Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

No já právě o C1 uvažuji. Jaké jsou prosím Tě u tebe s ní zkušenosti? Protože i ta podpora herní módu je na televizi pomalu lepší jak u většiny herních monitorů.

• iSpirit

A90j má o dost vyšší jasnost, C1 I vlastně G1 dosahuje 800 nitů. A90j má kolem 1300nitů. Ten obraz je proste nejlepší na  A90j.  C1 má super poměr cena výkon, proto je populárnější. Nejlepší OLED ale je A90j. 

Osobně mám C1, ale jen proto, ze 77 palců A90j stojí raketu.

• Veskoslav

A90J? Spousta lidí před ní dává LG C1, takže rozhodně bych netvrdil, že něco takto vede, je to 50:50, navíc v herním módu A90 celkem je za konkurencí například. HZ2000 je perfektní, měl jsem možnost ji vidět. Ale je to zaprvé okrajové, protože cena okolo 70-100 a za druhé je to rok 2020. V gramofonech to bych se taky ne hádal, ale polemizoval. Technics je perfektní, ale Pro-ject mi přijde mnohem lepší v poměru cena/výkon a osobně mám rád britskou značku Rega, kterou mnozí považují právě za nejlepší nejenom po stránce přenosu analogu (což Technics dominuje), ale po celkové stránce. 

Takže informace mám a pořád na tom trvám, že Japonsko technologická špička (Canon, Sony, Technics, Panasonic atd) ale ztrácí podíl ve všech segmentech kromě toho automobilového.  Tam je podle mě otázkou času než EU požere sama sebe a automobilové značky prostě umřou, protože si slušné elektrické auto nebude moci dovolit 70 % lidí.

• Veskoslav

Však jsem psal, že byl vydavatel pouze mimo Japonsko. Ale nevidíme, jak byla postavena smlouva. 

• Veskoslav

Tak oboje si zahraješ i na PS4. A pokud má člověk PRO a udělal si upgrade na SSD disk, tak ani není nějak důvod jít na PS5. Zatím.

• tuco
  • Sierra117

Hele dokud si nenapsal že "MS kromě Arkane nemá zvlášť kvalitní studia", tak ten koment ještě dával smysl a měl úroveň :) gratuluju, že se ti ho tak rychle podařilo ponížit na absolutní neobjektivní arogantní blábol :D, takže jediné co tady s jistotou vypadá že je v úpadku, je tvůj přehled.

• Pokud vím, tak zatím prodávají rychleji než PS4 a to nestíhají krmit poptávku. Něco mi říká, že jsou zatím v pohodě ;-) A já si třeba s větší chutí za chvíli zahraju Forbidden West a Ragnarok, než že bych honem běžel měnit konzoli, protože je možné, že někdy v budoucnu vyjde COD jen na MS platofrmy :-D

• Firingo

Stále jsou zde antimonopolní úřady, takže je pro mě těžké si představit, že by nechali MS koupit i Ubisoft a EA ale možné to je.

• sugyn

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Japanese_inventions_and_discoveries

Obzvlast ta cast technologie vse co dnes pouzivame bylo vyvinuto 20-30 let zpatky coz je v oblasti invenci vcera.

• LessPh

😀😀

• Tak pro jistotu jsem prošel seznam jejich her. No dobře, poslední od nich jsem hrál před deseti lety a od té doby nevydali nic, co bych měl chuť hrát. Takže mě to nějak nechává vklidu. Kam vyjdou / nevyjdou hru, které stejně nehraju je asi jedno.

• tomekbobek

Obsidiáni jsou taky furt super! :D

• Jevo83

K tej 2 rocnej ROI si ako prisiel? :) nic take ako univerzalna ROI neexistuje, pretoze mas rozne typy investicii. Mozes mat kratkodobe investicie na okamzity profit, investicie dlhodobe, investicie do IP, kde ratas s rizikom odpisania, ale je to nevyhnutny naklad, aby ti neusli trendy atd. 

A niekde som cital, ze v r.2019 mal MS len cash na uctoch cca 150-200 miliard usd

• Jevo83

Naozaj si myslis, ze ked si sadli ku stolu Microsoft board of directors a rokovali o investicii za 70 miliard dolarov (cca polovica rocneho obratu MS), tak to odsuhlasili kvoli CoD a isli na obed? Nic v zlom, ale fakt mi to pride ze niektori ludia maju predstavu, ze rano sa zobudi Phil Spencer a pozrie si zoznam znaciek random vydavatela, a toho, kto by sa mu najviac hodil do gamepassu vecer kupi. Mozes si byt isty, ze prvu vec co riesili nebolo CoD ale financne zdravie activisionu, zadlzenie, vizia na 10r, planovany obrat, dusevne vlastnictvo, vyvojarske assety, eliminacia moznosti kupy vydavatela konkurenciou, potencial rastu a aku pridanu hodnotu to bude mat na strategiu gaming divizie.... to, ze tam je CoD boli tak 2% vahy

• uher

Žasnu jak je tu už někteří div neodepisují 😀

Ten debakl s PS3 je už celkem vyléčil. Teď je navíc herní divize pro ně prakticky nejdůležitější součást jejich strategie. Vlastní velmi kvalitní herní studia.

Navíc opravdu hodně lidí rychle zapomíná, že jsou na poli konzolového HW vlastně jediní kteří se v aktuální generaci snažili přinést nějaké větší inovace. Dualsense je aktuálně nejlepší gamepad co je na trhu. Pracují na dalším VR. Loadingy jsou teď téměř nulové.

Samozřejmě bude zajímavé sledovat jak teď zareagují, ale když se budeme bavit o kvalitě, tak kromě Arkane vlastně nemá MS nijak zvlášť kvalitní studia. Všechny co koupila jsou spíš v úpadku. 

• Jarisko84

Aby sony nedopadla ako nokia... kedysi kral...

• iSpirit

Na Sekiro má plná prává FS, takže smolík. Activision byl jen distributor. Ve finále je to jediná výborná hra, o kterou se otřel Activision za posledních pět let a to jen a pouze jako distributor. Smutné. Pokud FS  nesvolí tak žadný gamepass.

• iSpirit

ty vůbec nic nevíš, ničemu nerozumíš a do všeho kafráš. Jen tak z patra. Bezzrcadlovky naprostá dominance. Nejlepší letošní  OLED je A90j. Loňský nejlepší OLED Panasonic HZ2000. Audio Technika perfektní gramofony atd. atd. 

Dej se dohromady chlape a začni zjištovat informace, než něco napíšeš.

• J.V.Stalin

Vůbec to nechápeš, ale nevadí. Navíc už se sám motáš ve vlastním kruhu (už jen to rádoby kůl anglický zakončení věty pobavilo, díky 😂), takže to fakt nemá cenu bavit se s člověkem bez argumentů.

Ale víš co, proč teda nepočkat? Až za deset let bude Sony zvonit umíráček (mimochodem aktuálně je herní divize jejich největší zdroj příjmů), tak si o tom ještě klidně můžeme popovídat 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit