Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • X-Box One je doslova "zklamání number ONE".
  • A co když pojedu na chalupu a budu si s sebou chcít vzít konzoli? Kde tam seženu internetový připojení?
  • MrSanta
    To by mě zajímalo co by asi tak měl na tupé výkřiky typu "nemám internet, nemůžu hrát na novém xboxu, ale chci na něm hrát" odpovídat. Přijde mi to jako bych řval, že chci hrát God of War, ale ne na Playstationu. Například.
    U mě osobně zatím vede PS4 (nevím, kam bych doma nacpal Kinect a samozřejmě cena), ale ten hate vůči MS a jejich nové konzole mi už nepřijde ani k smíchu, ale pomalu spíš k pláči.
    Mě se to jeví jako ideální situace. Bitva mezi DRM a DRM free přístupem už zuří dlouhou dobu. Teď je tu možnost, aby to rozhodnul trh. Máme "DRM" konzoli od MS a "DRM free" konzoli od Sony. Hráči (a potažmo i vydavatelé) mají možnost vyjádřit svůj názor. V ideální situaci jako reakci na trh Microsoft DRM na xboxu omezí do "Sony stavu", v horším případě Sony přitvrdí svůj přístup. Nebo se nestane vůbec nic.
    Buď jak buď, mě to, jako hráči na PC, přijde docela směšné, handrkovat se o to, jestli budu moct hru půjčit kámošovi nebo jí prodat do bazaru.
  • XBOX ONE, turn on my PS4!
  • irdzi
    Nejde jenom o internet, jde o nucení koupit si kinect(a následně ho taky mít zapojený), zaplatit víc za teoreticky slabší konzoli, DRM ... jako dlouhodobý majitel Xboxu360 nejspíš časem přejdu na PS4. Už na X360 mi přijde, že se snaží Microsoft ždímat každý halíř (internet explorer, youtube - všechno pouze pro gold members, oblečky pro avatara za peníze, themes za peníze) ale abych u toho mel jeste zapnutou webkameru, musel být jednou denně připojenej, nemohl kupovat bazarovky ... to je silný kafe i když se mi víc líbí hry na XboxOne (TitanFall,Halo)
    Mimochodem mobil mám pořád jenom na volání a sms ...
    • Jsem úplně stejnej případ. Stačilo by mi, aby MS nabízel Xbox One ve variantě bez toho slavného Kinectu.
      • paranoia?
        • Tilwaen
          Zbytečně vyhozené peníze.
        • Opatrnost.
        • irdzi
          spíš nechuť koupit a následně být NUCEN používat něco, co s myslím že je absolutní nesmysl...kinect:)
  • jenže von si borec neuvědomuje, že oni to nechcou mít připojeny skrz stažené a vypálené hry....aby na ně nemohli :)
    • irdzi
      Vypaloval jsi někdy něco na Blu Ray? už tím nosičem je podle mě pirátění v podstatě vyřešený ...
      • dvdfab.com ma kopirovani BR vyreseny to mas recht
  • Je vcelku normální, že při vypuštění nové konzole přijde drtivá kritika od fanoušků z opačného pólu, tedy od majitelů PS. Microsoftu se ale podařilo docílit toho, že jejich novou konzoli tvrdě kritizují jejich vlastní zákazníci, kteří mají doma Xbox360.
    • Ked robia kroky preto aby sa na novej xbox dalo robit vsetko len nie hrat tak niet sa comu cudovat :\
      • Ono na ní nepůjde hrát?, to je mi novinka...... *1*
        • to neni novinka to je "vlastnost"
  • Pri pohlade na obrazok ma este napadla scenka z IT Crowd :D
    https://www.youtube.com/watch?v=12LLJFSBnS4
  • Tak nevím jak si to pán představuje a k čemu to srovnává. Třeba já neustále připojení na smartphonu nepotřebuji, je něco jiného GSM volání. Pokud se chci odreagovat, tak si stáhnu z marketu hru pomocí WiFi, ale to neznamená, že poté musím být kvůli hraní připojen. Za týden se připojím znovu a apps si stáhne aktualizaci, tedy pokud jí to povolím.
    Myslím si, že toto je omezování nutnost být připojen kvůli hraní a mělo by být na každém jak konzoli využije a to at' už online či offline někde v autě nebo buši např. Nehledě na bazarové hry z druhé ruky, vždyt' si každý raději koupí funkční hru za 600,- než aby dal 1200,- a víc a kdo na to má, tak zase koupí novou a jede to dokola, užitek má jak uživatel, tak vydavatel. Mé tajné přání je, aby Microsoft dostal pořádný kopanec a nikdo mu tu konzoli nekoupil ač jsem se do ted' zastával XBOXu a jsem majitel 360ky s Kinectem.
  • Tesim sa na prvotne problemy kde bude MS server zodpovedny za prihlasovanie xbox live vypadavat a nebudu moct mnohy sa prihlasit. Alebo to bude hadzat 100ky novych error kodov. Vtedy si az mnohy uvedomia ake to je dementne riesenie. Ale samozrejme aj vtedy vatsina bude trpezlivo sediet a cumiet na Xbox menu :)
    V dnesnej dobe je tiez niekedy problem aj na starom xbox360 sa prihlasit/stiahnut nieco. A to je uz pekne par rokov co to bezi.
    Keby sa konzola povedzme musela pripojit na net len kvoli aktivacii hry tak nic nepoviem. Ale taketo permanentne 24h pripojenie je uplna demencia.
    Nechapem viacerych ludi ktory sa cuduju, ze vatsina sa kvoli tomuto poburuje. Snad by ste nechceli aby sa clovek usmieval ked ho obmedzuju zo vsetkych stran. To ze pri problemoch na strane MS budete mat len ciernu krabicku za 500$ nevadi? Tak fajn. To vam gratulujem.
    Aby neprisla potom doba ked kinect 2.0 bude pauzovat hru ked nebudete sediet rovno no gauci. Lebo to bude podla studii MS nezdrave. A MS chce mat zdravych hracov. Btw mam Xbox360 a z novych nekupujem ani Xko ani PS4. Keby som ale planoval kupit tak jednoznacne PS4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit