Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Já si koupil xbox, že na něm budu hrát hry typu Assasins creed, darksiders, ale zjistil sem, ze je lepsi si strcit ovladac do kompu, nebo to proste hrat na klavesnici...
    ted mam xbox jen na exklusivity, kterych je ale malo...
    Uz by to chtelo ten windows co podporuje hry na xbox... abych tu krabici mohl prodat :D
    • splash
      Pro mě zas není lepší relax než si lehnout na gauč a zahrát si něco...S PC by to taky šlo ale asi bych ho musel přestěhovat...
      • Danieledl
        Ale když už tak PS3.
        Dlouho jsem se nemohl rozhodnout mezi Xboxem a PS3kou,nakonec jsem vybral PS3,když mám PC.
        Když si přesedim prdel,tak si zalehnu na gauč a hraju PS3 *3*
        • Kdyz si presedis prdel,tak bys ju mel zvednout a jit si treba zabehat ...
          • MishKonn
            Amen.
    • JJ ten win co to podporuje by byl fajn, ale moc v to nedoufám stejně. Ale kdo ví třeba to tam fakt bude.
      • Danieledl
        Já bych to bral radši přecejen s podporou PS3 her.
        Ale Microsoft je Microsoft.
  • co mě třeba vytočilo bylo Fable - jednička na PC, dvojka ani náhodou jen pro XBOX 360 a trojka zas i pro PC - tak jsem ji ze vzteku ani nehrál, at si jí strčí do řiti - řezat je, mlátit a mlátit hlavou o stůl (takový ten dubový co váží čtvrt tuny)
  • Aneb snaha MS o sjednoceni vydavani her zaroven na konzele i na PC? Ze by na tom Windows 8 = vse pro hrace, vazne neco bylo?
  • budem sa smiat jak na ten sprosty xbox budu vydavat uz len aplikacie na kinect ...
  • xMort
    Takže nám teda na XBOXu Diablo III nakonec nevydají? :)
    • tak zase novym prohlasenim MS nemuze anulovat vsechny uzavtene smlouvy .. tj. u ohlasenych a prepokladam smlouvne osetrenych titulu bych se nejak nestresoval ...
    • Spades
      lolololo :D to by se asi v blizzardu obesili, kdyby jim ten port MS zakazal :D:D:D:D
  • Uz 4 mesice je hotova hra dungeon defenders. Ma vyjit na pc ps3 a x360 ale microsoft jim naridil simultalni release jinak jim tu hru na x360 nevyda. Tak se jen ceka nez to projde tou silenou microsofti byrokracii. Na ps3 probehla validace bez problemu behem 14dnu. Na x360 validaci se cekalo dva mesice a dalsi dva tydny nez jim microsoft dal vedet kdy se jim to hodi do marketingovyho planu. Na simultalni release se budou cekat dalsi dva mesice az do poloviny rijna diky microsoftu. To je necestne a nesportovni.
    • To je dan za to, ze na X360 jsou hry vyladene po vsech smerech, narozdil kolikrat od PS3 verzi...
      • Spades
        beztak je obsahem te validace toto:
        mate spostu MP map, tak tyhlety 4 hodite do DLC, a tuhle date jako exklusivni pro xbox... tady tuhle kampan date jako DLC a tady do tohoto kodu hodte nejakou chybu, aby se jim to na PS3 zesralo :)
  • Haters gonna hate...
  • tenced
    ano a takto je to spravne!!... tento sobecky vykrik Microsoftu, já jako jejich zákazník vnímám s nadšením, takhle to holt v životě chodí a když chcete mít všechno, musíte si to vydupat. Nežijeme tu ve vakuu a tyhle exkluzivity sem tam mě nebaví a ani si nebudu hrát na moralistu a brát ohledy na to, že tyhle mají tamto, my zas tamto a bude to nefér... Je to boj a musí se bojovat, prospěch to přinese hlavně nám..
  • No Microsoft tyhle řeči mít musí, protože každý člověk, který je vybavený mozkem už dávno z X-360 přešel na PC, protože jaksi není důvod vlastnit konzoli na multiplatformní hry, když vypadají všechny lépe, než na PC.
    Mě X-Box doma leží od doby, co jsem dohrál Alan Waka (dost špatná hra mimochodem). Teď už jen čekám na Gears of War III a potom jaksi zjišťuju že je mi tahle konzole k ničemu.
    Dřív jsem na PS3 (přiznávám zaujatě) dost nadával, ale teď když ji mám doma, tak zjišťuju že když chce člověk pokrýt většinu her, tak kombinace PS3/PC je prostě nejlepší a hlavně nejrozumější.

Microsoft ať si bučí jak chce...
    • games.bulvar.cz
  • naprosto tento přístup vítám - stejně si nikde líp než na PC hru nezahraju a je jen dobré, že výrobci her nebudou moci šachovat a machrovat, což je vždy jen k vzteku - je čas aby někdo buzeroval taky je *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit