Přejít na výpis diskuzí
Middle-earth: Shadow of Mordor - recenze
5.10.2014 | Miloš Bohoněk
282 příspěvků
-
Zprvu jsem byl otrávený, že každá lokace, kterou vyvraždím se brzy znovu zaplní nepřáteli, ale po hodince si na to člověk zvykne..každopádně, Shadow of Mordor je povedená a zábavná hra. A byla by p*del, kdyby měla větší úspěch než DA:I...protože Shadow of Mordor (pokud nebude zábavnější) bude mít rozhodně lepší grafiku/barvy
-
Pepa: Diablo bylo spíš takovou malou evolucí v hack and slash aRPG. V té době ho zpopularizovalo multiplayerem (battle.net) a pěkným technickým zpracováním (animace, zvuky, hudba, filmečky = atmosféra).
-
Uveritelny fantasy svet? To ale places nad spatnym lorem...
-
Dneska je RPG vsechno, kde ovladas postavu, brzo pribudou i auta, letadla a vrtulniky ...
-
Kolik co stalo je nepodstatny, tenkrat si dostal 10MB hry, dneska dostanes 1MB hry, a k tomu 100GB omalovanek. I ten staricej doom mel levely v nekolika urovnich, a mel moznost ruznych postupu. Kdyz se pak objevily editory, vznikaly uzasny veci. Slo v tom udelat i neeuklidovskej prostor.
Dneska? Se veme hotovej engine, do kteryho grafici ladujou ty omalovanky a vsechny prachy se lejou do PR. -
O prachy jde vzdy az v prvni rade ... kolik lidi cetlo knizky? Kolik lidi bylo na filmech? 1:100? 1:1000? Tohle rychle zmastis, deticky si to koupej, protoze tam muzou krutoprisne vyhlazovat tisice mobu a prachy se tocej.
Ostatne, podivej se trebas ma magii, vsechny knizky jsou magie defakto plne, ale nikdy nikde nevidis zadnej fireball, zadny blesky, zadny silovy pole ... to vsechno je az vymysl filmu, kde saruman shazuje na spolecenstvo snih, gandalf strili laserem po prizracich ... a defakto nejlepsi (a nejpoucnejsi) cast - vymeteni kraje, je uplne pominuta. Prave tahle cast ukazuje jak se vsichni ctyri hobiti zmenili. -
Konečně někdo s dobrým názorem.
-
Pepa: pokud vubec uzname podle meho nesmyslny termin "akcni RPG", tak rozhodne Diablo nebude hra, ktera jej "definovala", na to jde o prilis mladou hru a jsou zde mnohem starsi predchudci, ze :)
-
Tato recenze byla hrůza *10*
-
Mužská intuice (vyšší level ženské intuice) *3*
-
som v uvode a ani raz som si nic take nepovedal, praveze ten vlazny a tajuplny uvod je to, co robi tuto hru tak dobrou,je to inak presne taka hra, aku si tu vsetci v diskusiach zelali, kup si to, zahraj a potom citaj nejake recenzie, ja robim to iste a v 80% hrach som spokojny a skor mi potom vadi recenzia.
-
ano, ptže slunce tam svítí 24/7. Běž si to zahrát, aby ses dozvěděl, proč sopka není aktivní a jsou tam věci, tak jak jsou.
-
já vím, je to tu samý omezenec, ale co naděláš
-
Uruk běhající po sluncem zalitém Mordoru opravdu neni lore friendly, to je blbost
-
Kromagnonec- action rpg?
-
Diablo definovalo myšlenku, že pokud chceš na RPG hezky vydělávat, tak je musíš osekat na kost a udělat z nich mlátičku. *1*
-
Ale co je na tom, já s nimi v podstatě souhlasím. Právě na úvod a jeho kvalitu by tvůrci měli dost dbát, měl by rozhodně zaujmout, o to víc to pak člověka láká pokračovat v hraní. Ale pokud je ve hře úvod, při kterém si říkáš, už aby to bylo za mnou, jsem zvědavej, jestli něco bude dál, no tak to je asi něco špatně.
-
Takže mi chceš říct, že bys poznal rozdíl, kdyby vzali až druhého, na kterého by narazili? *1*
-
mozno ze ten ranger bol mrtvy 900rokov,nieje tam nikde ukazane, ze bol oziveny hned po zabiti...