Přejít na výpis diskuzí
Microsoft opět udeřil svým banovacím kladivem
9.9.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Jediny clovek ktereho znam osobne a hraje CoD ma 45 let.
A na PC si to koupilo pres milion lidi, coz je na teto platforme ohromny vysledek. Maloktera hra na PC proda pres milion, vetsinou to jsou jen statisice kopii. -
Ne, to soudim podle odhadu Vavry ohledne Mafia 2 nebo odhadu tvurcu Machinaria ohledne piratstvi teto hry.
A zkus se naucit slusne diskutovat, myslim ze zeptat se muzes be osobniho napadani. -
A co jako? Že mám v avataru Xbox? To ze mě dělá nějakého maniaka? Neblbni ty tvé řeči jsou nějak divné... žiješ v Japonsku nebo co, že to víš až tak důkladně.
-
A to Limbo na PC jsi koupil, nebo ukradl? :) To je dost zasadni otazka :)
-
Kdyz si uvedomim, jak se hry vyvinuly od dob 486 (system shock, ufo: enemy unknown, syndicate) a srovnam s dnesnimi sr@ck@mi typu cod, tak je to dobre, ze brzdi vžvoj her, protoze ony ho brzdi jen v nedulezitem smeru a to technickych parametru grafiky. Po herni strance se nejedna ani tak o vyvoj, jako spis upadek. Pro vytvoreni opravdu dobre hry staci daleko slabsi pícitac, nez jsou soucasne konzole. Da se rict, ze 486 do her prinesly treti rozmer a od te doby hry preslapuji na miste pres nekolikaradovy narust vykonu.
-
Ale podívej se kde jsou prodeje PS3. V Japonsku. A hrajou se v Japonsku masově tupý střílečky? Ne.
No, máš v avataru Xbox... takže asi tak... -
To by me zajimalo, kde jsi k tem cislum prisel? ... ze by : "Podle sebe soudim tebe"? :-)
-
Mě spíš štve to, že vše co dnes vyjde je první na konzole a pak se dělá port na PC (ano jsou i čestné vyjímky). Vzhledem k tomu, má pak na PC hra grafiku několik let zpět a optimalizace je v pérdeli pane hrábě, bo to chtějí vydat co nejdříve a za co nejméně, pak ty hry maj taky vypadat. Problém je i v tom, že původně na konzole vycházeli hry, které byly pro konzole specifické, málokdy se něco portovalo. Dnes se to z důvodu šetření smazalo, a proto tu dnes máme mnoho bezduchých břeček, co protekli i na PC. U PC her mi dnes chybí nějaká ta komplexnost, inovace, chápete?. Ale ono taky udělat komplexnejší hru pro konzole, kde je pár tlačítek a šlus *3*.
Rozdíl v pirátění na PC a na konzolích je dle mého také dáno tím, že na PC se pirátilo dlouhou dobu před tím, než se začalo na konzolých, tudíž už to má jakýsi status tradice. BTW abyste pirátili na konzole, stejně většinou potřebujete i to PC *3*. -
neni se o cem hadat.... konzole typu X360 / PS3 jsou jiz zastarale a jiz 100x bylo vyvojari receno, ze brzdi vyvoj her. Obe konzole jsem mel, a nakonec jsem se stejne vratil ke zlatemu PC. Takze... konzole vs PC nejde dnes jiz do sebe.... PC ma sakra navrch. Kdo ma X360 a PS3.... radsi ty veterany hodte do kose :-P
-
Jediné co bych si taky fakt rád zahrál je Halo ale určitě to není důvod kupovat Xbox. Třeba jednou. Limbo už je i na PC a dohrál jsem to. Super.
-
Hmm a proč myslíš? Měl sem takovou krásnou mapu kde se srovnával prodej BF vs CoD.U CoD byla zelená celá Amerika a v rozmezí věku 10-18 let, BF byl hlavně v Evropě a rozmezí 18-25 let.Takže dejme tomu, že možná i máš pravdu, ale stále z tich 23,5m(Xbox+PS3) bylo převážně 80% dětí.Takže mi zase tak dětinskej nepřipadá :).
-
Že Xko vede v USA mě nezajímá... PS 3 vede celkově v prodeji, takže PS je v tom popředí jestli si nejsi toho vědom :)
-
"Normalni clovek ma PC" ... tezko se vyjadrovat k prispevku, ktery neni sepsany clovekem s inteligenci vyssi 90ti. Rozumnemu cloveku dojde, kolik asi je klukovi, ktery tohle psal...Jeste musis vyrust, chlapce...
-
Dost detinskej nazor... tohle je spis otazka vkusu, nez veku...
-
Tady je krásně vidět, že na konzolích hrajou převážně děti, páč normální člověk na PC by si BO nikdy nekoupil *4*
-
To neni uplne pravda
-
Tak doufam ze jsi nepatril mezi ty posmevacky, kteri se smali vypadku PSN.
-
Radsi to nedelej, ja si koupil PS3 jako bluray mechaniku a ted uz temer nehraju na nicem jinem :-).
-
Tak treba prodeje Black Ops: XBox - 13 mega, PS3 - 10,5 mega, PC - 1,2 mega.
zdroj: http://gamrreview.vgchartz.com/sales/44952/call-of-duty-black-ops/ -
Piratstvi pc her dosahuje zhruba urovne 80 az 90 %. Jaka mira piratstvi je na PS3 a na XBoxu? Imho daleko mensi. I kdyby ne, rozhoduje to, ze na konzolich se prodava nekolikanasobne vic her nez na PC.