Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zřejmě chystá velkou restrukturalizaci
8.7.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
A můžeš mi říct, co prosimtě tam pracuješ? V tom Metru, že ti to de rychleji? *15*
-
Kdo říkal cokoliv o učení? Tady je obrovská móda vkládat něco ostatním do úst něco, co nikdy neřekli.
Jde o efektivitu, rychlost, počet kliků, pohodlnost. A to nemluvím o uživatelské přívětivosti. Instalování 3rd party aplikací a hrabání se v registrech aby se člověk zbavil kravin a vrátil efektivnější ovládání? A navíc, pořád mi nikdo neřekl jaký má Windows 8 přínos oproti Windows 7, když nepočítám trochu lepší využití SSD, trochu rychlejší starty (bez secure boot neznatelně).
Oh a samozřejmě to tvoje "jde to odinstalovat" brzy nejspíš pravda taky nebude. A ještě budou ve Windows 9 Home na ploše (která bude vidět jen v jedný dlaždici) reklamy. Však ono to přijde ;) -
Bing, store a podobné věci lze odstranit během pár sekund. Dokonce i metro lze velmi rychle vyřadit. Příšerné ovládání? Jako jak? Já jedu normálně myší a je to. Stačí se naučit, do jakého rohu klepnout či najet a je to. Něco takového se zvládne naučit i opice, takže pro průměrného člověka by to nemělo být problém.
-
Podle mě si metro a win 8 viděl tak maximálně na obrázku a jen troluješ tak jako mnozí jiní. Jasně, tohle nepřiznáš a budeš se tvářit, že si win 8 testoval celé týdny, ale já si budu myslet své. *2*
Prostě hate party proti win 8 teďka frčí a přitom je to naprosto nespravedlivé. Lidi si strčili hlavu do řitě a odmítají zkoušet něco nového, trochu (ale opravdu jen trochu) jiného, než je standardní uživ. prostředí předchozích windows. *7* -
Jedina restrukturalizacia ktora by za nieco stala by bola kopnut Ballmera konecne doprdele. Mal to uz spravit Gates, ale nakolko su kamarati tak radsej odisiel :(
-
hlavni vyhoda linuku je, ze tam nic nefunguje a mas tak vzdycky jasnou volbu, uzit si svuj drahocenny cas misto hledani ovladacu na kazdou klavesu zvlast.
http://chanarchive.org/content/11_g/21018362/1320796160665.png -
Daleko rychleji pracuju v Metru. Tak to je dobrej for. To bych tu práci chtěl vidět *15*
-
Takže Arthur C. Doyle, který tohle řekl, nebyl podle tebe inteligentní?
-
no k*rva, to ste sem dali za fotku. Gigerov votrelec moze ist do p*ce
-
Inteligentní člověk by něco tak neinteligentního nikdy nenapsal. *3*
Tohle je internetová klasika: Článek je mi zadnice, ale do fora musím napsat, jak je ten článek na nic a že mě to nezajímá. To je fakt dobrý. *1* -
Mně teda metro vůbec nevadí. Je daleko praktičtější jak klasická plocha a ikonky. Jen to chce doladit - něco už řeší win 8.1.
Plocha rozhodně není ideální řešení. Já daleko rychleji pracuju v Metru. Kromě toho jde o OS, který je víceméně univerzální a tedy použitelný pro různé přístroje a to je určitě výhoda pro uživatele stejně jako pro Microsoft.
Podle mě se win 8 docela povedl a doplácí jen na pár řvounů, kteří internetem šíří paniku a nespokojenost. I já se bál Metra a win 8, protože jsem četl víceméně jen špatné reakce, ale výsledek je jiný - dojem je pozitivní. Takže se tohoto systému nebojte a nedejte na křiklouny. Win 8 minimálně určitě lepší jako Vista na svých začátcích. -
abys, az se ocitnes v pekle, poznal xichty vedle sebe :D
-
hlavni vyhoda linuxu je, ze kdyz ses s necim nespokojenej tak mas vzdycky DIY volbu (pokud to neni megavopruz jako dodelat neco do x11.. i kdyz i taci se najdou viz wayland).
kdyz se ti neco sere na ms produktu tak ses odkazanej na zebrani u vrat mesta, do kteryho te nikdo nepusti. treba se jednou nejaky mocny kouzelnik nad tebou smiluje a vyslechne te. kdyz ne, muzes jit treba na msdn, kde se sice tvarej ze ti pomuzou, ale je to jenom oddalovaci taktika, protoze to ve skutecnosti nikdo resit nechce (kazda zmena znamena praci, kterou akorat nastvete divizniho sefa). je to cunatkovita megakorporace se vsi lenosti, aroganci a silnou nechuti vuci zmene (jako hp, oracle, ibm, apple... ) s portfoliem akvizovanych produktu, za ktery by se v opravdu spravedlivem svete davalo zatraceni na vecne casy a nikdy jinak :) -
Já MS měl vždycky docela rád a hájil jsem ho proti linuxovým onanistům, kteří už někdy v roce 1995 vykládali, že do dvou let budou mít Linux všichni a Windows přestanou existovat. (Oni to říkají průběžně celou tu dobu a furt nic).
Ovšem angažováním toho opičáka ve zpocený košili tomu dali skutečnou ránu. -
No, a co třeba slepí, hluší a bezrucí a nemajíce čich? Asi podle chuti. Ale co lidé mentálně zaostalí? Nebo s vymytým mozkem? No?
Dvě věci: Pochopitelně netvrdím, že každý hodnotí jen podle vzhledu. A pochopitelně netvrdím, že slepí hodnotí podle vzhledu. Většina pravidel má nějaké výjimky (a ne, netvrdím, že výjimka potvrzuje pravidlo). Nechápu, jak se můžeš tak blbě ptát... -
bhu: upřímně, je mi naprosto jedno, kdo se na jakou židli posadí. ať už se tam posadí Láďa, nebo Pepa, stejně bude mít jako vždy za úkol udržet krok s konkurencí, domlouvat s vývojáři prvotřídní hry na svou konzoli atd.
-
A co treba firemni PC, kde nic z toho nemuzes udelat?
-
Tak to ja vim proc, pac se s jejich produkty potykam uz od dob MS DOSu.
-
Co treba slepi? Podle ceho hodnoti lidi?
-
To jo, sedmičky jsou OK. Od té doby je ale všechno horší, než "OK". Osmičky jsou "pod kapotou" maličko lepší, než sedmičky, jinak nucení příšerného ovládání a Bing platformy, MS Storu, Live, atd... O XBone (i X360) toho bylo namluveno dost, WP darmo mluvit. :/