Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zřejmě chystá velkou restrukturalizaci
8.7.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Tahle firma mi je hrozne nesympaticka, zejmena od doby co jim šéfuje ten Voldemort.
-
Já MS měl vždycky docela rád a hájil jsem ho proti linuxovým onanistům, kteří už někdy v roce 1995 vykládali, že do dvou let budou mít Linux všichni a Windows přestanou existovat. (Oni to říkají průběžně celou tu dobu a furt nic).
Ovšem angažováním toho opičáka ve zpocený košili tomu dali skutečnou ránu. -
-
Jenze on ten linux maji uplne vsichni ... i ty, i kdyz to zjevne netusis. Tucnak je uplne ve vsem - android je jen spicka ledovce, tucnaka mas v pracce, televizi, lednici ... aute ... proste uplne vsude. Widle zustavaji uz jen na desktopech... a to je v celkovym poctu ... titerna minorita. M$ uz to vi, a snazi se ... jenze pozde. On totiz kdyz ten BFu procitne, a zjisti, ze ma tuxe vsude, tak si rekne ... a proc ne na desktop?
-
-
Jo, procitne. Jak už jsem psal. Tohle zaslepený linoxáci řikají už patnáct let a nic se nezměnilo. Linux prostě nikdo nechce, i když je zadarmo. Taková je pravda.
-
-
Je videt, ze kdyz se spoji blb a negramot do jedny osoby, vzniknes ty.
-
-
Protože BFU používá software, který na Linuxu není.
-
-
hlavni vyhoda linuxu je, ze kdyz ses s necim nespokojenej tak mas vzdycky DIY volbu (pokud to neni megavopruz jako dodelat neco do x11.. i kdyz i taci se najdou viz wayland).
kdyz se ti neco sere na ms produktu tak ses odkazanej na zebrani u vrat mesta, do kteryho te nikdo nepusti. treba se jednou nejaky mocny kouzelnik nad tebou smiluje a vyslechne te. kdyz ne, muzes jit treba na msdn, kde se sice tvarej ze ti pomuzou, ale je to jenom oddalovaci taktika, protoze to ve skutecnosti nikdo resit nechce (kazda zmena znamena praci, kterou akorat nastvete divizniho sefa). je to cunatkovita megakorporace se vsi lenosti, aroganci a silnou nechuti vuci zmene (jako hp, oracle, ibm, apple... ) s portfoliem akvizovanych produktu, za ktery by se v opravdu spravedlivem svete davalo zatraceni na vecne casy a nikdy jinak :) -
-
A to je zároveň nevýhoda Linuxu- roztrieštenosť. Namiesto, aby existovalo jedno distro, ktoré je urobené poriadne, tak ich je milión a žiadne nie je urobené poriadne.
Pekne je to rozpísané tu:
http://tirania.org/blog/archive/2012/Aug-29.html
Druhou vecou, ktorá škodí Linuxu, je nenávisť jednotilvých komunít medzi sebou. Ako v tom obrázku od linuxovej ofasista, proste jedni hejtujú druhých, tí zase tretích atď. -
-
Ten obrázek je krásná demonostrace toho, jak to s tím rádoby svobodným softwarem je.
-
-
hlavni vyhoda linuku je, ze tam nic nefunguje a mas tak vzdycky jasnou volbu, uzit si svuj drahocenny cas misto hledani ovladacu na kazdou klavesu zvlast.
http://chanarchive.org/content/11_g/21018362/1320796160665.png -
-
no pain no gain, lamicko
-
-
Myslím, že ak Linuxáci skutočne chcú rozšíriť Linux na desktopoch a nemyslia to ako prázdne rečičky, tak sa musí tento prístup zmeniť. Pretože užívateľ Windows nepôjde z užívateľsky prívetivého(aspoň po Windows 7 to platí, od 8 vyššie sa uvidí) do niečoho, kde je treba používať konzolu a učiť sa príkazy. Niečo, čo bude užívateľsky aspoň rovnako prívetivé. Zatiaľ mám pocit, že zatiaľ sa o to skutočne snaží akurát Canonical s Ubuntu.
Takisto sa musí Linuxová komunita zjednotiť pod jedno distro začať makať na ňom. Vyvinúť plnohodnotné IDE pre programátorov, ktoré budú bez problémov behať na tomto distre a nie nútiť ich v jednom termináli používať vim a v druhom prekladač. Treba sa rozhodnúť pre jedno DE a to používať. Jedna verzia kernelu, ktorá bude dlho podporovaná(aspoň 10 rokov, tak ako u MS) a až potom príde nová verzia. Proste, treba stabilitu a nie nútiť užívateľa inštalovať každého pol roka novú verziu distra, alebo mu ho rozbiť rolling updatetami. Linux má na to, len treba zapracovať.
-
-
Linux neni pro lamy. Kdo tomu trochu rozumí, tomu funguje všechno. Mě funguje. A na programování je Linux zdaleka nejlepší.
-
-
-
-
no k*rva, to ste sem dali za fotku. Gigerov votrelec moze ist do p*ce
-
Twe ten je jak Voldemort ten chlápek, o tom vědět WB, tak ušetřej na make-upu Ralpha Fienesse :D
-
Pravda, na zivecz sem nebyl dlouho, díky za tip :)
-
Takový článek patří spíš do E15 a podobných, než sem ne?
-
-
Informace o vymenne nejvyssiho vedeni jedne z nejvyznamnejsich firem herniho prumyslu, ktera se dotyka i herni divize, rozhodne patri na herni web. Pro lidi s vetsim rozhledem nez ma Robotron je zajimave, co se deje ve firmach spjatych s hernám prumyslem, jako je EA, Sony, Microsoft nebo Valve.
-
Vidím tam slova jako Xbox a Zynga, takže proč se o tom tady nezmínit.?
-
-
Jedina restrukturalizacia ktora by za nieco stala by bola kopnut Ballmera konecne doprdele. Mal to uz spravit Gates, ale nakolko su kamarati tak radsej odisiel :(
-
Typicka ukazka, toho jak skorokazdy herni recenzent, novinkar, u nas pomalu, ale jiste miri a sni o templym fleku, nejakyho polokravatackyho analytika, sefa.. nekde v EA,Sefa, Nintendu, Sony, MS nebo a podobne. BTW vite, ze kdysi Draken patlal nejakou onlinovku:)
-
-
Sice ta práce s psaním o hrách nemá vůbec nic společného, ale ať si klidně sní *15*
-
-
Proniknout na mobilní trh je velice jednoduché, místo toho, aby se výrobci předháněli ve vysokém výkonu svých přístrojů, stačí udělat kvalitní smartphone, který vydrží déle než dva dny v provozu a mají vyhráno.
-
Kdo obsadí jakou židli v Microsoftu, jména, o kterých jsem nikdy neslyšel, to mě fakt nezajímá. K čemu to je?
-
-
abys, az se ocitnes v pekle, poznal xichty vedle sebe :D
-
Konecne se to dozvis a prestanes byt ignorant.
-
-
Inteligentní člověk se učí a pamatuje si věci, které potřebuje si pamatovat. Jen hlupáci mají v hlavě spoustu nesmyslů, které jim k ničemu nejsou.
-
-
Inteligentní člověk by něco tak neinteligentního nikdy nenapsal. *3*
Tohle je internetová klasika: Článek je mi zadnice, ale do fora musím napsat, jak je ten článek na nic a že mě to nezajímá. To je fakt dobrý. *1* -
-
Takže Arthur C. Doyle, který tohle řekl, nebyl podle tebe inteligentní?
-
-
Ty sam mas hlouposti plnou hlavu, nemusis byt na sebe tak prisny. Hlupak jsi z jineho duvodu. Jen hlupaci hloupe komentuji informace, ktere je osobne nezajimaji.
-
-
Podle titulku jsem čekal informace, jak bude mít restrukturalizace vliv na herní divizi Microsoftu a dozvěděl jsem se irelevantní jména lidí, které teď budou sedět na jiných židlích. Ptal jsem se, k čemu takové informace jsou. Ty jsi mi neodpověděl, jen jsi napsal urážku. Takže myslím, že je zřejmé kdo je tu hlupák.
-
-
bhu: upřímně, je mi naprosto jedno, kdo se na jakou židli posadí. ať už se tam posadí Láďa, nebo Pepa, stejně bude mít jako vždy za úkol udržet krok s konkurencí, domlouvat s vývojáři prvotřídní hry na svou konzoli atd.
-
Ignorant ovsem neni hlupak, ze? A take jsem tak oznacil konkretne tebe za konkretni ignoratsky dotaz. S tou plosnou hlouposti sis zacal ty sam. A chapu proc bys to chtel smazat, je ti jasne, ze sis udelal peknou ostudu.
kennyB: ano, je to krasna a prikladna ukazka kam vede ignorantsky pristup "proc si pamatovat veci, ktere nepotrebuju". A stejne jako robotron jsi zrejme i ty prehledl ostatni perly jako treba valFe, soNNy a dalsi. A to jsem si myslel, ze to nejde nepochopit :-). -
bhu: S ignorantem si začal ty. napsat do komentu afritská, nebo ameritská firma, nezlob se na mě, ale TOHLE hraničí s ignorací *1*
-
První tvá reakce byla, že jsem ignorant, je to nahoře, každý to vidí. Doufám, že tuhle stupidní debatu redakce smaže.
-
Gratuluji, vystihl jsi se velmi trefne. Doufam ze jsi nestihnul zapomenout, ze s kecy o vlastni inteligenci a hlouposti ostatnich jsi prisel prave ty.
-
Pro hlupáka každý hloupý...
-
Prosimte, ja nejsem zadny hlupak, abych si pamatoval veci ktere nepotrebuji.
---
Jinak tedy v poznamce pod carou musim konstatovat, ze jsi opravdu velmi jednoduchy, kdyz jsi nepochopil, proc jsem to napsal prave tak, jak jsem to napsal. Lide jako ty by se snad verejne nemeli projevovat vubec, a uz vubec ne mluvit o neci hlouposti. -
Ty tu něco vykládáš o hlupácích a jsi schopný napsat "afritská" a "ameritská". To je teda síla. Kdyby sis neplnil hlavu irelevantními hloupostmi, třeba by ti tam zbylo ještě na pravopis...
-
Jiste ze je to zrejme, napsal jsi to explicitne. Hlupak je ten, kdo si pamatuje veci, ktere nepotrebuje, takze treba ty. Je to informace o lidich, kteri budou ovlivnovat budoucnost herniho prumyslu. Lide s sirsim rozhledem ty znamejsi znaji o tech novych se radi dozvi. Hlupakovi to samozrejme k nicemu neni, tomu je jedno jestli Valfe vede Gabel nebo Babel a jestli Sonny je afritska nebo ameritska firma.
-
-
-
-
-
Aby jsi věděl kdo to je až o nich uslyšíš v budoucnu *4*
-