Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela me prekvapuje,kolik je zde ps3 fanatiku,kteri si musi kopnout do "xshitu" kdykolliv k tomu dostanou prilezitost.
    Nerikam,ze se mrkvosoftu zastavam,ale to co v posledni dobe predvadela sony taky nabylo zrovna hodne potlesku.
  • Danieledl
    Ale když už tak PS3.
    Dlouho jsem se nemohl rozhodnout mezi Xboxem a PS3kou,nakonec jsem vybral PS3,když mám PC.
    Když si přesedim prdel,tak si zalehnu na gauč a hraju PS3 *3*
  • splash
    Pro mě zas není lepší relax než si lehnout na gauč a zahrát si něco...S PC by to taky šlo ale asi bych ho musel přestěhovat...
  • splash
    Když od začátku nepočítáš s podporou jedné platformy tak se dokáže člověk přizpůsobit. Ale když člověk od začátku s xboxem počítá tak je to pak, hlavně kvůli velké oblíbenosti xboxu v USA, kudla do zad..
  • Danieledl
    Já bych to bral radši přecejen s podporou PS3 her.
    Ale Microsoft je Microsoft.
  • Ja myslim,ze vyvoj brzdi spis hraci,tim jake hry kupuji.Kdyz se clovek podiva,jake hry dneska nejvic leti,tak by skoro zaplakal.
  • JJ ten win co to podporuje by byl fajn, ale moc v to nedoufám stejně. Ale kdo ví třeba to tam fakt bude.
  • kazdemu co mu sedi .. ale tvrdit, ze budoucnost je v nektere ze soucanych konzoli je malinko mimo .. to uz spis je budoucnost v PC .. resp v hrach streamovanych z PC do nejake krabicky ..
  • Přesně :D taky mě to napadlo jako první *1* *1*
  • Danieledl
    Ani to na té předváděčce Microsoftu nevypadalo,že by z toho byly nějak nadšeni.
    Tleskalo tam pár lidí a to jen aby se neřeklo, nebo že to byly fanoušci Kinectu.
  • jeeeee oni si vsimnuly ze se piratí i na konzolich *1* a jeste driv nez na PC nemaj to na koho svadet tak se rozhodly ze to radeji nechaji soubezne to je milí *15*
  • Tak si zahraj hry jako metal gear 4, uncharted 2,god of war 3 a dalsi ps3 exlusive tituli na poradny televizi o hrani ve 3d ani nemluve a uvidis videoherni budoucnost a to nemluvim o tom ze programotori jeste neumi vyuzit uplnej potencial ps3 a jeste bych rekl tak 2 3 roky na tuhle masinku budou hry vydavat, ja hraju od svych 10 let je mi 27 na konzole jsem se vzdy koukal z vrcvhu, ale po tom co jsem si koupil ps3 uz mam pc tak akorat na maili a facebook teda skoro :)
  • S tou sebevraždou bych to tak černě neviděl. Hry jako Metal Gear Solid, God of War nebo Resident Evil(kromě pětky) vyšly mimo platformu X360 a dařilo se jim dobře. Jsem zvědavej, co by se stalo, kdyby hry jako Rage, Skyrim nebo CoD si vybrali tu druhou možnost. To by asi Microsoft rychle změnil podmínky. Tlak k businessu patří, ale nic se nesmí přehánět.
  • MishKonn
    No, Kinect už je mezi námi už (až) dost dlouho, a pořád jsem z této strany neviděl nic, co by mě zaujalo. A důvod věřit, že se Kinect nějakým důležitým způsobem uplatní v Áčkové hře, taky nemám - viz. předváděčka Microsoftu na E3, to bylo něco otřesného (nevyrukujte na mě s customizací zbraní v Ghost Recon, to vážně nění pořádné uplatnění).
  • ales.smutny
    Teoreticky...prakticky jim to bude jedno. SPíše půjde o o větší bonusové kusy, které by mohly konkurovat jejich časové exkluzivitě. Ona ta zpráva neříká, že to bude MS dělat, jen že může :)
  • septicflesh
    Nehádejte se nebo vám vypnu PC, XBOX i PS3 a rozdám vám za trest 3DSka! dokud nezezelenáte!
  • No jo, tak to asi nevydají Battlefield 3, když jim to nezvládne 64 hráčů, co?
  • tak zase novym prohlasenim MS nemuze anulovat vsechny uzavtene smlouvy .. tj. u ohlasenych a prepokladam smlouvne osetrenych titulu bych se nejak nestresoval ...
  • Spades
    beztak je obsahem te validace toto:
    mate spostu MP map, tak tyhlety 4 hodite do DLC, a tuhle date jako exklusivni pro xbox... tady tuhle kampan date jako DLC a tady do tohoto kodu hodte nejakou chybu, aby se jim to na PS3 zesralo :)
  • Spades
    lolololo :D to by se asi v blizzardu obesili, kdyby jim ten port MS zakazal :D:D:D:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit