Přejít na výpis diskuzí
Microsoft prý začne virtuální realitu pro Xbox One prodávat už v roce 2015
26.12.2014 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
"a to je práve prípad VR ktorá môže výrazne zlepšíť zážitok z hrania, a to hlavne ľuďom ktorých už bežné hranie začínajú nudiť a chceli by sa v tomto smere posunúť trochu ďalej"
Já ti nevim, ale hry hraju 20+ let a pořád mě "běžné hraní" baví, akorát mě nebaví ty dnešní moderní tunelové pseudohry hrající si na filmové zážitky. Pochybuju, že na tom nějaká helma něco změní, alespoň u mě. Asi sem z jiného světa, ale spíš bych jako hráč her uvítal, kdyby se posouvalo dál něco jinýho, než jen grafika a periferie. -
Kdo chce kvalitu, tak stejnak hraje na PC. A komu nevadí hrát hnůj na konzolích, tak toho už rozdíl 30 FPS nebo 15 nevytrhne *1*
-
...to zas bude v álejích nablito
-
Že bude nějakej 20tiletej fakánek řešit, že s něčím na hlavě nevypadá übercool, byť by to mělo být v soukromí domova a byť by se mělo jednat jinak o super technickou hračku, to pochopim, ale že tohle někdo řeší ve 30ti? :D :D :D Tohle doma radši ani nezmiňuj, pokud máš normální rodinu tak se smíchy neudržej ;).
Na "amíka" se*e pes, ještě pořád naštěstí existujou lidi s vlastním rozumem, co si dokážou sami rozhodnout, jestli je nebo neni pro ně něco "awesome" ;). -
VR je záležitost budoucnosti, u který bude potřeba alespoň 4K a 60 fps.
Doufám, že Microsoft moc nepoškodí obecnou reputaci VR jako takový, až vydá ten svůj bazmek pro xbox a lidi budou doslova blejt z hraní na 720p při nestabilních 30 fps. *7* -
Drda je vtipnej a rád si ho poslechnu, ale hry hodnotí pochybně.
-
Je to idi*t. Vůbec se s ním nebav.
-
Vzdycky kdyz v diskusi narazim na cloveka podobneho razeni, musim se stydet za nas starsi.
Je zrejme, ze vyssi vek rozhodne neznamena vice rozumu. Ale kdo vi, treba to u Tebe bylo pred 15 lety jeste horsi... i kdyz tezko rict, jestli je to vubec mozne. -
čomu konkrétne na tej vete nerozumieš ?
-
A to brčko šňupeš nebo si ho dáváš rovnou do žíly? :D
-
Máš recht taky bych si dal
-
ja když si chci vylepšit život a zentenzivnit pocity tak si ubalim brčko *2*
-
A ty mně připadáš jako idiot, už jenom za tuhle větu " sú to však veci ktoré život vylepšujú, zlepšujú komfort alebo zintenzívňujú pocity" a nebo trolling ?
-
človek k životu nepotrebuje 99% vecí ktorými je obklopený, sú to však veci ktoré život vylepšujú, zlepšujú komfort alebo zintenzívňujú pocity, a to je práve prípad VR ktorá môže výrazne zlepšíť zážitok z hrania, a to hlavne ľuďom ktorých už bežné hranie začínajú nudiť a chceli by sa v tomto smere posunúť trochu ďalej.
Ty si s VR na hlave možno pripadáš ako idiot, mne zase ako idioti pripadajú tí čo odsudzujú VR z takýchto primitívnych dôvodov. -
Na pár děcek (rozumově) to zabere, ale normální lidi k životu nepotřebují ani oculus ani kinect a ani tohle, hráči potřebují dobré hry a ne helmy, btw bohatě stačí sluchátka a taky sedět s něčím takovým na hlavě doma před rodinou tak bych byl za idiota... ale oni počítají že i když si to koupí třeba 10% hráčů tak stejně vydělají miliardy
-
Však microsoft spustí kampaň typu "Proč je 15 fps více plynulé než 30 fps" a konzolisti to sežerou i s navijákem.
-
S vychrtlou hajtrou pole nezoráš...
-
Haha tak to mě podržte, to by mě zajímalo kdo chce Kinect, takovou zbytečnost... *8*
-
ne, to je jiný Pepa, je to druhé nejpoužívanější jméno v ČR, ty bys to měl vědět Ježíši, tvůj nevlastní otec byl taky Pepa *3*
a AmyLee je milá holka, ale já jsem na fyzicky subtilnější typy dívek *3* -
Ten samý pepa, který při vysílání podcastu tapetuje chat dotazy, jestli s ním AmyLee nebude chodit? Panečku, a já myslel, že je ti dvanáct.