Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Hmmm.. práve že mne a nielen mne (ako ukazujú komenty vo fórach ku hre) príde, že hlavnou platformou pre túto hru bolo PC - proste ak mne na 6-ročnom dvojjadrovom starom črepe ide táto hra v pohode na medium nastaveniach okolo 40 fps a posledné AC hry od Ubisoftu sú pre mňa nehrateľné aj na najnižších možných nastaveniach a pritom SoM vyzerá dobre aj na tie medium detaily a ku tomu mi príde, že ovládanie na myši + klávesnici je možno ešte pohodlnejšie, rýchlejšie ako na gamepade - čo by v prípade tohto druhu hry malo byť presne opačne - hovorí o tom, že ak je to skutočne port z konzol, tak jeden z najlepších a najlepšie optimalizovaný...

Samotnú hru zachraňuje Nemesis systém, ktorý ale aj tak nie je zase tak revolučný ako ho recenzenti vo svete predstavujú ale proste prináša dynamiku do sveta a vie pripraviť strašne veľa skutočne výborných momentov.. inak pohyby v pohode, súbojový systém ala Batman Arkham je super, aj je na začiatku obtiažny (žiadny AC sa chvalabohu v tomto smere nekoná).. stealth funkčný aj keď samozrejme veľmi ľahký a AI (demencia) protivníkov mu len nahráva..

Ku príbehu nemám veľa čo povedať, lebo zatiaľ mám len okolo 10 hodín odohraných a pritom som prešiel možno 2 - 3 hlavné úlohy - prekliaty Nemesis systém :D - ale keďže poznám zo Stredozeme len fillmy od Jacksona, tak nemám ani výhrady čo všetko si dovoľuje spraviť v rámci fikcie..

Ale zatiaľ istotne ide o jedno z najväčších prekvapení tohto roka.. hlavne keď som od toho čakal max. priemerný titul
    • blbost až na půdu, ta hra je čistý port + hd pack nic vic, navíc i s ultra hd packem rozdíly mezi PC a PS4 jsou nulové, PS4 port je to i z důvodu nároku VRAM jelikož textury kvalitativně neopovídají nárokum, jelikož PS4 má dosti jiný styl využívaní ram - více propracovaný, takže na PC vůbec neoptimalizovali, čili 3GB VRam je prostě moc...
      • Čistý port? Hrál si někdy Dark souls 1/2? To jsou naprosto čisté porty (a otřesné). *3*
      • "jelikož PS4 má dosti jiný styl využívaní ram - více propracovaný"

S tym,ze je iny suhlasim, ale viac prepracovany? je nutne si uvedomit, ze PC pracuje s miliardami roznych druhou softwaru, nie len s hrami, takze pouzit take slova je trochu mimo, navyse vobec netusis v com je viac prepracovany a preco by to tak vobec malo byt, hry bezne funguju aj na PC a ked sa chce, tak aj lepsie.
      • Morraw
        Ultra HD textury mají smysl až při rozlišení 4K a tam těch 6GB je opravdu třeba. Ostatní nároky jsou přestřelené a hra se hýbe výborně i na horších strojích.
    • Morraw
      Tak ta hra je dělána už od začátku na PC a nejde úplně o port. Navíc všechny předchozí Batman hry byly skvěle optimalizováné jak po stránce technické, tak ovládací. Není důvod abyto zde bylo jinak. Příklad strašného portu z poslední doby budiž Dead Rising 3.
  • Perfekt! *5* 9/10
  • Magister_Peditum
    Na poměry dnešních her určitě nadprůměr, nicméně i tak po čase lehký stereotyp (hl. příběhová linie mě nijak extra nehnala kupředu, takže jsem kromě opakujících se vedlejších misí neměl moc co dělat). Taky musím kvitovat práci s lore, ne že by nad tím fanoušek opět nezaplakal, ale přišlo mi, že mě to uráží výrazně méně, než u jiných "lotr" her. Po akční stránce výrazně lepší než v sérii AC, herní mapa mě zas tak nezaujala, hlavně respawn orků mi přišel až moc častý, ale to je spíš detail. Suma sumárum bych tomu dal asi těch 7,5/10.
    • Souhlas, hodnoceni 7,5 akorat. Na dnesni hry nadstandart, ale stejne tam mohly byt zajimavejsi questy vic postav a nejaka dalsi interakce s nima.
  • Za mne - je to hra, u ktere lituji, ze jsem si ji vubec koupil.. To se mi uz pekne dlouho nestalo. Absolutne nesplnila moje ocekavani.. A pokud nekdo vidi prednost v podobnosti s jako na bezicim pasu vydavanych a horkou jehlou usitych AC, tak u mne je efekt opacny. AC a jeho zdimani penez z hracu je podle me uz radne pres caru.. Hry jdou pritom od desiti k peti. Tato hra je ke vsemu jen takovej odvarek s s jiz davno upadenyho AC.. Hrozna nuda a budu rad pokud vubec dohraju. Jen za tu zbytecnou praci 3/10. Cau lidi..
  • Čtivá recenze, skoro by až navnadila (mám tento typ her rád) nebýt zmínky o horší AI, to mi značně kazí požitek z hraní.

Ale díky díky díky moc a držte hezky prosím tento nePR styl psaní i u her od Ubisoftu. Čte se to mnohem líp, než občas značně viditelná snaha najít důvody, proč má něco dostat zbytečně vysoké hodnocení.
    • Ja od recenze cekam recenzentuv nazor a tudiz i proc a co ho na hre bavi/nebavi. Nikoli vypis toho, co hra obsahuje. Ve 21 stoleti to uz stejne vsechno vime z tun informaci pumpovanym do internetu mesice pred vydanim...
  • 30 hodín, prejdené na 100%, recenzia na Steame (možno ste ju aj čítali). Vynikajúca hra, ktorá by si zaslúžila aspoň 9/10, pretože sa naozaj skvele hrá
  • illy
    Má to někdo taky na PS3 tak špatně hratelné? Optimalizace na h+vno? *16* Seká se občas hudba, dobíhají pozdě stíny, takhle mizernou úpravu jsem ještě nehrál.
    • Ještě hůř kamaráde.. na Ps3 jsem to koupil dnes a ač je hra chytlavá, tak mě dosti zklamalo vypadávání zvuku neskutečně zubatá grafika atd atd.
  • Ta hra je graficky nadherna, ale jinak je to jen rubacka s nulovou obtiznosti
  • + grafika, postavy a prostředí Mordoru, radost pohledět
    + teleporty - jednoduché, rychlé a dostatečný počet
    - již v půlce hlavní linie postava na max, zábava končí
    - velmi brzy stereotyp, jen sekáš a sekáš hordy
    - videa a zpomalené záběry baví jen na startu, za chvíli jen překáží a nevypneš je
    - nejsilnější protivníci rozsekáni vždy do minuty
    kdyby autoři dali jen polovinu nepřátel a silnějších, kdyby autoři zpomalili postup postavy, mohla to být pěkná hra, takto je to jen tupá a stereotypní sekačka hord, naštěstí hru mám zdarma nasdílenou od přítele na Steamu, kdybych ji platil, asi bych puknul vzteky
    po třech hodinách hry 8/10, po třiceti hodinách hry 2/10 a Mordor odinstalován navždy
  • Na téhle hře se mi nelíbila jediná věc a sice neskutečně jednoduchý závěr hry. Lehčího bose jsem snad ještě nezažil. Přitom kluci tvrdý konce umí, pamatuju si jak jsem nemohl dohrát NOLFa.
    • Morraw
      Připomnělo mi to konec Space Marine. Taky pouze sled QTE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit