Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nepřijde mi to jako moc šťastná reakce. Mám pocit, že tady jde spíš o přístup k uživatelům - hráčům, než o nějaké připojení. Sony dala podle mě najevo, že jí na komunitě záleží. Neříkám, že na konzoli nechtějí vydělat, jen to přišlo, že je tam taky zájem o komunitu. Uvidí se ale, jestli to bude mít nějaký vliv na prodejnost, nebo tyhle věci většinu lidí minou.
    • Zajem o komunitu?Ale prosimte, tohle je ciste strategicke rozhodnuti, jak vyuzit nevyhodu konkurence ve svuj prospech. *3*
  • O jakých nových funkcích to mluví?
    • No predsa tie ktore budu fungovat len v USA. Co je mierne naznacenie nech si to pradavaju v USA. Inde to ani dovazat nemusia.
  • Tak defakto mají kluci pravdu, prostě lidi online budou, takže je nějaká nutnost připojení nebude vůbec omezovat. Většina lidí nenávistně reaguje už jen z principu na část "BUDE VYŽADOVAT", ať už následuje cokoli. Pomalu i kdyby tam bylo, že X1 "BUDE POTŘEBOVAT stůl/poličku na položení", tak to prostě Microsoft schytá, že to je nehoráznost, že PS4 nebude lidi nutit k takovým věcem... S nadsázkou řečeno :-D
    (tak a mínusy sem, zastal jsem se největšího nepřítele herní komunity :-D )
    • Radioaktivni_surikata
      To je sice pravda a i když věci dělaný z principu nemusím, tady bych se přiklonil na stranu kritiků. On tam mumlá o nějakých výhodách, který mu to allways online přinese. Já o žádný nevím, pokud někdo ano, sem s tím. A když v létě vypadnu na chatu, tak si s sebou vždycky beru noťas pro případ, že by venku bylo hnusně apod. A jako sorry, ale tam kde mám chatu kabel nevede a signál je řídkej jak raní sr.ní. Naštěstí to nemusim řešit, protože mám noťas a vitu, ale bejt majitel Xboxu, tak jsem právem naštvanej.
      • Souhlas, je to jen buzerace a zákazníkovi to nic navíc nepřinese.

A jestli chce někdo argumentovat snížením míry pirátství, tak to je problém vydavatele, nikoliv zázazníka. Dokonce ve státech s vysokou mírou pirátství jsou ceny za SW nižší! Popř. jak by se vám líbilo, kdyby v zájmu snížení „silničního pirátství“ byla v každém autě povinná GPS, která by při překročení dovolené rychlosti odstavila auto do příjezdu policie?
    • Tak samozřejmě že mají víceméně pravdu, ale styl, jakým to sdělují a způsob, jakým (ne)reagovali, jim fanoušky rozhodně nezíská. Šlo by to lépe a od firmy, která vlastní a utrácí miliardy, bych to také čekal.
      • to ano, to je druhá věc. ale zase narovinu řekli jak to bude a nelžou lidem. jasně, za upřímnost fanoušky nezískají, obzvlášť když Sony pak schválně řekne opak, že oni takoví nebudou. I když upřímně si myslím, že po zkušenostech s PS3 a tím co slíbili, tak k nějakým omezením taky dojde. jen to prostě podali tak, jak to chtěli všichni slyšet.
        • mdkGT
          Na zaklade jakych zkusenosti si myslis ze Sony lze zakaznikum? Kdyz rekne ze pripojeni PS4 potrebovat nebude, tak nebude.
          • Treba na zaklade toho, ze puvodne na PS3 slo hodit vlastni system jako Linux a FreeBSD. Nejdriv ho potichu odstranili z nove verze a pak ho uplne zrusili patchem pro vsechny ostatni.

Treba na zaklade toho, ze vzdy rikali, ze se za multiplayer u nich platit nebude. No a vida, na PS4ce bude.

A takto bych mohl pokracovat. Sony neni zadne nevinatko. *3*
            • mdkGT: Jo, on tam ten Linux téměř nikdo neměl, takže to nikomu nevadí a je to v pohodě.

Stejná argumentace, jako v článku. Vždyť téměř všichni mají konzoli připojenou 24/7 k netu, tak se pro ně nic nemění.

NE! Oboje je vyjebávání se zákazníkem a je moc dobře, když si kvůli tomu namelou držku.

PS: Případ patche odstraňující při nákupu avizovanou schopnost konzole je ještě o řád větší sviňárna.
            • mdkGT: Jo, kdo na tom používal Linux. Téměř nikdo, takže to 99 % hráčů nijak neomezilo = je to v pohodě.

Stejně debilně by se dalo (a MS to udělal) na vyžadování připojení u Xboxu. Vždyť 99 % hráčů to má připojené k netu 24/7, tak to nikomu nebude vadit.

Ne! Oboje je vyjebávájí se zákazníkem a je správné, když si na tom společnost namele držku.
            • Tady jde o princip. Firma neco v minulosti prezentovala jako prednost sveho systemu a pak to proste zrusili nebo nedodrzeli slovo. Mezi Sony a MS v tomto neni zadny rozdil.
            • Ano, přesně tak.. A myslím, že to není tak dávno, kdy jsem tady na gams.cz v bleskovách četl nějaké prohlášení od někoho ze Sony, že u nich se nikdy za MP platit nebude... A je to tady...
              Ano, možná tam bylo "Za MP na PS3...", ale prostě olidi si to automaticky vyloží po svém a prostě řekli to, co všichn ichtěli slyšet. stejně jako v tomto případě...
              Ale jak říkám, uvidí se časem.
            • mdkGT
              Jee linux, cekal jsem kdo se s tim vytasi, kolik lidi to pouzivalo? 0,01%?
              A to ze mp bude u PS4 placeny jeste jiste neni.

A prosim pokracuj, moc by me zajimalo co mas dalsiho :)
          • Neříkám, že lžou, ale že říkají, co chtějí všichni slyšet. Oni samozřejmě nebudou vyžadovat připojení, ale kde je řečeno, že si to vydavatelé sami nedají do svých her apod.?
            Mi teda osobně to je všechno jedno, online jsem 24/7 a hry si kupuji normálně mimo bazar a neprodávám je...
            Však vše se ukáže časem jak to bude.
  • smejki
    Twisted logic na pochodu. No co, jsem rád, že necouvaj. Aspoň bude ten souboj zajímavej.
  • mdkGT
    Je to nejaky levobocek Billa Gatese, nebo jak se nekdo takovy mohl dostat tak vysoko? *2*
  • Miserius
    Muzete prestat davat tuhle fotku? *1* Ja kdyz ho tam takle vidim tak se nejdriv strasne smeju a pak je mi ho líto *2*
    • Mortuus
      Je to ten typ výrazu" I have no idea what I'm doing" :-D
    • Overwatch
      Teď se zrovna hodila, když je to o té konzoli a mluví přímo Mattrick... :)
    • ukaž svojí :) at se taky zasmějeme
      • Miserius
        No fotka vypada spis jako: Tady jsem měl bonbónky, ale už tu nejsou...
        • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit