Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... Koukám, že kecají pěkné kraviny a mlží...
    Ač nejsem v atomové ponorce, NUTNOST online pro mě dělá Xko nepoužitelným.
    Nejen že mi vadí že mě někdo má za zloděje a jako blbce mě bude každou chvíli kontrolovat, jestli mám ještě oprávnění dělat to a to, slídit a získávat osobní informace...
    Ale taky nebudu moct udělat to co dělám teď... Vzít Xko z pod televize a odjet s ním na chatu, nebo ho vzít jinam kde budu s kámošema hrát, a kde možnost připojení prostě není (a sdílet si připojení z mobilu... To promiňte napadlo koho? Navíc ne každý má konektivitu i v tom telefonu)

Samozřejmě že možnost neherních funkcí je zajímavá. Ale o tom to always online není, to je jen o obtěžování zákazníka. Neherní funkce by prostě připojení vyžadovali jen když bych je chtěl používat, ale přesto bych si zahrál občas i bez připojení.
  • promitac
    Opravena fotka z clanku.
    http://i.imgur.com/Sdsosai.jpg
  • lidé to vidí zbytečně černě - zdá se, že to je současný trend jakékoliv multimediální zábavy, ať už je jakkoliv pitomá
  • Má pravdu pár lidí to vidí zbytečně černě a ti co mají růžové brýle se pak nestačí divit když jim to pustí i na nově....: Detaily o programu Prism obsahují například dokumenty z dubna tohoto roku připravené pro analytiky NSA (National Security Agency - největší špionážní agentura na světě). Prism umožňuje FBI a CIA jednoduchý a rychlý přístup k datům uživatelů devíti největších poskytovatelů internetových služeb - Facebooku, Googlu, Microsoftu, Applu, Yahoo, Skypu a dalším. http://cdr.cz/clanek/cdr-security-update-projekt-prism-umoznuje-vladam-spehovat-komunikaci-obcanu
    • NSA- největší špionážní agentura na světě? Neměl bys věřit všemu, co vidíš napsané / slyšíš řečené od tvého "důvěryhodného zdroje". Dokonce i tebou zmiňované CIA je větší. Pak je tu MI6, FSB, BND, Mossad, ISI...
      A proč ti nevadí, že si ty samé údaje mezi sebou sdílí ty firmy, které zmiňuješ?
      • Nepleť hrušky s jabkama. CIA je zpravodajská služba, NSA je bezpečnostní, kryptologická organizace. Obě spadají pod US ministerstvo obrany a každá se logicky specializuje na něco jiného. V tom, co dělá, je NSA opravdu největší a pravděpodobně i nejlepší na světě (chtěl bych vědět, jakou disponují výpočetní silou).
        • Bezpečnostní? Myslíš, že CIA je byznys? :) Samozřejmě, že je mezi nimi rozdíl. Jedni jsou lační po datech elektronicky, jedni mají víc... osobnější přístup. Výsledek je získání, vyhodnocování a uchovávání dat v obou případech.
  • smejki
    Twisted logic na pochodu. No co, jsem rád, že necouvaj. Aspoň bude ten souboj zajímavej.
  • A co když pojedu na chalupu a budu si s sebou chcít vzít konzoli? Kde tam seženu internetový připojení?
  • MrSanta
    To by mě zajímalo co by asi tak měl na tupé výkřiky typu "nemám internet, nemůžu hrát na novém xboxu, ale chci na něm hrát" odpovídat. Přijde mi to jako bych řval, že chci hrát God of War, ale ne na Playstationu. Například.
    U mě osobně zatím vede PS4 (nevím, kam bych doma nacpal Kinect a samozřejmě cena), ale ten hate vůči MS a jejich nové konzole mi už nepřijde ani k smíchu, ale pomalu spíš k pláči.
    Mě se to jeví jako ideální situace. Bitva mezi DRM a DRM free přístupem už zuří dlouhou dobu. Teď je tu možnost, aby to rozhodnul trh. Máme "DRM" konzoli od MS a "DRM free" konzoli od Sony. Hráči (a potažmo i vydavatelé) mají možnost vyjádřit svůj názor. V ideální situaci jako reakci na trh Microsoft DRM na xboxu omezí do "Sony stavu", v horším případě Sony přitvrdí svůj přístup. Nebo se nestane vůbec nic.
    Buď jak buď, mě to, jako hráči na PC, přijde docela směšné, handrkovat se o to, jestli budu moct hru půjčit kámošovi nebo jí prodat do bazaru.
  • XBOX ONE, turn on my PS4!
  • X-Box One je doslova "zklamání number ONE".
  • Vy šašci. Když vám ta Xbox vadí. Tak so do něj neser*e a kupte si tu vaši pod*lanou PSrajdu4...Nikdo vás nenutí to kupovat... Demence lidí nezná meze.. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Clovece, co to tady mumlate?!
    • TheGGG
      mě Xc*ck nevadí, jen se směju jak dostali na prd*l
    • Inquisitor
      Demence lidí nezná meze...svatá pravda
    • Spades
      Děkuji za tip. Určitě se při výběru mé příští konzole rozhodnu pro PS4. Neumím si totiž představit, čím je XBone, když PS4 je srajda. Ale určitě to bude velmi nechutné.
      • XOne není herní konzole, jako ta PSrajda... A to co tu všichni říkají, že to tu nebude fungovat. Tak jsou pěkně vedle...
        • Tilwaen
          "A to co tu všichni říkají, že to tu nebude fungovat. Tak jsou pěkně vedle..."

Jop. Protože Ty zprovozníš v ČR featury lokálně omezené pro americký trh.
        • A proč nám to cpeš? Si to kup a nevotrevuj.
        • Spades
          No právě :D

PS4 je herní konzole, proto si ji taky kupuju... abych na tom HRÁL HRY!
          XBone je set-top box s podporou her, který tě neustále sleduje a který potřebuje připojit k netu (úplně zbytečně bych musel tahat kabel, kupovat router, klonovat na něm Mac adresu -> na kolejích to jinak nejde)

PS4 > XBone

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit