Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si užij Red Dea... ouu, sorry kámo, ty maš vlastně pc
  • A rozjíždí se tu tradiční hádka pc vs konzole *1* *1*
  • NA KONZOLÍCH A PC SE PIRÁTÍ TÉMĚŘ STEJNĚ....
    rozdíl je v prodeji her ...když se na pc upirátí milion a prodá 300tisíc a na konzolích se upirátí milion a prodá 700tisíc...tak si vývojáři radši vyberou konzole...zbytek jsou jen žvásty.
  • Dostal sem ban...nic sem neudělal...na lince mi stále tvrdili že ano...na férovku si promluvím s přítelem který dělá právnika...protože tohle je trošku moc. koupím konzoly(v té době) za 6000 a teď dostanu ban že jsem něco udělal?přitom sem na live byl tak 5x.
  • nějak nechápu co si konzolisti a PCčkaři udělali, že musej všude porád flamovat, já mám jak PC tak xbox, jasně PC je u mě primární, box mám kvůli hrám který si na PC nezahraju MK/GoW/RDR/Halo prostě for fun nic víc vtom není.. neznám člověka, kterej by bral konzole jako hlavní platformu, všichni co znám to maj z úplně stejnejch důvodů
  • Nikto ale predsa netvrdi ze sa na Konzolach nepirati. Nepirati sa len v takom mnozstve ako na PC.
  • Ta vtipná věta v článku nemá chybu: "onen ban není věčný, vzhledem k technickým limitům prý mají zákaz jen do 31.12. roku 9999" *1* *1* *1* není nad to se dobře zasmát, díky *15*

I když komu se toto stane, tomu do smíchu určitě není.
  • Řeči že se na konzolách nepirátí jsou lživé a jsou jen zaměřené proti dokonalé platformě jakou je PC *14*, k nedostižné dokonalosti PC ostatní jen vzhlíží a uchylují se k takovým úskokům. *1*
  • To mate jak Driver San Francisco ted vysel na konzole, na PC vyjde kvuli piratstvi ,az na konci zari pritom jeste pred vydanim je to na torentech ke stazeni pro Xbox i Wii *1* jo jo ti hodni konzolisti co si hry jen kupujou...hahaha
  • miker17
    a že se na konzolách nepiratí ahhahaahahahahahahahahahahahaahhahaahahahah *1*
  • A někteří lidé furt kopou do vosího hnízda.
  • naprosto nedulezita onformace... Xbox ban postihne par nactiletych decek a tot vse. Normalni clovek ma PC a tyhel ,,televizni hry,, a veskery banovani ma 90% hracske komunity u riti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit