Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zpozdí v několika dalších zemích Xbox One až na rok 2014
15.8.2013 | Ladislav Loukota
104 příspěvků
-
Ha ha. Vtípky o zahřívání AMD procesorů jsou tak originální a vtipné. Já mám při zátěži něco okolo 45-47 stupňů. To má do teploty slunce ještě dost daleko.
-
Zajímavý, že to říká někdo, kdo má v profilu buznu jak vyšitou.
-
To je moudre. Akorat verim ze mistni odbornici by byli schopni se s nima hadat, jak delaji spatne rozhodnuti. *15*
-
Ten číst neumí *1*
-
Protože Japonci jsou velký patrioti a jinej než japonskej výrobek nebudou kupovat i když mel Xbox 360 mnohem lepší hry.
-
A uz je to tu. Perosaj nema argument tak zvolil taktiku jsi troll. *15*
-
...patřilo Rhuladovi
-
Get a life...! *1*
-
Neměl jsi mě brát do huby.. Teď budu jako tvůj stín a zdejší diskuze se pro tebe změní v peklo. To ti slibují já Císař Rhulad I. šílený.
-
Že se nejspíš bude moci rozmnožovat a rozšířit tak svůj genofond:)
-
"Ne, já mám doma jen kvalitní výrobky od SONY"
Tak bude nevis, co slovicko "jen" znamena, nebo ses proste odhalenej lhar, kterej se ted stebla chyta s hodne chabymi vymluvami ala "nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti".
A popravde nevim co je smutnejsi *1* -
"Všímáš si, jak tě ignoruji? Zkus prosím to samé. My dva si opravdu nemáme co říct."
Ulhaná trolí troska, co neumí ani vlastní věci dodržet:) -
Tak vy u vás v Chánově tomu říkáte Tokio?
-
Tak od ulhaného GGG to fakt sedí *1*
-
Ze na toho blba vubec reagujes *4* .
-
Mám, ale nepovažuji je ho plnohodnotného člena domácnosti, na rozdíl od výrobků od sony.
PS: k xboxu jsem přišel za poloviční cenu od člověka který si radši koupil PS3 protože xboxem byl znechucenej a chtěl se ho rychle zbavit. Na xboxu jsem hrál některé díly halo a kromě HALO 4 byly všechny nudné. -
Tak po pravdě se ani nedivím:) Ono byl jsem v Tokiu u rodiny a v podstatě to tam pod televizí snad mají všichni. Ale nejvíce stejně hrají v tzv. hracích domech:) Ty bych chtěl i u nás:)
-
jediný lhář si ty *5* Doporučuješ tu lidem naschvál šity aby zbytečně vyhodili prachy.
-
Lepší na úrovni GGG než na tvojí *3*
-
Sony je tam sundalo celkove;). Mrkvosoft to i rikal, ze se do Japonska vubec nepohrnou. Jinak xbox nepbude dostupnej i u nas a pak jeste v Polsku.. pri startu.