Přejít na výpis diskuzí
Microsoft zřejmě chystá velkou restrukturalizaci
8.7.2013 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Tohle jsou informace, bez kterých bych se určitě obešel. Že by bylo opravdu takové herní sucho?
-
Hlavně pokud se o Windows bude starat někdo jiný a konečně se zbaví Metra.
-
-
Mně teda metro vůbec nevadí. Je daleko praktičtější jak klasická plocha a ikonky. Jen to chce doladit - něco už řeší win 8.1.
Plocha rozhodně není ideální řešení. Já daleko rychleji pracuju v Metru. Kromě toho jde o OS, který je víceméně univerzální a tedy použitelný pro různé přístroje a to je určitě výhoda pro uživatele stejně jako pro Microsoft.
Podle mě se win 8 docela povedl a doplácí jen na pár řvounů, kteří internetem šíří paniku a nespokojenost. I já se bál Metra a win 8, protože jsem četl víceméně jen špatné reakce, ale výsledek je jiný - dojem je pozitivní. Takže se tohoto systému nebojte a nedejte na křiklouny. Win 8 minimálně určitě lepší jako Vista na svých začátcích. -
-
Daleko rychleji pracuju v Metru. Tak to je dobrej for. To bych tu práci chtěl vidět *15*
-
-
Podle mě si metro a win 8 viděl tak maximálně na obrázku a jen troluješ tak jako mnozí jiní. Jasně, tohle nepřiznáš a budeš se tvářit, že si win 8 testoval celé týdny, ale já si budu myslet své. *2*
Prostě hate party proti win 8 teďka frčí a přitom je to naprosto nespravedlivé. Lidi si strčili hlavu do řitě a odmítají zkoušet něco nového, trochu (ale opravdu jen trochu) jiného, než je standardní uživ. prostředí předchozích windows. *7* -
-
Ty si praci videl tak maximalne v nejakym filmu vid? Jinak bys takovy kraviny nemoh psat.
-
A můžeš mi říct, co prosimtě tam pracuješ? V tom Metru, že ti to de rychleji? *15*
-
-
2Z.Z.> Z tvy reakce je zcela zjevny, ze system vubec pouzivat neumis. Tak mi milej zlatej rekni, jak si v tom tvym uzasnym metru das 4appky vedle sebe ... povidej. Na klasicky desktopu to zvladne cvicena opicka, protoze bafne okno a posune si ho kam potrebuje.
A nebo povidej, jak na prvni pohld zjistis, co ti bezi ... hmm .... nebo jak nejak lidsky BFU fienly appku ukoncis ... pripadne mi rekni, jak se dostanes k nejakymu menu ... kdyz chces trebas obrazek ulozit ... -
klasická práce s programy.. pokud jich člověk používá hodně a měl by vše dělat z plochy, může se dostat do problému - nepřehlednost. Jistě, lze si ikonky rozházet na plochu podle určitého řádu, ale tohle jde s dlaždicemi daleko lépe (po win 8.1 ještě lépe). Samozřejmě lze spouštět programy bez použití ikon, ale pak je prakticky celá plocha zbytečná a lze jí úplně potlačit... takže pro ty, co vše dělají přes plochu je metro posun dále a práce v něm je skutečně efektivnější (tedy za předpokladu, že má člověk jinak na ploše více jak jen pár ikonek).
Metro je taky dobré svou univerzálností - klasická plocha se prostě pro některé přístroje nehodí...
-
-
-
-
-
Metro přece nemusíš vůbec používat...
1) Stáhni Start8, Start menu 8 či podobné (login přímo na plochu + Start nabídka + zrušené hot corners)
2) Zablokuj "Run all administrators in Admin approval mode" přes secpol.msc (všechny Metro Apps budou blokované - mimojiné)
3) Zapni auto log-in přes "netplwiz" ve Start/Run (nemusíš poté zadávat heslo v Metro UI)
4) Aktivuj Winy (aby ti případně nevyskakovala Metro hláška o aktivaci)
S tímto se nemusíš metra doslova ani dotknout... -
-
A co treba firemni PC, kde nic z toho nemuzes udelat?
-
-
Metra se Microsoft určitě nezbaví.
-
-
Twe ten je jak Voldemort ten chlápek, o tom vědět WB, tak ušetřej na make-upu Ralpha Fienesse :D
-
Kdo obsadí jakou židli v Microsoftu, jména, o kterých jsem nikdy neslyšel, to mě fakt nezajímá. K čemu to je?
-
-
abys, az se ocitnes v pekle, poznal xichty vedle sebe :D
-
Konecne se to dozvis a prestanes byt ignorant.
-
-
Inteligentní člověk se učí a pamatuje si věci, které potřebuje si pamatovat. Jen hlupáci mají v hlavě spoustu nesmyslů, které jim k ničemu nejsou.
-
-
Inteligentní člověk by něco tak neinteligentního nikdy nenapsal. *3*
Tohle je internetová klasika: Článek je mi zadnice, ale do fora musím napsat, jak je ten článek na nic a že mě to nezajímá. To je fakt dobrý. *1* -
-
Takže Arthur C. Doyle, který tohle řekl, nebyl podle tebe inteligentní?
-
-
Ty sam mas hlouposti plnou hlavu, nemusis byt na sebe tak prisny. Hlupak jsi z jineho duvodu. Jen hlupaci hloupe komentuji informace, ktere je osobne nezajimaji.
-
-
Podle titulku jsem čekal informace, jak bude mít restrukturalizace vliv na herní divizi Microsoftu a dozvěděl jsem se irelevantní jména lidí, které teď budou sedět na jiných židlích. Ptal jsem se, k čemu takové informace jsou. Ty jsi mi neodpověděl, jen jsi napsal urážku. Takže myslím, že je zřejmé kdo je tu hlupák.
-
-
bhu: upřímně, je mi naprosto jedno, kdo se na jakou židli posadí. ať už se tam posadí Láďa, nebo Pepa, stejně bude mít jako vždy za úkol udržet krok s konkurencí, domlouvat s vývojáři prvotřídní hry na svou konzoli atd.
-
Ignorant ovsem neni hlupak, ze? A take jsem tak oznacil konkretne tebe za konkretni ignoratsky dotaz. S tou plosnou hlouposti sis zacal ty sam. A chapu proc bys to chtel smazat, je ti jasne, ze sis udelal peknou ostudu.
kennyB: ano, je to krasna a prikladna ukazka kam vede ignorantsky pristup "proc si pamatovat veci, ktere nepotrebuju". A stejne jako robotron jsi zrejme i ty prehledl ostatni perly jako treba valFe, soNNy a dalsi. A to jsem si myslel, ze to nejde nepochopit :-). -
bhu: S ignorantem si začal ty. napsat do komentu afritská, nebo ameritská firma, nezlob se na mě, ale TOHLE hraničí s ignorací *1*
-
První tvá reakce byla, že jsem ignorant, je to nahoře, každý to vidí. Doufám, že tuhle stupidní debatu redakce smaže.
-
Gratuluji, vystihl jsi se velmi trefne. Doufam ze jsi nestihnul zapomenout, ze s kecy o vlastni inteligenci a hlouposti ostatnich jsi prisel prave ty.
-
Pro hlupáka každý hloupý...
-
Prosimte, ja nejsem zadny hlupak, abych si pamatoval veci ktere nepotrebuji.
---
Jinak tedy v poznamce pod carou musim konstatovat, ze jsi opravdu velmi jednoduchy, kdyz jsi nepochopil, proc jsem to napsal prave tak, jak jsem to napsal. Lide jako ty by se snad verejne nemeli projevovat vubec, a uz vubec ne mluvit o neci hlouposti. -
Ty tu něco vykládáš o hlupácích a jsi schopný napsat "afritská" a "ameritská". To je teda síla. Kdyby sis neplnil hlavu irelevantními hloupostmi, třeba by ti tam zbylo ještě na pravopis...
-
Jiste ze je to zrejme, napsal jsi to explicitne. Hlupak je ten, kdo si pamatuje veci, ktere nepotrebuje, takze treba ty. Je to informace o lidich, kteri budou ovlivnovat budoucnost herniho prumyslu. Lide s sirsim rozhledem ty znamejsi znaji o tech novych se radi dozvi. Hlupakovi to samozrejme k nicemu neni, tomu je jedno jestli Valfe vede Gabel nebo Babel a jestli Sonny je afritska nebo ameritska firma.
-
-
-
-
-
Aby jsi věděl kdo to je až o nich uslyšíš v budoucnu *4*
-
-
Takový článek patří spíš do E15 a podobných, než sem ne?
-
-
Informace o vymenne nejvyssiho vedeni jedne z nejvyznamnejsich firem herniho prumyslu, ktera se dotyka i herni divize, rozhodne patri na herni web. Pro lidi s vetsim rozhledem nez ma Robotron je zajimave, co se deje ve firmach spjatych s hernám prumyslem, jako je EA, Sony, Microsoft nebo Valve.
-
Vidím tam slova jako Xbox a Zynga, takže proč se o tom tady nezmínit.?
-
-
Pravda, na zivecz sem nebyl dlouho, díky za tip :)