Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zpozdí v několika dalších zemích Xbox One až na rok 2014
15.8.2013 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
Ze ty jsi butthurt protoze ty konzole budou kram jeste nez vyjdou?
-
Hlavně aby ses nerozmnožil ty, to by pak ve slovníku zůstala jen slova troll pako a veskoslav
-
Upaluj na počítač za 50 000,- a škemrej o port konzolových her
-
na to si prisiel kde? stale ma ps3 viac predaných konzolí ako x360
-
Mam i7-920, jadro Nehalem. Je to CPU vydanej na konec roku 2008, tzn uz to bude 5 let. Myslis ze je nejaka hra kterou bych si nezahral?
-
Jenom dodám, že na té architektuře si ale zahraješ všechny hry, které pro tu platformu vyjdou po dobu více než 5 let.
-
Do pííííííííííííči, takhle dlouho jsem se nazasmál. *15* *15* *15* *15*
-
Jn, mel napsat x86/x64. Ale ten CPU je prumerny, mozna dokonce lowend, to je fakt.
-
Aspon keby si vedel aku pitomost si napisal. a 30 plusek
dnes prumerna x86 architektura.... ty vole... -
Tak na japonskem trhu ani soucasny xbox nejak extra neleti.
-
Fanda toustru kritizuje topinkovac. *5*
-
haha xc*ck že měl lepší hry? To asi těžko PS 3 EXKLUZIVNÍ tituly jsou 10000000 krát lepší než nadhodnocený srač*y tipu halo a gears of war
Na xc*cku není ani co hrát -
On největší fanda MS v Tokiu :D... Vy mu to ještě věříte? Ten člověk je patologický lhář. Dá se říct, že on je duševně narušen.
-
By me zajimalo jestli tam taky vsem rikal ze jsou trollove. *15*
-
Ty jsi byl v Tokiu?Páni to musí být hráčův ráj.Ty herny,různý speciální obchody na hry ale fakt velký obchody kde najdeš každou blbost pro svýho oblíbenýho hrdinu z her.
-
Sony je tam sundalo celkove a ve zbytku sveta to projelo. Celkove *15*
-
Takže nintento-fun ty nejsi troll? *3*
-
No u nás v práci maji také tuhle teplotu, ale při větší zatěží (renderování krajiny například) se teplotu vyšplhá až na šílených 65-70 stupňů a to už je problém.
-
Milý nerde!!! Stačí se podívat v jaký čas na mě Veskoslav znovu reaguje...Ano je to čtyři minuty o prosbě, aby mě ignoroval, bohužel tento člověk si nedá pokoj čili já od teď taky ne.
-
Ne nevadí a dost už. Nebudeš mi odporovat nulo.