Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • z toho videa "2 minuty vrazdeni" mi to prijde jako kopie batmana. vlitnes do davu, který nic nedela, jen ceka, az ho pokosis. totalni nuda. jak tohle muze nekoho bavit?
    • Nesmíš sledovat video, které někdo hraje na nejlehčí obtížnost.
  • to Magister_Peditum:

Ja nechapem preco nekontrolujes svoju potrebu sa chvalit co vies a spoilerujes tu. *16*
  • ok na kvalitu hry mam trochu opacny nazor nez redakce - kopirka prvnich dilu AC je tak naivni, ze kopiruje i nedostatky...tupe AI, bloncajici se orky od nikud nikam jakoze vedouci nejake otroky - kteri vypadaji vsichni stejne !@!! - pamatujete genericka NPC v prvnich AC ? od nikud nikam...respawnujici se z neznama behem chvilky

Mordor ... lol jako opravdu ? Takhle si panove predstavuji krajinu stinu ? To jako fakt je podle nich Mordor plny ruznych zbytku baracku, zdi, pevnustek a stanu a skalek a keriku (do kterych se da schovat LOL) a stromu a vseho toho bor..elu namackaneho po tunach vedle sebe na malou mapu...a v tom vsem se neustale promanaduji ty tlupy Uruku (tlacici nejake ty vsechny stejne zajatce a otroky) a respawnujici se jeden druh kockovite nebo jake selmy MEGA LOL kazdych par desitek sekund. A sem tam :DD roste ze zeme nejaka kvetina, kterou kdyz ufiknete...tak vam doleci zdravi................

chce se kricet TO SI PANOVE DELATE PRD>>>L ?????

Cekal jsem, ze uvidim mrtvou pustinu, kde na obzoru bude chrlit popel a lavu Hora osudu, ze z Barad Dur bude zhnout Sauronovo oko, ze uvidim kobky Minas Morgul a budu prolezat temne dungeony a nory skretu a jine haveti,ze se budu ukryvat pred zraky Nazgulu....................................to co panove vyvojari predvedli je jedna nejodflaklejsich her co jsem mohl za X let spatrit - preskinovany AC2 + soubojovy system kompletne prevzaty z Batmana doplneny o vlastni vytvor Nemesis

plocha, odflaknuta hra, bez spetky fantazie, bez minimalni snahy drzet se tolkienovskych realii - ranger posednuty duchem je v teto hre to nejvice tolkienovske co v ni naleznete....
    • Kdyby jsi aspoň trochu něco věděl, tak by jsi například věděl to, že Mordor nebyl vždycky nehostinou pustinou jako je v Lotrovi. Byla to země podobná Gondoru. Černou bránu postavili také Gondorští. Padlé Minas Morgul bylo kdysi stejně nádherné jako Minas Tirith. Je to jeho dvojče. Měsíční pevnost. V Mordoru byla podle pověstí nádherná a větší města než mají ostatní země. Ale vždy s příchodem zla to zaniklo. Po pádu Morgotha a následně v dalším věku Saurona měl Mordor čas na obnovu. Zemi opět zničil příchod Saurona.
      • Magister_Peditum
        Tak okolí jezera Nurnen jistě ano, ostatně to živilo Sauronovy armády, ale Gorgoroth nebyl díky Orodruině nikdy nijak zvlášť obyvatelný.
        • To máš nejspíš pravdu. Ale někde jsem četl, že po 1. pádu Saurona Gondor "kolonizoval" Mordor, postavl Černou bránu, Minas Ithil a vybudoval nějaké města. No a pak to zase šlo vesele do kelu. Člověk stejně potká většinou ruiny, která už tam pár století budou. Pevnosti jsou skřetí, města taktéž a porozpadlé pevnosti lidí jsou takové jaké jsou. Rozpadlé a zničené:) Stejně mi přijde že o Mordoru jako zemi je toho příliš málo napsané.
          • Moc Gondoru oslábla, hlídka černé brány ochabla a stíny se vrátily :-)
            Jak to psali ti nad námi - Mordor se vždy tak trochu vzpamatoval....
            Myslím, že Gondor nekolonizoval Mordor samotný, ale část jeho hranic.
            Vdobě kdy se odehrává hra, se Sauron teprve vrátil, asi je to v době kdy mu Gandalf (navzory tomu co Vám říká film) natrhnul půlky. Takže je to takový období "je tu celkem fajn" a "Total NOPE land" :D
      • on spíš mluví o herním dizajnu co tvemu iq jaksi uniklo *3* tohle neni ani nehostinna krajina ani nadherna krajina, proste genericky maglajz *3*
  • Tato recenze byla hrůza *10*
    • Proč?
  • nemuže mi nekdo koupit steam gift? rád bych to vyzkoušel ale nemam goldy *7*
    • Není problém, potřebuji natřít plot.
      • Kraj?
        • celej
  • Jack1947
    Někde jsem četl někdo psal tady někde v minulém článku nevím že to má pouhých 22příběhových misí a zbytek je jen vedlejší + jiné aktivity to mi příjde poněkud málo, hra to krátká asi není ale jen 22nebo kolik misí hlavních.

Proto se ptám, hlavně aby se nedostavil stereotyp a frustrace z již vymlácených míst co sem četl tak to taky dost tam je že se respawnují stále dokola jednotky které již by měli být vymláceny... jinak to vypadá stále dobře a né jen kvůli grafice. Konečně nějaká ta mlátička... s duší. *4*

Reklama která uměle rozšiřuje hlavní stránku a když kliknu vedle dostanu nepřijemný "lag" to fakt asi né no. PR oddělení si tady z tohozase dělá koukám holubník, to ještě pominu to video na nějakej sw animák. Toto i v 23:01 je i na mně moc... co naplat že přes den je to jaksi utlumené...
    • milos.bohonek
      S těmi 20 misemi máš pravdu. Pokud by ses hnal jen za příběhem, máš za 10 hodin hotovo. A respawn tam je taky, ale ono to ve výsledku ani nevadí, protože můžeš skrz hloučky skřetů probíhat a nic se ti nestane.
      • Jack1947
        Takže defakto jako u každí větší hry že je třeba i plnit ostatní ůkoly a né jen bezhlavě se vrhat do pžíběhu, tak na druhou stranu můžu to plnit jak při tam i po skončení... což mi vyhovuje možná i více... i když třeba u AC to bylo tak sterotypní že po dohrání jsem už na to nešáhl tady bych rád možná i pokračoval no uvidíme.

Takto potom jo, ty jo to není v každé hře kdy můžu probíhat, už vymlácené místa a tady navíc se jím nemusím vyhýbat. Ze strachu o život a dalšího loadu - z bodu a do bodu b.
  • takže abych to shrnul, primitivní souboje, vykrádačka AC (jedna z nejtrapnejších herních serii), pošlapani lore a debilní leveldizajn a repetitivní hratelnost. tady asi nekdo upadnul na hlavinku
    • tak ses tady maxi max vyblil
    • a Mordor vypadá jak Hobitín na jaře *1*
      • a skreti pobihaji venku ozareni slunickem
        • Uruk.. je smíšenina skřeta a člověka.. odolní vůči slunci a světlu.. skřet slunce nemá rád..asi si knížky nečetl.. :D *6* *16*
          • Morraw
            No tak to není úplně pravda pánové. Uruky šlechtil i Sauron dávno před Sarumanem, takže určitě tam měl i typy, které mohly bojovat ve dne (ikdyž né za úplného slunce) atd. A navíc už se docela nimráte v blbostech a zapomínáte, že jde o hru.
            • Morraw
              ano, ptže slunce tam svítí 24/7. Běž si to zahrát, aby ses dozvěděl, proč sopka není aktivní a jsou tam věci, tak jak jsou.
            • Uruk běhající po sluncem zalitém Mordoru opravdu neni lore friendly, to je blbost
            • Morraw
              Uruk běhající ve dne je lore-friendly. Laserová puška ne.
            • jak psal kolega nade mnou, nikde taky neni napsáno, že Sauron neměl ty laserové pušky..
            • Žádná kravina. To je nanejvýš diskutabilní. Nikde není napsáno, že Sauron takové Uruky neměl. Si najdi něco o Black Uruks.

A hrál jsi tu hru a četl o ní něco nebo jen tak plácáš ? To co navrhuješ, už jsou zásadní změny v game designu. Já nejsem hnidopich a narozdíl od některých se dívám na hry podle předloh s nadhledem. Nevím, co jsi od té hry očekával, ale já dostal přesně to, co bylo slíbeno a více jsem nečekal.
              Až někdo bude hlásat, že dělá komplexní LotR RPG, tak pak si dlubej.
            • radeji priznej ze jsi prisel s kravinou, nez to takhle okecavat...kanon je kanon a v Lotru je nekolikrat jasne zdurazneno, ze Saruman stvoril skrety, kteri se neboji slunce a dokazou cestovat za denniho svetla, aniz by je to nejak oslabilo...ostatne Saruman taky nemel k dispozici sopku, ktera by chrlila popel a zakryla tak Zelezny pas do stinu ve kterem by Mordorsti skreti mohli jakz takz fungovat

a co se tyka hry, to jsou veci ktere ojebali zbytecne...stacilo si trochu pohrat s prostredim, ozivit sopku, Mordor udelat temnym, skrety kteri vylezaji hlavne v noci a ve dne jsou zalezli v podzemi, udelat dungeony, lomy, doly, kovarny, kobky a kdo vi kolik dalsich moznosti se v Mordoru nabizelo...meli neomezene pole na hrani...klidne tam mohl nekde v hlubokem podzemi prezivat treba dalsi Barlog ...ale ne, to by bylo moc prace, to radeji vezmeme placku...udelame tam jakoze par udoli na povrchu napraskeme zriceniny a ,,pevnost,, orku jak Ogrimar, mame to za mesic naplacane a hura, jdeme prodavat.....
            • si viem predstavit, ze by si takto obkecal aj plazmovy rotacak v tejto hre, keby tam bol *12*
          • knizky jsem cetl a proto vim, ze pouze Sarumanovi Uruci, ikdyz slunce porad radi nemeli, tak je nijak zvlast negativne neovlivnovalo...vsichni ostatni skreti, vcete Uruku z Mordoru slunce nenavideli a nikdy by se jen tak nepromenadovali a nepostavali na slunicku...ve vetsine pripadu by ani svoji korist nepronasledovali na denni svetlo
          • Uruk Hai jsou Sarumanovi skřeti, speciálně šlechteni pro tento účel, Mordorští skuruti žádnou podobnou specialitu nemají, knížky jsi četl? *3*
            • Morraw
              http://tolkiengateway.net/wiki/Uruk-hai_attack_on_Osgiliath

Víš co to je alternativní příběh ?
            • nicméně to nic nemění na faktu, že v téhle hře Sauron nepoužívá nic jiného, než Uruky
            • na jaké stránce v Pánovi Prstenů se to zmiňuje, ať to checknu?
            • Uruk Hai "používal" samozřejmě i Sauron a to dávno před tím, než se Saruman přidal na stranu Barad -Dur, jejich speciálem byli černí Uruk Hai a velitel byl "ústa Sauronova" (i když on sám byl černý Númenóran), Uruk-Hai se prvně objevili v roce 2475 při zničení Osgiliathu...

Edit to Pepa: Já to mám na stránce 339, třetí knihy v letopočtech, "Útok na Gondor obnoven, mordorské armády vedeny Uruk-Hai, Osgiliath nadobro zničen a kamenný most zbořen"

Rozpor v knize a na webu, o stránku dál se píše, že Saruman začal toužit po prstenu 2851 TA, a česká wiki píše, že Uruk Hai vypěstoval Saruman 2475 TA...proč by je pěstoval téměř čtyřista let před tím, než se začal klonit ke zlu a nějaké spojenectví se Sauronem i v té době nepřicházelo v úvahu protože Saruman chtěl prsten pro sebe (?!), někdo motá knihy a filmy
        • a o jejich vůli nerozhoduje Sauron, ale povyšují se sami za zásluhy
          • "šéfe, můžu dostat přidáno?" "no nic, neni tu, ale určitě si to zasloužim, tak si to rovnou připíšu" *1*
  • Tak jestli je to kopirka AC ze sveta Pana Prstenu tak to neni nic pro me. Ostatne uz sem to psal ze se hre vyhnu. Mozna casem az to bude v nejake sleve, a bude herni sucho.
    • Prasaak
      To je hrozně zajímavá informace. Nemáš tam ještě něco interesantního?
  • Jenom proto že to má stejný bojový systém jako AC to nemusíte hned odepisovat, mně se ta hra docela líbí, akorát bez cz je to s mojí angličtinou docela nic moc zážitek ohledně grafiky nevím jestli někdo může hrát na 200% rozlišení s ultra nastavením, já sem na nějakých 15 fps ale vypadá to už jako film doslova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit