Přejít na výpis diskuzí
Middle-earth: Shadow of Mordor - recenze
5.10.2014 | Miloš Bohoněk
282 příspěvků
-
games, mohli byste se krome her ktere dela vyjimečnymi pouze jejich slavne jmeno nebo hype, venovat take skutečne kvalitnim titulum, treba napsat nejake preview na hry kt. jsou v early alpha pristupu (jmenovite treba life is feudal atd atd)
když na to nemate lidi tak co treba ziskat nejake nove lidi kteri by to možna delali jako vedlejsi job -
-
koho zaujímajú články o nedokončených hrách? ...
-
-
aha tak proč je tu tolik članku o novym codku nebo assassinovi kteri ješte nevyšli *1*
-
-
Protože si je přečte mnohem víc lidí, než článek o Life is Feudal ... Prostě Games mají omezenou kapacitu co se článků týče a tak musí rozhodovat, mezi tím co lidi čtou a tím co zajímá okrajovou skupinu lidí ... imho celkem jasné rozhodnutí.
-
vieš dobre ako som to myslel :DDD :)) aj tak to nie sú články, ale novinky na pár riadkov :) ....takéto novinky sa občas aj o early access hrach tu objavuju, len nie v takej miere
-
-
-
Myslíš něco jako tohle? http://games.tiscali.cz/tema/online-stredovek-v-life-is-feudal-pripomina-rust-minecraft-i-mount-blade-243457
Já myslím, že podrobnější články se u rozdělanejch her ani nevyplatí ... stejně je sleduje minimum lidí. -
-
je jenže to není članek spíš je to rozsahem a kvalitou jen takova newska
-
-
Nechceš jít trolit jinam? Koho proboha zajímají nějaké rozdělané nedokončené hry, jsi upadl, ne? A tahle hra má jaký hype? Já o ní skoro neslyšel, zaujala mě až poslední měsíc, možná 2, kdy jsem si všiml nějakých videí, která vypala dobře. Naopak normální běžná kampaň, tak jak má být. Zítra ráno vstáváš do školy, běž si raději nachystat věci.
-
-
rozdelane hry zajimaji asi hodne lidí, proto se tenhle obchodní model ted tolik využíva. a protože je to produkt, ktery se da koupit slušelo by se delat nejake preview. a to nemluvím o spouste restu v recenzich uz dokončenych her.
tahle hra nemusela mit hype. k čemu taky když se menuje lotr lol *1* -
-
Neslyšel jsi toho pána? Val spat. Jsme s tatínkem z tebe velmi nešťastní.
-
-
-
-
p.s.
taky delam parkour ale tak lehce jako hl. hrdina se nepohybuju, tím spíš že hrdina váží od pohledu pres metrak -
-
Prosimtě ty si tak maximálně hraješ s bimbáskem ty parkoure :D
-
Ty máš v sobě taky elfského ducha?
-
hra...je to hra, akčná adventúra ..
-
-
Mno, takže je to údajně akční RPG, co především vykrádá AC. Tzn prakticky žádné RPG prvky?. Dovedu si celkem představit, co znamená slovo AKČNÍ, aniž bych ho musel podtrhávat, zvýraznit nebo nebo psát kapitálkami, ale furt mi nejde do hlavy, čím je to RPG (nechci se hádat o významu výrazu "hra na hrdiny", asi všichni víme, co tím myslím). Je to něco jako The Lord of the Rings: The Return of the King, tzn můžu maximálně levelovat a odemykat nová komba, pak už se jen honí skóre? Jde teda o klasickou rubačku, nic víc? Miloš se sice roztomile přes tři čtvrtě recenze rozplývá, že je drcení skřetů úžo zábava, že mohl lízt po zdech, otrávit večeři urukům a další děsně vzrušující záležitosti, ale tohle mi z toho nějak nedošlo. (jen taková baj-d-vej poznámka, když ten článek shrnu: Stojí to na okopírovaných prvcích z už existující hry, umělá inteligence mizerná, vykreslení charakterů nic moc, infantilní zpracování obrací Tolkiena v hrobě, "nekomplexní" RPG prvky, ale můžu kosit zástupy loutek v časovým limitu a má to dobře nadabovanýho Gluma, takže 9 z 10. Hm...)
-
-
Naprosto souhlasím
-
Samozřejmě, že to s RPG nemá nic společné, ale neřeš to, rozhodně ne tady na games.cz u fanboy diskuzí. Lidi jako Psychotic už jsou tak zdegenerovaní mainstream produkcí, že nedokáží kriticky myslet. To není jen o tom, že ví o RPG kulové.
-
-
Díky za odpověď. Přesně to mi přijde, že lidi tu nejsou schopní kriticky myslet. Bohužel ne jen místní zdegenerovaná děcka, ale evidentně občas i samotní pánové recenzenti. No, takže klasická akční konzolová rubačka s jakousi jednoduchou "RPG" omáčkou, aby se neřeklo, ok.
Btw netvrdím, že to nemůže bejt kvalitní rubačka v rámci daného žánru (asi očividně je, jen mně tyhle hry prostě nic nedávají), ale je celkem zarážející, že si to někdo neumí přiznat.
-
-
Ó, když pliveš na hru, kterou jsi ještě ani nehrál, to musíš být velice chytrý a zkušený hráč! Dovol mi, abych se ti poklonil.
-
-
Neplivu na hru, text je mířen na recenzi. Ovšem koukám, že mi nikdo z místních "fans" stejnak neumí odpovědět, smutné.
-
-
Vždyť už jsi to beztak "shrnul", ne? Co k tomu dodat?
-
-
Shrnul jsem výňatky z recenze, ne to, o čem hra skutečně je. Ach jo, vyjádří se i někdo, kdo dokáže rozumět psanému textu? Docela by mě ta odpověď ohledně RPG prvků zajímala.
-
-
Nechci nic říkat, ale opravdu jsi si odpověděl sám. Vylepšuješ si dovednosti a zbraně. Tohle ale žádné rpg není, je to akční hra. Prostě tam nějaké vylepšování hrdiny je, tak proč si k tomu někdo nemůže dát i rpg žánr???
-
Promiň, těm tvým výžblechtům by rozuměl leda nadčlověk tvého kalibru.
-
-
-
-
-
Pardon, 8 z 10 :)
-
-
podle TB je to v podstate jen grind ktery postupne upada do stereotypu se sice zabavnym a kvalitnim ale plytkym soubojovym systemem. jak tohle mohlo dostat 8 je zahadou
-
-
Nevim jestli jsem pochopil spravne tvuj prispevek, ale tak nejak z toho citim rozcarovani nad hrou. Ja to chvili hral a osobne se mi hra VUBEC nelibi. Ma akorat hezkou grafiku, lacine animace a klise pribeh na kterem to stavi. Klise pribeh by nevadil, kdyby byl v pozadi a jadro hry by bylo nekde jinde. Jenze jsem shledl par videi z youtube a porad tam jsou trapne animace, ktere rusi hru a samotna hra probiha ve stylu Assasins Creed coz mi prijde jako uboha nezbavna hra. Souboje jsou tupe klikani a vubec nejsem motivovany nejak zabijet nepratele. RPG prvky chybi.
-