Přejít na výpis diskuzí
Microsoft plánuje zavést cross-buy mezi Xbox One a Windows 10
5.3.2015 | Honza Konfršt
48 příspěvků
-
No to nam vsem utrhne zily, ze nebudeme mit DX12. Hlavne tech her o ktere prijdeme, ze? Dnes uz je kazda hra DX11. Moment, neni, vetsina se drzi DX9. No tak nic.
-
At s tim tahnou do hajzlu. Posledni vezre jsou horsi a horsi. Uz je cas aby tenhle monopol zanikl.
-
parada na to se muzu jen tešit *3*
-
Já bych radši Crossplatform... inu na to taky jednou dojde ale...
-
slysel jsi uz nekdy o widi? Intel Wireless Display...ma to kazdej Intel Core procesor *3*
-
A cim budes ten pocitac ovladat?
-
Nevidim duvod, proc by nemohl existovat cross-buy her pro pc a ps4. To je zalezitost ciste obchodni, nikoliv technicka.
-
treba v tom ze kdyz chces udelat takovou zakladni vec jako vypnout PC nemusis carovat mysi v pravem rohu a pak se 3x proklikavat k vytouzenemu vypnout/restartovat.... vylozene DMNC dotykove ovladani na desktopu
-
Jestli je to dobre nebo ne se teprve uvidi. Snaha sjednotit win8 a tablety mela spise katastrofalni dopad.
Tve tvrzeni, ze specializace je spatna a uniformita dobra mi zavani zaslepenosti. Ja v tom vidim spoustu rizik a moznych negativnich dopadu. -
Pořád to je otevřený systém oproti applu, kde nic neuděláš bez spešl bílého kabelu který má spešl koncovku ale jinak je naprosto stejný. Natož tam něco kopírovat a nepoužít iTunes atd.
Jestli to nechají pořád otevřené a ty OS budou mít ovládání vhodné pro platformu kde to budeš mít, tak to je dobrý. -
Rozluč se s DX 12
-
V čem jsou sedmičky lepší než desítky? To by mě vážně zajímalo :-)
-
Vydvat se cestou Applu je hnus, jeste ze mam Windows 7 a budu mit xy let klid ...
-
No nevim jak ty, ale ja to treba resim natazeni HDMI kabelu z PC do TV, pripadne to muzu propojit pres VGA a pocitac muzu mit klidne v jinem pokoji :D
-
Mno ja mam treba televizi misto monitoru. Tak mi prosím objasni jakou ma pro me vyhodu dalsi krabicka u druhe televize, opravdu by me to zajimalo.
-
Oni uvádějí, že chtějí 1 OS a 1 vývoj aplikace na všechny platformy. Pokud se to podaří, tak by měla ta samá aplikace fungovat víceméně stejně na PC jako na mobilu. Tak to prezentují od počátku. Nevím, jak to udělají, ale když to udělají, pak není problém napsat multiplatformní virus.
-
A co si dáš pod TV? Budeš tam tahat počítač, jak tu v jiném tématu tvrdili HW analfabeti?
MS to má dobře promyšlený a každý, kdo se trochu zajímá, musí poznat výhody. Otázkou je, jestli se jim to povede. Mám obavy. -
další důvod proč si koupit ps4 *1*
-
Zekto pls...
-
Jo jasně, program zkompilovaný pro x64 architekturu pojede na ARM procesoru :D