Přejít na výpis diskuzí
Microsoft o internetu na Xbox One: lidé to vidí zbytečně černě
12.6.2013 | Adam Homola
113 příspěvků
-
Opravena fotka z clanku.
http://i.imgur.com/Sdsosai.jpg -
Přirovnání k telefonům nezvolil moc vhodně. Teď můžu s mobilem dělat daleko více věcí, než dřív. Zatímco s novým Xboxem spíš méně.
-
Microsoft by ty blbce od Sony mohlo klidně zažalovat za špinění jména a značky. Narážky n XBOX v podobě Xbone jsou jasné a jedná se tak o nekalou hru v marketingu. Kdo to někdy studoval tak ví...
-
-
Utři nudli, to co dělá microsoft by v tom případě nebylo na obyčejnou žalobu, ale rovnou na zavolání vymítače ďábla.
-
Jedná se o "nekalou hru" ? Jde o porušení "marketingových zákonů"? Kamaráde, tobě nevěřím ani to, že jsi tohle studoval, ani to, že se v marketingu pohybuješ 10 let. A pokud ano, tak to musí být na facku s tebou. Zajímalo by mě, co je to např. ten "marketingový zákon" :-D
-
v americe je všechno povolený... klidně to mohli udělat i drsnějc a nikdo by nemohl říct ani popel...
-
Xboner..... jojo, doufam ze to udelaji, pak jejich "akcie" jistojiste raketove porostou *15*
-
Xbone tomu zacali rikat hraci...
-
-
To je jedno kdo tomu začal říkat. Provádějí nekalý marketing, čímž se dopouštějí pozušení marketingových zákonů. Něco si zjistěte... Já se v Marketingu pohybuji deset let...
-
-
Co se stane, když někoho z marketingu nazvu gumou? Bude žalobička? A jde to vůbec někoho žalovat za pozuš ?
-
Kdyby ses pohyboval 10 let tak toho urcite vis vic, ja "studoval" marketing 4 roky a vim ze tohle je jeste naprosto vpohode...
-
-
Aha. To je vidět, že jsi nedával pozor. Ono se může jen tak porovnávat. Že... Tohle je nekalá hra jak napsal Graxus. Pořádně si pročti zápisky, jestli sis něco dělal. To je jako kdyby třeba porovnávala Kofola s Coca Colou a Kofola by o sobě tvrdila že je lepčí než CC.
-
-
Koukam ze tvoje znalosti jsou jen naprosty zaklady co nam rikali na prvni prednasce *1* No nic, podej zalobu
-
V Česku to zakázáné je, v zahraničí ne.
To máš to samé, jako třeba boj Apple vs Samsung, kde si v reklamách navzájem špiní telefony.
Tak samo má Coca-Cola reklamy s Pepsi a naopak
Upřímně mě sere, že u nás to není dovolené, protože ty reklamy jsou boží, a taky bych rád viděl reklamu na prací prášek, kde doopravdy ukazujou jiné prací prášky :D -
Je to praktika naprosto běžná, Microsoft jí taky používá. Nekalá ano, nelegální nikoliv.
-
-
-
-
-
-
Ano nekdo to tu uz napsal, proste kdyby po me telefon chtel abych na hrani na androidu musel 1x za 24hodin nahodit wifi budu taky dost nespokojeny a to zarizeni pujde z domu.
-
co jineho ma ten korporatni bezpaterny panak rikat ... chce novy auto tak nam to musi vecpat ... i kdyby prodaval spinavy boty ... z takovych lidi se mi jezi chlupy a je na bliti ...
-
... Koukám, že kecají pěkné kraviny a mlží...
Ač nejsem v atomové ponorce, NUTNOST online pro mě dělá Xko nepoužitelným.
Nejen že mi vadí že mě někdo má za zloděje a jako blbce mě bude každou chvíli kontrolovat, jestli mám ještě oprávnění dělat to a to, slídit a získávat osobní informace...
Ale taky nebudu moct udělat to co dělám teď... Vzít Xko z pod televize a odjet s ním na chatu, nebo ho vzít jinam kde budu s kámošema hrát, a kde možnost připojení prostě není (a sdílet si připojení z mobilu... To promiňte napadlo koho? Navíc ne každý má konektivitu i v tom telefonu)
Samozřejmě že možnost neherních funkcí je zajímavá. Ale o tom to always online není, to je jen o obtěžování zákazníka. Neherní funkce by prostě připojení vyžadovali jen když bych je chtěl používat, ale přesto bych si zahrál občas i bez připojení. -
Taky jsem majitelem x360, potomhle uz ale nemam v umyslu prodluzovat ani XBL account. I kdyz jsem s x360 a kamosema prozil stovky hodin super zabavy tak si z celeho srdce preji at cely MS stimhle vymyslem spadne conejvice natlamu. Zatim tomu primo bezi naproti a uprimne i kdyby ted obratili o 180° nemam jiz zajem. *12* *7*
-
To je fakt logika... jasný, že má člověk všechno připojený k netu, mobil, telefon, počítač, ps3 i xbox... jasný, ale nejsem nucenej... pokud budu chtít stáhnout aplikaci, update atp. tak to asi neudělám jen tak, ale taky mě nikdo nenutí to udělat, aby si něco ověřoval... já nechci, aby si někdo něco ověřoval a podmiňoval tím funkčnost toho zařízení... nikdo me nenutí mít připojenej mobil k wifi nebo čemkoliv jinym, aby mi fungoval. Když si chci na tabletu něco zahrát offline, tak můžu i tam, kde neni wifi atp... tohle je fakt argument. Navíc představa, že mi přes O2 něco nedejbože vzdáleně dopočítává něco ve hře, aby fungovala plynule, tak se chci už předem zastřelit...
Ano, je jiná doba a jiný možnosti a právě proto bych naopak uvítal méně svazování nějakými nesmysly, když mám na výběr těch možností mnohem více, něž kdy jindy. Takže jo, stejně mám xbox píchlej k netu, ale zahraju si, i když tomu tak nebude. Tohle s dobou nemá nic společnýho... to je jako mít povinnej net k ledničce a pokud mi to doma náhodou bude blbnout, tak mam prostě smůlu a můžu jít všechno vyhodit.... -
No po představeni obou konzolí - jasná volba pro mě - PS 4. A to jsem stastnym majitelem xboxu. Ale tohle se mi proste nelibi. Jo fajn dneska internet je potřeba a kdyz budu chtit tak se připojim ale nikdo mě nebude nutit abych se musel připojit co 24 hodin. konzoli si beru i na chatu nebo kamkoliv kde neni internetové připojeni a co pak? mam smulu. A jako vyjadření že když nemam internet tak si mam koupit xbox 360? co to je za vylevy - trochu mimo. Arogance microsoftu prekračuje meze.
-
Je hrozně důležitý jak tahle válka dopadne. Pokud si xšrot nikdo nekoupí a vyhraje Sony,je to dobrýá zpráva pro hráče.Pokud vyhraje xko, Sony se příště přizpůsobí a pojede se cestou špehování lidí ,různých DRM píčovin a podobně. Mně je mrkvosoft proti srsti s jejich politikou a doufám,že to zase nějací blbci nepodělaj a nebudou to kupovat.
-
-
Bojim se ze spousta lidi si rekne ze: Vsak co stejne jsem neustale online na mobilu, doma tak je to jedno. Neuvedomuji si ze jim nekdo dava retez na nohu.
Stejne se mi nelibi kam to smeruje (cloud computing) nekdo si proste rekne zavirame kram a hry co si koupite jsou vam k nicemu.
Mozna jsem dost konzervativni v tomto ale asi vzdy budu chtit mit po ruce to medium na nemz je ona hra a ne ze si za par let vzpomenu a budu se modlit at bezi servery pro onu hru -
naopak, pokud by konkurence odpadla byla by to špatná zpráva pro všechny
-
-
Ted se mi zda ze misky vah jsou 50:50 a mohou si obe spolecnosti zkouset ruzne pristupy k hracum. Jakmile by ale MS vladl vetsine trhu Sony by muselelo pro preziti ukazat podobne sluzby jako MS nebo to zabalit.
-
Nesouhlasim.Xbox neni konkurence,má trochu jinou krabičku.Snaží se svoji konzoli dostat k mase lidí na různý tv zbytečnosti,kinect atd.který ani v evropě fungovat nebudou .Zatímco Sony se zaměřila hlavně na hard core hráče a na hry. Microsoft ale zapoměl,že ta masa se řídí podle tý menšiny těch hard core hráčů a to se jí snad vymstí.Navíc cena a nemožnost si bezplatně měnit hry (pro mě osobně hodně důležitý) z toho dělá hodně slaboučkou konkurenci a tohle zlehčování věci Microsoftu stejně nepomůže. Jde o to,aby to tak zůstalo a Sony si tim ověřila,že její cesta je správná.To bude i vítězství hráčů ´´´´´´
-
-
Tak to bych právě neřekl, že se většina lidí řídí podle menšiny hardcore hráčů (toto funguje jen u nás v ČR u nepřizpůsobivých, kde se celá společnost musí řídit podle toho, jak si kde jaký cigán uprdne). Právě že nějakého tatíka, který si sem tam chce zahrát, vůbec nezajímá, na jaké konzoli se pořádají lan párty apod. Ten si ji koupí podle toho, co mu nabízí i kromě toho, jako třeba Kinect pro dítě, Kinect cvičení pro manželku, aby nemusel pořád jen čučet po té pěkné sousedce vedle apod.
-
-
Tak myslel jsem to tak,že hard core hráči jsou nejvíc slyšet a vidět .A Sony se rozhodla vyslyšet jejich přání a zacílila svoji konzoli na ně.Tak snad tu válku vyhraje Sony a příště už si dá mrkvosoft bacha,jestli chce bejt nadále konkurencí na poli herních konzolí a ne v set top boxech předražených.
-
Lanparty na konzoli?
-
-
No jo, častý to jev internetových diskuzí *15* . Lanparty jsou moje velká úchylka, tak mě to docela zarazilo. Se zbytkem víceméně souhlasím, většině průměrných lidí asi bude jedno na čem se hraje.
-
Ano, nejlepší je vyjmout jedno slovo z odstavce a zabývat se úplně něčím jiným, než je význam toho, co bylo řečeno :-D
-
-
-
-
-