Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blbost až na půdu, ta hra je čistý port + hd pack nic vic, navíc i s ultra hd packem rozdíly mezi PC a PS4 jsou nulové, PS4 port je to i z důvodu nároku VRAM jelikož textury kvalitativně neopovídají nárokum, jelikož PS4 má dosti jiný styl využívaní ram - více propracovaný, takže na PC vůbec neoptimalizovali, čili 3GB VRam je prostě moc...
  • Tak ona AC série je víceméně taky jen kopírka AC. Tak si v Monolith řekli proč to tak taky neudělat.
  • Morraw
    Tak ta hra je dělána už od začátku na PC a nejde úplně o port. Navíc všechny předchozí Batman hry byly skvěle optimalizováné jak po stránce technické, tak ovládací. Není důvod abyto zde bylo jinak. Příklad strašného portu z poslední doby budiž Dead Rising 3.
  • Díky za odpověď. Přesně to mi přijde, že lidi tu nejsou schopní kriticky myslet. Bohužel ne jen místní zdegenerovaná děcka, ale evidentně občas i samotní pánové recenzenti. No, takže klasická akční konzolová rubačka s jakousi jednoduchou "RPG" omáčkou, aby se neřeklo, ok.
    Btw netvrdím, že to nemůže bejt kvalitní rubačka v rámci daného žánru (asi očividně je, jen mně tyhle hry prostě nic nedávají), ale je celkem zarážející, že si to někdo neumí přiznat.
  • Nic proti sérii AS, kdysi bývala velmi zábavná. Hlavně před tím, než se z ní stala dojná k r á v a podobná CoD. Nicméně je zvláštní, jak hra, která údajně "vykrádá" jinou, je mnohem kvalitnější a hlavně zábavnější, než právě ta "vykradená" *5* (SoM vs AS, Batmana nepočítám).
    Víte co, nevidím problém v tom, když si tvůrci propůjčí principy odjinud, když fungují a ještě je vyladí. Ono takové lezení po zdech je snad v každé druhé/třetí hře z pohledu 3. osoby. Podívejte se na takové Darksiders. Hra také kopírovala, co mohla, a jak byla kvalitní.
    Špatně ovšem je, když hra kopíruje jiné a dopadne průměrně/blbě (ano tuším průšvih např u BF: Hardline (GTA+Payday) a u CoD: Advanced Warfare (Crysis+Titanfall).
  • misho8723
    Hmmm.. práve že mne a nielen mne (ako ukazujú komenty vo fórach ku hre) príde, že hlavnou platformou pre túto hru bolo PC - proste ak mne na 6-ročnom dvojjadrovom starom črepe ide táto hra v pohode na medium nastaveniach okolo 40 fps a posledné AC hry od Ubisoftu sú pre mňa nehrateľné aj na najnižších možných nastaveniach a pritom SoM vyzerá dobre aj na tie medium detaily a ku tomu mi príde, že ovládanie na myši + klávesnici je možno ešte pohodlnejšie, rýchlejšie ako na gamepade - čo by v prípade tohto druhu hry malo byť presne opačne - hovorí o tom, že ak je to skutočne port z konzol, tak jeden z najlepších a najlepšie optimalizovaný...

Samotnú hru zachraňuje Nemesis systém, ktorý ale aj tak nie je zase tak revolučný ako ho recenzenti vo svete predstavujú ale proste prináša dynamiku do sveta a vie pripraviť strašne veľa skutočne výborných momentov.. inak pohyby v pohode, súbojový systém ala Batman Arkham je super, aj je na začiatku obtiažny (žiadny AC sa chvalabohu v tomto smere nekoná).. stealth funkčný aj keď samozrejme veľmi ľahký a AI (demencia) protivníkov mu len nahráva..

Ku príbehu nemám veľa čo povedať, lebo zatiaľ mám len okolo 10 hodín odohraných a pritom som prešiel možno 2 - 3 hlavné úlohy - prekliaty Nemesis systém :D - ale keďže poznám zo Stredozeme len fillmy od Jacksona, tak nemám ani výhrady čo všetko si dovoľuje spraviť v rámci fikcie..

Ale zatiaľ istotne ide o jedno z najväčších prekvapení tohto roka.. hlavne keď som od toho čakal max. priemerný titul
  • del0
    Ani nevíš, jak mě jako hráče a fandy her typu Planescape nebo Arcanum tyhle bláboly dostávají do kolen. Pověz mi, jak je DS nejvíc intelektuální hra a nejlepší RPG s nejkomplexnějším příběhem plus super taktickým bojem, který je v RPG nejdůležitější (coug cough) a který strká do kapsy všechny ostatní turn-based strategie/RPG, protože to je přece jen o klikání myší a hodu kostkou. Zato naučit se patterny potvor v mlátičce je nadlidský výkon (doporučuju Ikarugu, abys poznal, co jsou skutečně hardcore patterny) a super komplexní taktika. Jen pokračuj, jsi fakt dobrý. *15* Nezapomeň mi napsat zase nějaký blábol, že hraju MOBA a WoW, to mě vždycky dostane. *15* Ty budeš určitě ten jouzínek, co si myslí, že třeba Quake3 není o taktice, přitom je to asi 100x víc brainstorm hra, než nějaký Dark Souls. *15*
  • kennyB
    Nechci nic říkat, ale opravdu jsi si odpověděl sám. Vylepšuješ si dovednosti a zbraně. Tohle ale žádné rpg není, je to akční hra. Prostě tam nějaké vylepšování hrdiny je, tak proč si k tomu někdo nemůže dát i rpg žánr???
  • del0
    Samozřejmě, Sherlocku. S tvojí mistrnou logikou nedokážu bojovat.
  • Naprosto souhlasím
  • Ta hra je graficky nadherna, ale jinak je to jen rubacka s nulovou obtiznosti
  • del0
    Samozřejmě, že to s RPG nemá nic společné, ale neřeš to, rozhodně ne tady na games.cz u fanboy diskuzí. Lidi jako Psychotic už jsou tak zdegenerovaní mainstream produkcí, že nedokáží kriticky myslet. To není jen o tom, že ví o RPG kulové.
  • A dorazil trolí klikač do diskuze. 1 hodina, ZŠ končí většinou v pátek v tuhle dobu, tak za chvíli ještě nějaký hloupý názor, co si sám vyplusuje:) Méně okatě, méně okatě. Zeptej se paní učitelky, co to znamená.
  • 30 hodín, prejdené na 100%, recenzia na Steame (možno ste ju aj čítali). Vynikajúca hra, ktorá by si zaslúžila aspoň 9/10, pretože sa naozaj skvele hrá
  • Prosimtě ty si tak maximálně hraješ s bimbáskem ty parkoure :D
  • Psychotic
    Promiň, těm tvým výžblechtům by rozuměl leda nadčlověk tvého kalibru.
  • sugyn
    Nutno jeste dodat ze v cele hre nenarazite na takove mnozstvi objektu jako je v benchmarku, a kdyz benchmark zvladne prumerny zelezo na 30 fps, tak ve hre neni problem mit standardnich 60fps na high ci ultra detaily.
  • Shrnul jsem výňatky z recenze, ne to, o čem hra skutečně je. Ach jo, vyjádří se i někdo, kdo dokáže rozumět psanému textu? Docela by mě ta odpověď ohledně RPG prvků zajímala.
  • solomon.short
    ty mě ještě ukecáš ke koupi :)
  • Psychotic
    Vždyť už jsi to beztak "shrnul", ne? Co k tomu dodat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší