Přejít na výpis diskuzí
Microsoft opět udeřil svým banovacím kladivem
9.9.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Za to ze PC herni platforma je na tom blbe si mohou sami PC hraci. Bud je jich malo a nebo moc kradou, at je to z duvodu jakeho chce, jednoduse se na PC prodava daleko mene her nez na konzole. A protoze mezi konzolemi a PC panuje tvrda konkurence i o pozornost vyvojaru, neni divu, ze PC v tomto konkurencnim boji prohrava a vyvojari davaji prednost vydelecnejsim platformam.
-
LOL Za to ze PC herni platforma je na tom blbe si mohou sami PC hraci. Bud je jich malo a nebo moc kradou, at je to z duvodu jakeho chce, jednoduse se na PC prodava daleko mene her nez na konzole. A protoze mezi konzolemi a PC panuje tvrda konkurence i o pozornost vyvojaru, neni divu, ze PC v tomto konkurencnim boji prohrava a vyvojari davaji prednost vydelecnejsim platformam.
-
Ja mam konzoli jako hlavni platformu, pc je takovy vedlejsak pro me.
-
Normalni clovek nepise blbosti jako ty :-).
-
A teď já.
Můžeš si koupit jak konzoli, tak PS a hrát oboje! -
Řekněme 2/3 viny Xko a 1/3 PS3...
Jo a abych měl i podklad k tomuto tvrzení a nevypadalo to jen jak fanboyismus, tak si najděte prodeje Xboxu a PS3 v USA a porovnejte... -
Třeba to, že na konzoly si nikdy nezahraješ MMO-hry a strategie :).
-
Včele s Xboxem a PS3 samozřejmě :)
-
Ty prodeje na PC, Xbox, PS... by mě zajímaly. nevíte někdo o nějakém hodnověrném zdroji těchto informací? Možná že PC hráči jsou náročnější a více remcají, mám takový dojem z diskusí. *2*
-
Xko je fajn vec, na PC nedam dopustit, ale koupil sem si ho kvuli Limbo,Forza a Halo. Mit penize tak se mi tu vali i PS3 nevidim duvod proc si nezkusit hrat i na necem jinym nez je PC.
Tak klidek chlapi *4* -
Asi tě zklamu, ale mám i PC. Navíc mě Heroes nějak zvlášť netankuje, takže ho s čistým svědomím můžu minout. Už jenom zbývá dokoupit PS3 a můžu si zahrát všechno, co chci, takže sorry kámo
-
Vy ste paka to ani není možný. Pár trolů a je z toho tradiční hádka o hov*ě pc vs xbox360 , xbox 360 vs PS 3, PS 3 vs PC, PC vs konzole pak lidi co remcaj jak stojí dnešní hry za hov*o pak CoD kaři co tvrdí opak no prostě děs
-
Asi jde o to, ze se pirati ve vse a vsude, ale trosku jinak je to v jakem mnozstvi....
-
No ty vole... některý hry jsou jen na PC a něktrý jen na konzole!
Nějaká objevná věc se kterou by jsme na sebe mohli dělat ramena? -
Tak si užij blížící se Might & Magic Heroes VI... ouu, sorry kámo, ty máš vlastně konzoli.
-
Jasně... já věřím, že je to jak napsal JacoBee.
-
Snad každý ví že se pirátí i na konzolích.
-
Ještě jednou pro jistotu:
To je bordel z nových konzolí... z nové generace. Z Xbox360tky v Americe.
Stará generace konzolí PC nezabíjela... měla vlastní hry. Skákačky, JRPG, akční adventury (Zelda-like), arkádový závody atd. A střílečky, který byly buď jen na konzole, nebo portovány z PC. A každej si mohl vybrat sám, co se mu líbilo. A byly tam hry, u kterých jsi musel myslet a hledat a přemýšlet.
A takové hry jsou na konzole i teď, ale je jich míň a stojí ve stínu úspěchu tupých stříleček v USA na konzolích. A pak to níčí PC hry.
A proč to píšu? Abyste na to nezapoměli!
Takže ne "konzole ničí PC hry", ale "tato generace konzolí v čele s Xboxem360 ničí PC hry". -
Konzole jsou tím důvodem, proč na jedné straně na PC stagnuje vývoj her po technické stránce a na straně druhé až degenerují herní principy na úroveň primitivních hříček pro casual hráče. Výsledkem je ten, že hry vypadají zastarale a v mnoha případech ani zdaleka nevyužívají potenciálu dnešních PC, což by se dalo ještě překousnout, ale navíc jsou ještě čím dál, tím víc pitomoučké, aby vyhověly puberťákům s gamepadem v ruce.
-
noo, mame pocit(my PCckari) ze kvoli konzolam mame sparchantele hry
cca asi tak :))