Přejít na výpis diskuzí
Microsoft si dupl – hry vyjdou souběžně nebo je X360 vynechá
25.8.2011 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Mám pocit že ten komu Microsoft mlátil hlavou o virtuální bar je sám Microsoft.:):)
Faktem ale je že to vidím stejně jak tu již někteří psali.
Pokud jde o titul multiplatformní tak je pc jasné. Pokud je jen na konzoli tak je to PS3. Každopádně já jsem fanda pc takže pro mě je pokud je ta možnost pc verze vždy jasná volba..:) -
Info o xboxu, záměrně cílené na lidi bez Xboxu :) Ke zdejším komentům netřeba se vyjadřovat.
Vidím, že spoustu lidí baví boj s větrnými mlýny. Bylo by dobré zjistit která že to platfoma vaří nejvíc peněz a může si tak diktovat. Ať je to nechutné jak chce, je to prostě holý fakt. Příspěvek mi příjde spíše jako podnět pro ty co si chtějí na "xshit" zanadávat :) To je tak asi veškerá informační hodnota. Možná bych přihodil, že za to do určité míry může třeba COD? :)............. ach jo. -
mam Pc a Ps3 at klidne na Xbox nevychazi nic stejne akorat brzdi vyvoj
-
-
To jo brzdí vývoj, ale playstation 3 taky...
-
-
jiste technicky konzole vyvoj brzdi .. ale je potreba uvedomit si, ze vetsi problem v brzdeni vyvoje her predstavujou vydavatele a pani kravataci ...
-
-
Ja myslim,ze vyvoj brzdi spis hraci,tim jake hry kupuji.Kdyz se clovek podiva,jake hry dneska nejvic leti,tak by skoro zaplakal.
-
-
no hraci sotva udelaji prvni krok .. budou brat to co je, resp. vetsina hracu je mozna i spokojena (nesmis brat cesky (a vlastne ani evropsky) trh jako modelovy) .. zadny ale nebude remcat kdyz udelaji hru lepsi ... k tomu se musi odhodlat vydavatel .. a k tomu se neodhodla dokud pokles zisku z prumernych her nebude vyssi nez naklady usporene recyklaci predchozi hry .. a ten nebude, protoze jestli si mam zahrat hru ktera treba neni tak dobra, anebo nehrat nic a doufat ze za 3 roky vydaji hru lepsi neni v lidske povaze :) .. coz vede k piratstvi a to je zas jina pohadka :)
-
-
Jenze vydavatele nebudou delat jine(lepsi ) hry,kdyz se budou nejvice prodavat hry jako je call of duty a jemu podobne.
Oni vidi,ze tenhle druh her leti a to dokonce jako recyklace kazdy rok,tak proc by to melli menit,kdyz jim to sype.
-
-
-
To už je moc myšlení pro některé. Teda pro většinu.
-
-
-
jo hlavně že ten tvuj plejstejšn je nadčasovej :D:D:D: xD xD
-
-
Tak si zahraj hry jako metal gear 4, uncharted 2,god of war 3 a dalsi ps3 exlusive tituli na poradny televizi o hrani ve 3d ani nemluve a uvidis videoherni budoucnost a to nemluvim o tom ze programotori jeste neumi vyuzit uplnej potencial ps3 a jeste bych rekl tak 2 3 roky na tuhle masinku budou hry vydavat, ja hraju od svych 10 let je mi 27 na konzole jsem se vzdy koukal z vrcvhu, ale po tom co jsem si koupil ps3 uz mam pc tak akorat na maili a facebook teda skoro :)
-
-
hrál sem ty hry a nic tak extra tam neni co já bych na PC neměl... naopak mi ta grafika přijde docela slabá. A na žádný konzoli jsem ještě snad neviděl hru co opravdu běží v 1080p... většinou to vypadá jako 720p (MAX) jen přescalovaný. porovnávány hry co jsou jak na PC tak i na X360 a PS2 a na PC to opravdu bylo 1920x1080 a na konzolích to vypadalo jako maximálně 720p s antialiasingem
-
Kezby tato veta byla pravdiva :)
-
kazdemu co mu sedi .. ale tvrdit, ze budoucnost je v nektere ze soucanych konzoli je malinko mimo .. to uz spis je budoucnost v PC .. resp v hrach streamovanych z PC do nejake krabicky ..
-
-
-
-
"Jak zbrzdit vyvoj her za 7 dni", "Slowing the progress in game industry for dummies" ...
-
A čo je na tom také strašné prečo by malo byť vlastníkom xboxu odoprené to čo tá hra ponúka na iných konzolách ? Dobre robia !
-
-
Ked si Sony zaplati za dalsich 10 spesl misii do PS3 verzie, preco by si ich mal mat aj na PC alebo X360?
Preco ty mas v aute vodotrysk a ja ho nemam, ked mam tu istu znacku a model?
-
-
Hlavně, že DLC musej být nejdřív na xshitu a potom na ostatních platformách, ale jakmile to vychází obráceně Microsoft nám brečí. *1*
-
Tak toto je na facku. Zas*any Microsoft a jeho monopolove maniere. Je to ako ked si male decko dupne a ostane stat na ulici a nechce ist s rodicmi dalej len preto ze mu nekupili lizatko....
-
Ten jeden nejmenovaný má docela pravdu *4*
Proto mám PS3 a PC *3* ale je to věc názoru. -
-
Chtěl jsem to napsat na slovo přesně. X360 nepotřebujeme, všechny skvělé hry vychází buďto na PC, nebo na PS3. Trochu bych si přál, aby tohle vývojáře nakrklo natolik, že by prostě obětovali polovinu zisků a začali dělat PS3 exkluzivity / PS3+PC tituly. Oni by si na to hráči rychle zvykli, zvětšily by se prodeje PS3 a X360 by upadl v zapomnění. Microsoft si akorát nevidí do huby.
-
-
Pouze PS3 a PC exkluzivita? To se nikdy nestane. Microsoft je gigant a nedá na svou konzoli dopustit. Jsem cca půl roku majitelem xboxu a než jsem si jej koupil, rozhodoval jsem se asi měsíc, zda koupit PS3 nebo xbox 360. Pro xbox 360 jsem se nakonec rozhodl i z důvodů více exkluzivních titulů...Série HALO, Gears of War, Forza motorport, Fable a dokonce i Zaklínač 2 vyjde na xbox 360, za což jsem nesmírně rád. Jinak neříkám, že PS3 je špatná konzle. Každá má prostě své plus a mínus a je na každém, kterou si vybere...
-
-
Ano, myslím si, že opravdu se přít, která konzole je lepší, nemá cenu. Pro mé rozhodnutí jsem použil čistou logiku ne nepodobnou tady Danovi, až na to, že i na PC si hry kupuji.
Jednoduše je to tak, existuje 5 typů her:
1) Multiplatformní tituly - vycházejí na všechny platformy, tudíž je hraji na PC
2) Konzolové tituly - vycházejí na obě konzole, tudíž je hraji na PS3
3) PC exkluzivní tituly - mluví samo za sebe
4) X360 exkluzivní tituly - dle mého názoru poněkud krátký výčet; Forza, GoW 2 a 3, Halo a u toho Fable to už není tak úplně pravda
5) PS3 exkluzivní tituly - tady je nabídka již zajímavější, např.: Metal Gear Solid 4, Uncharted 1-3, God Of War (ať už nová trojka či starší HD remaky), Demon's Souls, Gran Turismo, Heavy Rain, Infamous, Killzone, Littlebigplanet, MAG, Motorstorm...věřím, že nemusím pokračovat.
Tudíž, netroufám si nikomu tvrdit, která konzole je lepší volbou - každý má možnost předložit pádné argumenty na stůl po mém vzoru a poté se svobodně rozhodnout. Nicméně bych rád dodal, že zde mé osobní argumenty pro PS3 nekončí, ač je jich zde mnohonásobně víc (multiplayer zdarma, možnost stáhnout a hrát výborné tituly z PSN, jako např. Playstation Classics, PS Home atd.) -
-
třeba tak, jsem PCčkář hrdý až fanatický:), konzole mi nikdy nic moc neříkaly, ale koupil jsem si Xko protože se mi líbí technoligie Kinectu a PS s jejich Move mě zrovna neuchvátila. V tom já třeba vidím výhodu Xka...
-
-
Ani to na té předváděčce Microsoftu nevypadalo,že by z toho byly nějak nadšeni.
Tleskalo tam pár lidí a to jen aby se neřeklo, nebo že to byly fanoušci Kinectu. -
No, Kinect už je mezi námi už (až) dost dlouho, a pořád jsem z této strany neviděl nic, co by mě zaujalo. A důvod věřit, že se Kinect nějakým důležitým způsobem uplatní v Áčkové hře, taky nemám - viz. předváděčka Microsoftu na E3, to bylo něco otřesného (nevyrukujte na mě s customizací zbraní v Ghost Recon, to vážně nění pořádné uplatnění).
-
no hrál jsem s oběma a nejen že move nema nic noveho proti Wii, ale take na nej neexistuje poradna gamesa... takovy kinect sports kdy snimani celeho tela funguje vcelku obstojne, je diametralne rozdilny zazitek a pokud se toto podari prenest do Ackoveho titulu (a je jich ve vyvoji pomerne dost) ma Kinect vyhrano...
-
Kinect není zatím tak dobrý, aby se na Xku nějak vystavoval.
Move na PS3 je hlavně na hraní *3*
-
-
Čteš mi myšlenky *4*
Podle mě je PS3 lepší než Xbox,nebo je lepší mít PS3 a PC.
Microsoft do Xboxu přidal hlasové ovládání,jako by si mysleli že mi to byla nějaká změna.
Mě to příde zbytečný.
-
-
to je věc preferencí, PS3 - lepší exkluzivní tituly, než Xko, má jich i daleko více, každopádně Xko má zase propracovanější online (tedy, co jsem slyšel), více se soustředí na jiný typ hráčů
osobně vždycky se dá konzole jednoduše prodat a koupit jiná -
Zaklínač 2 beztak vyjde i na PS3, ale až po Xboxové verzi, protože CD project RED nerad rozděluje vývojové studio *3*
-
-
Zajímavé že si nikdo nestěžoval že zrovna Zaklínač 2 nevyšel na PS3. *3*
A Microsoft si tu stěžuje na to že na Xbox nevycházejí DLC nebo jiné bonusy.
-
-
Ano,ale tam jde o to,že jsem si právě nemusel kupovat Xbox,protože ty hry vycházejí i na PC. Asi bych přišel o parádní hry na PS3. Ale že třeba série Fable, jednička na PC a Xbox a dvojka jen na Xbox a trojka zas na PC i Xbox,to mi příjde trochu na hlavu.
To už si radši nechám PS3. Ale je to zase věc názoru *3* -
-
To myslis tu forzu a halo? Ehm... Stejne jako na pc nikdy nebude treba GT serie coz je imo velmi dobra hra a byl to jediny duvod proc sem kdy o konzoli premyslel. ALe spokojim se ze shiftem at 1 nebo 2 a pokdu chci neco realistictejsiho tak to na pc sou daleko lepsi kusy tak sem se na to vykaslal kvuli jedne hry utratit 6k za konzoli a pak 2k za hru fakt nemusim.
-
-
-
Něco takového mě taky napadlo,přesně do slova přesně. *4*
Časem by se mohl propojit PS3 s PC,jako třeba u MMO her nebo u klasického MP,rozhodně by to nebylo špatné. Xbox moc nepotřebuji,když ty samé hry vycházejí na PC a litoval bych toho že nemám PS3 (kromě těch co na to mají peníze).
Proto jsem si pořídil PS3,protože na něj vycházejí super hry a když vyjde hra na Xbox,kterou si chci zahrát tak si jí stáhnu na PC *3*
Viz Zaklínač 2,který měl být jen na PC a je i na Xbox.Pro majitele jen PS3 to musí být docela sklamání,ale mám PC,tak naš si nadělávat starosti. -
-
a pak že jsou PCčkáři největší piráti - když existují PSkáři co kupují na PS3 a pirátí na PC :-( hanba vám
-
-
-
-
"Zabíjejí kreativní distribuci titulů"
kreativní distribuci? Ehm, co je na distribuci kreativního? -
-
Asi myslí různé bonusové akce, kdy třeba SoulCalibury měly na každé platformě jinou bonusovou postavu, kdy může mít jedna platforma bonus DLC atd.
-
-
Takže to chápu správně tak, že pokud my dostaneme Kratose k Mortal Kombat na PS3 a Microsoft ne, tak prostě zabanuje hru z prodeje?
Hmmm, nemyslím, že je Mrkvosoft až takhle silnej. *1* -
-
Teoreticky...prakticky jim to bude jedno. SPíše půjde o o větší bonusové kusy, které by mohly konkurovat jejich časové exkluzivitě. Ona ta zpráva neříká, že to bude MS dělat, jen že může :)
-
prostě ji na Xbox nebude distribuovat, přeci jen si může dělat vlastně cokoli a na svoji konzoli si pustit co chce
-
-
No pokud tím myslí tohle, tak to potěš koště. To jsou vyblbůvky markeťáků, správný vývojář chce všechno co udělal mít dostupné všude...
-
-
-
Hmmm zajímavé, že xbox exkluzivitu mit může, ale ostatní ne. trapáci fakt.