Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Já si koupil xbox, že na něm budu hrát hry typu Assasins creed, darksiders, ale zjistil sem, ze je lepsi si strcit ovladac do kompu, nebo to proste hrat na klavesnici...
    ted mam xbox jen na exklusivity, kterych je ale malo...
    Uz by to chtelo ten windows co podporuje hry na xbox... abych tu krabici mohl prodat :D
  • prostě ji na Xbox nebude distribuovat, přeci jen si může dělat vlastně cokoli a na svoji konzoli si pustit co chce
  • co mě třeba vytočilo bylo Fable - jednička na PC, dvojka ani náhodou jen pro XBOX 360 a trojka zas i pro PC - tak jsem ji ze vzteku ani nehrál, at si jí strčí do řiti - řezat je, mlátit a mlátit hlavou o stůl (takový ten dubový co váží čtvrt tuny)
  • Aneb snaha MS o sjednoceni vydavani her zaroven na konzele i na PC? Ze by na tom Windows 8 = vse pro hrace, vazne neco bylo?
  • no hrál jsem s oběma a nejen že move nema nic noveho proti Wii, ale take na nej neexistuje poradna gamesa... takovy kinect sports kdy snimani celeho tela funguje vcelku obstojne, je diametralne rozdilny zazitek a pokud se toto podari prenest do Ackoveho titulu (a je jich ve vyvoji pomerne dost) ma Kinect vyhrano...
  • To je dan za to, ze na X360 jsou hry vyladene po vsech smerech, narozdil kolikrat od PS3 verzi...
  • budem sa smiat jak na ten sprosty xbox budu vydavat uz len aplikacie na kinect ...
  • games.bulvar.cz
  • Kinect není zatím tak dobrý, aby se na Xku nějak vystavoval.
    Move na PS3 je hlavně na hraní *3*
  • třeba tak, jsem PCčkář hrdý až fanatický:), konzole mi nikdy nic moc neříkaly, ale koupil jsem si Xko protože se mi líbí technoligie Kinectu a PS s jejich Move mě zrovna neuchvátila. V tom já třeba vidím výhodu Xka...
  • xMort
    Takže nám teda na XBOXu Diablo III nakonec nevydají? :)
  • Uz 4 mesice je hotova hra dungeon defenders. Ma vyjit na pc ps3 a x360 ale microsoft jim naridil simultalni release jinak jim tu hru na x360 nevyda. Tak se jen ceka nez to projde tou silenou microsofti byrokracii. Na ps3 probehla validace bez problemu behem 14dnu. Na x360 validaci se cekalo dva mesice a dalsi dva tydny nez jim microsoft dal vedet kdy se jim to hodi do marketingovyho planu. Na simultalni release se budou cekat dalsi dva mesice az do poloviny rijna diky microsoftu. To je necestne a nesportovni.
  • To už je moc myšlení pro některé. Teda pro většinu.
  • Haters gonna hate...
  • To myslis tu forzu a halo? Ehm... Stejne jako na pc nikdy nebude treba GT serie coz je imo velmi dobra hra a byl to jediny duvod proc sem kdy o konzoli premyslel. ALe spokojim se ze shiftem at 1 nebo 2 a pokdu chci neco realistictejsiho tak to na pc sou daleko lepsi kusy tak sem se na to vykaslal kvuli jedne hry utratit 6k za konzoli a pak 2k za hru fakt nemusim.
  • tenced
    ano a takto je to spravne!!... tento sobecky vykrik Microsoftu, já jako jejich zákazník vnímám s nadšením, takhle to holt v životě chodí a když chcete mít všechno, musíte si to vydupat. Nežijeme tu ve vakuu a tyhle exkluzivity sem tam mě nebaví a ani si nebudu hrát na moralistu a brát ohledy na to, že tyhle mají tamto, my zas tamto a bude to nefér... Je to boj a musí se bojovat, prospěch to přinese hlavně nám..
  • No Microsoft tyhle řeči mít musí, protože každý člověk, který je vybavený mozkem už dávno z X-360 přešel na PC, protože jaksi není důvod vlastnit konzoli na multiplatformní hry, když vypadají všechny lépe, než na PC.
    Mě X-Box doma leží od doby, co jsem dohrál Alan Waka (dost špatná hra mimochodem). Teď už jen čekám na Gears of War III a potom jaksi zjišťuju že je mi tahle konzole k ničemu.
    Dřív jsem na PS3 (přiznávám zaujatě) dost nadával, ale teď když ji mám doma, tak zjišťuju že když chce člověk pokrýt většinu her, tak kombinace PS3/PC je prostě nejlepší a hlavně nejrozumější.

Microsoft ať si bučí jak chce...
  • Čteš mi myšlenky *4*
    Podle mě je PS3 lepší než Xbox,nebo je lepší mít PS3 a PC.
    Microsoft do Xboxu přidal hlasové ovládání,jako by si mysleli že mi to byla nějaká změna.
    Mě to příde zbytečný.
  • naprosto tento přístup vítám - stejně si nikde líp než na PC hru nezahraju a je jen dobré, že výrobci her nebudou moci šachovat a machrovat, což je vždy jen k vzteku - je čas aby někdo buzeroval taky je *1* *1* *1*
  • Ked si Sony zaplati za dalsich 10 spesl misii do PS3 verzie, preco by si ich mal mat aj na PC alebo X360?

Preco ty mas v aute vodotrysk a ja ho nemam, ked mam tu istu znacku a model?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit