Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až tu hru dohrajete, tak teprve dejte hodnocení... 5/10
  • Keby niekoho zaujimalo, ako dopadol novy Alien...
    http://www.sector.sk/recenzia/30433/alien-isolation.htm?fb=1
    • chování vetrelce na videích vypadalo zvlastne takže ja si počkam až na reakci hráču tady v diskuzi
    • Nech sa nehnevaju no ten Alien tam chodi ako keby sa siel v noci vystat.
    • Mato1987
      Tú stránku nemôžeš brať vážne a recenzie už duplom nie.
      Len tak pre info, sims 4 dali 7/10 a DR3 pre PC 8/10, watch dogs 8.5/10, titanfall rovnako 8.5/10, ryse 7.5/10 a bf4 9/10. Len toľko som chcel k tomu napísať.
    • No tak slavne to nebude na IGN to dostalo 5.9 :/

http://www.ign.com/articles/2014/10/03/alien-isolation-review
      • obliceje postav ze screenshotu nic moc na dnesni dobu a moznosti grafických karet..
        • vyser sa na obrazky! ta hra vyzera uzasne, prave ju hram a mozem len potvrit, ze ludia z IGN su idioti, ta hra je roste rpavy Alien! som vsetkym co k tomu patri, ak o tom niekto pochybuje, tak nech prestane, neni o com, ta hra si zsluzi byt kupena a to hned.
      • Kozy
        IGN bych vážně nebral jako nějakou pečeť kvality.
        • Ja by som naopak IGN bral v tomto pripade docela vazne, nato ze mali exkluzivny pristup nielen k hre ale aj do samotneho studia pri vyvoji. Taktiez ako prvy na svete robili live gameplay este beta verzie, proste ked prihliadnem ako ostro sledovali cely vyvoj a mali k nemu pristup si nemyslim ze by schvalne hru zhodili, preco by nato mali dovod? Skor opacne.
      • Toto je pisane v recenzii niekde pri konci, asi by to sedelo aj na tych blbcov z IGN *3*

"Alien Isolation má možno trochu rozpačitý úvod, ktorý môže menej trpezlivých hráčov (a recenzentov zahraničných médií) odradiť a pomýliť"
        • Ale co je na tom, já s nimi v podstatě souhlasím. Právě na úvod a jeho kvalitu by tvůrci měli dost dbát, měl by rozhodně zaujmout, o to víc to pak člověka láká pokračovat v hraní. Ale pokud je ve hře úvod, při kterém si říkáš, už aby to bylo za mnou, jsem zvědavej, jestli něco bude dál, no tak to je asi něco špatně.
          • som v uvode a ani raz som si nic take nepovedal, praveze ten vlazny a tajuplny uvod je to, co robi tuto hru tak dobrou,je to inak presne taka hra, aku si tu vsetci v diskusiach zelali, kup si to, zahraj a potom citaj nejake recenzie, ja robim to iste a v 80% hrach som spokojny a skor mi potom vadi recenzia.
      • a preco by mali byt IGN ti, ktori maju pravdu? :D
  • Ke zminovanymu srovnani s Assassins Creed—co se tyce prostredi, tak MORDOR hraje uplne jinou ligu. Ligu, ktery se ani nerika liga.

A navic bere, kde jen muze—Batman, Assassin,... Invence tradicne minimalni. Vytvoreno podle tradicniho receptu AAA her—podojeni znamy znacky (je-li to mozne) + vyselektovani herenich mechanizmu jinych popularnich her + spetka neceho noveho = zarucenej kasovni trhak.
  • Tak ona AC série je víceméně taky jen kopírka AC. Tak si v Monolith řekli proč to tak taky neudělat.
    • "Tak ona AC série je víceméně taky jen kopírka AC."

WATAHEL? o_O
      • Prostě už jen kopírují to co bylo předtím, co je na tom k nepochopení?
      • flash789
        A WATAHEL je co, ze tu nekoho opravuješ? Další postizeny internetovou demenci..
        • říká člověk s koťátkem na ikonce *7*
          • flash789
            to je facebook...idoitska služba si zaslouzi idiotskou ikonu:) nemuzu za to ze se to zobrazuje i tady...
  • Mato1987
    Tak možno do roka to skúsim keď výjde kompletka v nejakej akciovej cene.
  • fallanga
    "(řekl tu někdo Narsil?)" Tak nejsem jediný koho to napadlo *1*
    Jinak dabing Gluma se mi právě moc nelíbí, přijde mi jako by vzali prvního dabéra na kterého narazili.
    • Takže mi chceš říct, že bys poznal rozdíl, kdyby vzali až druhého, na kterého by narazili? *1*
      • fallanga
        Mužská intuice (vyšší level ženské intuice) *3*
  • Počkat, akční RPG, stovky nepřátel, pořád jen vraždit... není to zas nějaká ta hack and slash blbina? Ať vím jestli mám vůbec zkoušet demo...
  • maros.goc
    prečo autor hovorí o prekvapení? :) však tá hra mala taký hype, že boli vysoké hodnotenia proste dopredu rozdané
    • Mato1987
      Si sa s koníkom zrazil? hra bola najmä v porovnaní s ostatnými hrami tak málo propagovaná a aj na games.cz sa jej venovali len tak okrajovo, že som o nej dozvedel, až tesne predtým, keď mala vyjsť koncom septembra.
      • maros.goc
        lol? ty si sa tu už viackrát prejavil ako zabrzdený jedinec, tak to, že si sa o hre dozvedel až tesne predtým to len dokazuje

games.cz sa venuje mnohým hrám len tak okrajovo, iné weby tú hru spomínali až nadmieru často
        • Mato1987
          Aj si niekedy po sebe čítaš tú zhnúšku inkoherentných nezmyslov, ktoré napíšeš? Sa spamätaj konečne, tvoja nekonečná stupidita uráža moju inteligenciu. Už len po prečítaní tých žvástov čo si tu teraz vypustil do éteru mi iq kleslo o 10 bodov.
          • maros.goc
            v tom prípade tvoje IQ má teraz hodnotu rovnajúcu sa najnižšej nameranej teplotnej hodnote na našej planéte ...
            • Mato1987
              Ty si taký nezmar hnedý.
  • Jack1947
    2Hry co se zatím vyvedli, A I a tohle *4* at je jich více... neskončí to jen u těhle dvou.
  • Zrovna jsem to teď hrál, otrávil pár orků, vypnu, mrknu sem a recenze :) U mě je největší minus hry, že nemá českou lokalizaci, jinak 8/10 souhlas. Celou recenzi jsem nečetl, protože je dlouhá a hru už hraju, takže ji nepotřebuju, ale zmínil bych jednu věc, ty zpomalovačky při soubojích (když dám "F" aka smrtící úder - F nebo jinou dle nastavení) jsou nejen efektivní, ale i hodně efektní, někdy si v ten sekundový moment obkroužím myší (kamerou) a užiju si ten moment, fakt dobrý :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit