Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to sice ano, ale snaha se holt pozná, a ty se moc teda nesnažíš.
  • Jack1947
    Fakt, i ty budes poucovat uz o tom jak mam psat kdyz je psat nebudu vadit to bude, kdyz budu ... stejnak tak, neprejdeme to ? by jsme se neshodly, dulezity je obsah nikoliv forma. *3*
  • Veskoslav
    Když neumíš psát čárky, tak je ksakru nedělej....
  • Jack1947
    Konecne mozna hra za kterou by se Tolkien nakonec mozna stydet nemusel (kdyby zil). *4* Zasla slava, herne bude navracena. *3*
  • Lord of The Rings Sauron Strikes Back ?
    Lord of The Rings Return of the King ? Lord of the Rings Return of The Jedi ?
  • *kontektu
  • Chudak Tolkien.
  • Musim říct, že War in the north jsem si skvěle užil. Jako akční oddechovka to bodlo. Grafika mi přišla naopak moc pěkná, ale každý máme laťky vnímání grafiky jinde. Snad jen inventář a předměty v něm jsou graficky dost odfláklé. Koridor to je, to bez debat. A mohlo to být o dost delší a o něco obtížnější. I finální souboj byl dost fraška. Po dohrání lze sice obtížnost zvýšit, ale hrát to znova mě zatím neláká. Ale jinak u mě spokojenost.
  • ales.smutny
    Z pohledu třetí, myslel jsem, že to z kotextu přirovnání dojde, ale chybka na mé straně, doplním :)
  • Veskoslav
    Já se těším. Navíc poslední dobrá hra byl/je Lotro a to jenom prostředím, které je udělané skvěle. Příběhově se mi docela líbilo War in the North, ale ta hra měla spoustu jiných chyb. Od odfláknuté grafiky až po katastrofální koridorovost atd. Osobně si myslím, že potenciál je obrovský, záleží jak bude hra celkově zpracovaná. Nechci žádné slow motion efekty a podobné sračky, nechci nesmrtelného hrdinu atd. Chci pěkně zpracované, dlouhé a nelineární dobrodružství, které by odhalilo či objasnilo spoustu věcí mezi jednotlivými dějovými epizodami ze světa Lotra a Hobita.
  • Líbí se mi to, je tam plno zajímavých nápadů takže to může být dobré, jen by mě zajímalo, co je to za žánr hry? A nevím možná je to v textu ale nějak jsem to tam neviděl, je to RPG viděné třeba z pohledu vlastní osoby? Nebo je to z pohledu třetí osoby? Díky
  • XorxoxTalarius
    Zajimave a musim k tomu rici snad jenom jedno. Nechtel bych to testovat ani za zlate prase :D
  • Ten popis pribehu by duchu Pana prstenu mohl byt vzdalenejsi snad jen v pripade, ze by se v nem vyskytovaly lejzry a rakety.
  • Začínám se aji na tuhle maličkost těšit... zní to celkem zajímavě, otázka je, ale jaká bude realita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit