Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Ha ha. Vtípky o zahřívání AMD procesorů jsou tak originální a vtipné. Já mám při zátěži něco okolo 45-47 stupňů. To má do teploty slunce ještě dost daleko.
  • Zajímavý, že to říká někdo, kdo má v profilu buznu jak vyšitou.
  • To je moudre. Akorat verim ze mistni odbornici by byli schopni se s nima hadat, jak delaji spatne rozhodnuti. *15*
  • Ten číst neumí *1*
  • Protože Japonci jsou velký patrioti a jinej než japonskej výrobek nebudou kupovat i když mel Xbox 360 mnohem lepší hry.
  • A uz je to tu. Perosaj nema argument tak zvolil taktiku jsi troll. *15*
  • ...patřilo Rhuladovi
  • Get a life...! *1*
  • Rhulad
    Neměl jsi mě brát do huby.. Teď budu jako tvůj stín a zdejší diskuze se pro tebe změní v peklo. To ti slibují já Císař Rhulad I. šílený.
  • Veskoslav
    Že se nejspíš bude moci rozmnožovat a rozšířit tak svůj genofond:)
  • "Ne, já mám doma jen kvalitní výrobky od SONY"
    Tak bude nevis, co slovicko "jen" znamena, nebo ses proste odhalenej lhar, kterej se ted stebla chyta s hodne chabymi vymluvami ala "nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti".
    A popravde nevim co je smutnejsi *1*
  • Veskoslav
    "Všímáš si, jak tě ignoruji? Zkus prosím to samé. My dva si opravdu nemáme co říct."

Ulhaná trolí troska, co neumí ani vlastní věci dodržet:)
  • Rhulad
    Tak vy u vás v Chánově tomu říkáte Tokio?
  • Tak od ulhaného GGG to fakt sedí *1*
  • God-of-War
    Ze na toho blba vubec reagujes *4* .
  • TheGGG
    Mám, ale nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti, na rozdíl od výrobků od sony.
    PS: k xboxu jsem přišel za poloviční cenu od člověka který si radši koupil PS3 protože xboxem byl znechucenej a chtěl se ho rychle zbavit. Na xboxu jsem hrál některé díly halo a kromě HALO 4 byly všechny nudné.
  • Veskoslav
    Tak po pravdě se ani nedivím:) Ono byl jsem v Tokiu u rodiny a v podstatě to tam pod televizí snad mají všichni. Ale nejvíce stejně hrají v tzv. hracích domech:) Ty bych chtěl i u nás:)
  • TheGGG
    jediný lhář si ty *5* Doporučuješ tu lidem naschvál šity aby zbytečně vyhodili prachy.
  • Rhulad
    Lepší na úrovni GGG než na tvojí *3*
  • God-of-War
    Sony je tam sundalo celkove;). Mrkvosoft to i rikal, ze se do Japonska vubec nepohrnou. Jinak xbox nepbude dostupnej i u nas a pak jeste v Polsku.. pri startu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit