Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sra*ka. To je cela ma recenze. I za to jedno slovo to nestoji. Ja uz tusil, ze to bude sra*ka a zapl jsem to. Okamzite si vzal naky jednotky a najel do boje. Vsechno vypadalo kokosky. Opustit hru. Vymazal. I s loadingem to snad netrvalo ani minutu a loading byl 95 procent casu.. A jeste jsem radsi projel PC Cleanerem, aby mi tam po tom nic nezbylo.
    Proc tady davaj lepsi hodnoceni? Davali klice do bety, maj hru zadarmo atd.. Nemuzou to odsoudit, kdyz s nima komunikujou.
    Penizky. Jo.. jo.. :D
    Horsi hrich jsou ty sra*ky co ten recezent pise. To je veta vetou fakt pecka. Jak to ctu tak kazdy slovo mi krouti nervy az to po dvou vetach prejedu na diskuzi.
    Trapaci.
    A kdyz nekdy nekdo napise neco proti.. Smazaj to. Me minule smazali koment tak rychle, ze ani info o smazani nezbylo. Pritom jsem byl slusnej. Jen rekl moc pravdy najednou. O komerci a tom, jak jsou trapny. A nevi o hrach ani ň. A jak se ty hnusy nedaj cist. A jak je recezent tupej.
    • tak já se těm lidem ani nedivím, když tady nějakej smurf příjde vykládat jak ti recenzenti vědí o hrách kulové, zatímco on zapne hru, odehraje tři minuty a hned hru označí za odpad. Se pravděpodobně dostal na špatné stránky o hrách, tenhle je jasnej na malé screamery z CS GO (a to mám Counter-Strike rád)
    • Tohle spis zni jako psychicka nemoc kamo .... a ne, me se H7 taky nelibi, ale tvuj vyplod zni, jako bys spis patril do blazince *15*
    • Možná že se jim to nepovedlo ale ty jsi kus vola že to až bolí.
  • Tohle je zločin takhle zprznit legendární sérii ať se na mě nikdo nezlobí. Hrůza děs co si nedovolí dnes vydávat a srovnávat s legendou- chčijou nám na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť.
    • ma pravdu ten chlapec, zlocin spachany na fanouscich serie...1200 za tohle byl velkej preslap, stejne tak jako zdejsi unbeliavable 7/10...odpad
      • Tak to si držte klobouky, protože na hrej to dostalo 4/5 tzn 8/10 :-p
    • Zdenda ma pravdu, zlocin, za 1200 tohle? to je snad jeste vic k placi nez neuveritelnych 7/10 a prohlaseni ze jde o nejlepsi dil od 3ky - zlata 5tka, na tomhle shitu je dobra tak barevna mozaika jako loading pred menu, zklamani, vyhozeny penize, tohle bych snad ani nestahoval...tfuj
  • par citatu z recenze:
    "Nejlepší díl od HoMaM III"
    "Dobrá věc se tedy podařila..."
    "To nejlepší, co lze od hry čekat, je zábava na pár hektických týdnů. Po dohrání kampaní a odvyprávění příběhů totiž nebude mnoho důvodů, proč u hry i nadále zůstávat."

zda se to jen mne nebo je ten článek vnitrne nekonzistentní? jakoby se recenzent nemohl rozhodnout jestli je ta hra tedy dobra nebo špatna (nehlede na bugy). navic nerozumím te zmince že jedine dobre na hre je kampan. Jsou fanoušci kterí kampane ani nehrajou a hraji jen scenare nebo random mapy. Pro ty teda hra nema co nebídnout?
    • nightborne
      Hry v drtivý většině případů nejsou dobrý nebo špatný, proto taky hodnotící stupnice neni 0 nebo 10 ;)
      • uz delsi dobu plati, ze stupnice je pouze od 5 do 10 a v pripade AAA je to vetsinou jeste o kousek posunuty
        • nightborne
          Tak to se mi ta trojka u Painters Guild asi zdála =)). Nebo čtyřka u Zombi =).
  • Spíš, která hra nevyšla nezabugovaná a nadodělaná od Ubisoftu. Snad to lidem dojde a nebudou tolik podporovat takové nuzáky.

Her je spousta zabugovanej, ale co víc Vám znechutí hraní nez padani hry, dlouhe loadingy-tahy u tahové hry, bugy v kampani, kdy nejde dodelat. Nejde spustit na notebucich- program prestal pracovat.
    Ale jsou lepší, jak bethesda ta vydala opravnejch patch snad po měsíci na Skyrim.

Diablu 3 trvalo týden nez to spravili, tak aby se to dalo aspon spustit. Pamatuju na homam 6 mám sběratelku a hned první den jsem to spustil bez CHYB! ..

Říká Vám něco Nosgoth od Square Enix ? Ty ani po roce nejsou schopni dát hru dohromady.
    • Homam 6 (mam taky sběratelku)byla na zacatku taky pekne za bugovana...hlavne schopnosti v bojich,štěstí atd...a některe mise nesli taktez dohrát...
      • Ty jseš takovej lhář. Máš nějaké odkazy, kde se zminuje..DOhrál jsem to během toho září..
        Nějakej priznivec 7 .....
        • https://steamcommunity.com/app/48220/discussions/0/630800445692471276/ - zde seznam bugů, které má Heroes VI ještě teď, přičemž podpora samozřejmě skončila už v roce 2013, koupil jsem kompletní balíček i se Shades of Darkness a hned ten první bug mi de facto zničil Anastázii, kterou jsem se snažil piplat 3 mise, plus i další jsem objevil po přečtení tohohle seznamu, takže můžu potvrdit jeho aktuálnost. U H7 je zatím aspoň šance, že to Limbic opraví časem, 6 už nic takového nemají....
        • Po vydání 6...
          - ŠTĚSTÍ - prakticky jen grafický doplněk, na damage nemá žádný vliv, snad je i ironicky vždy na těch spodních mezích.
          - PRAETORIÁNI - udělují bonus na obranu komukoli, kdo je frotér a tedy se jen o ně otře, tedy včetně nepřítele
          - GRYFOVÉ - upg.verze ve střemhlavém útoku neudělí dmg
          - JEZDCI - nedostávají bonus za rozjezd
          - VESTÁLKA - ještě nikdy mi nepoužila PACIFY
          - TVRZ - nutno hrát cestu krve, jinak fatal error..
          - NEKRO - druhá mise šílený mor, nefungující oživování korektně, padající třetí mise do win
          - ŽELEZNÉ PÍRKO - po získaní a nějakém čase naloudování zmizí z inventáře
          - SCROLLING- po každém nahrání sejvu přestane hra scrollovat, nejde posunout obrazovka šipkama, nebo myší
  • hodnotit zabugované hry je problém. Měly by se bugy promítnout v hodnocení nebo by se měla hodnotit hra jako taková? Třeba až ty bugy odstraní, hru doladí, tak to bude hra 8/10 nebo 9/10.
    Otázka je, jestli je špatná hra, nebo je hra v jádru dobrá, akorát ještě nedodělaná.
    • Ještě že existují kvalitní studia jako CD projekt RED, kteří raději dvakrát odloží vydání hry, než by vypustili do oběhu nedodělanou hru. Nejlepší herní firma současnosti. Ubisoft by se měl od nich učit.
      • Je to mor tyhle nedodělané hry. Třeba nový Witcher. Tam pořád vychází nějaké opravy.
      • ta hra sice byla dodělaná, ale bohužel jinak ne příliš povedená (z mého subjektivního pohledu). Atmosféra prvních dvou Witcherů se vytratila kamsi do ztracena a zůstal trochu lepší Skyrim se všemi jeho neduhy (velký ale nudný svět plný nekonečné výplně repetitivních vedlejších questů). Ale s tímto názorem jsem v menšině.
        • repetetivni vedlejsi questy? zaklinac 3? udelal jsem kazdej vedlejsi ukol a neprislo by me, ze by byly treba jen 2 stejny ,natoz vsechny, v podstate to byly nejlip zpracovany vedlejsaky ve hre s otevrenym svetem, jaky jsme kdy videl
          • tak mi jmenuj quest, který by nešel podle trapného scénáře: přečti něco na nástěnce, pokecej s borcem, sleduj šmouhy v trávě, zabij příšeru, pokecej s bocem. Nejen ty monster hunt questy měly tuto strukturu, ale naprostá většina questů ve hře.
            • nightborne
              Já už ti to psal kdesi jinde, nemyslím, že by lidi na questech ve Witcherovi strašně bavilo, jak je každej diametrálně jinej, to by asi ani nešlo, ale jak jsou zabalený do atmosféry, zápletky, jaký mají pozadí, jak působěj... kvůli tomu mě osobně například u Witchera to drobný opakování nevadilo =).
        • to o čem píšeš je daň za otevřený svět.
          • ne tak uplně, Gothic 1 a 2 a Risen 1 dokázaly, že jde udělat hru v otevřeném světě, která by tyto neduhy neměla. Je ale pravda, že svět v Gothicích byl menší a ačkoliv člověk mohl jít kam chtěl, tak do spousty oblastí efektivně nemohl kvůli tomu, že tam byly silné příšery.
            Witcher 3 by udělal líp, kdyby se nesnažil být obří, ale byl trochu menší, ale propracovanější
    • Asharak
      Se vším všudy. Hra prostě vyšla, lidi si ji kupují jako dodělanou, tečka
      • no jo, ale když třeba za 5 let někdo bude hledat, zda si hru má zahrát nebo nemá, a všude na něj google vypadne hodnocení 5/10, a hra přitom už bude dodělaná a bude třeba za 9/10 ? Já si třeba pamatuju na vydání Diablo 2, ta hra taky byla zabugovaná, nefungovala, všichni nadávali. A dnes je z toho kult, chyby byly opraveny, systémy vyladěny atd. A kdyby sis dnes přečetl recenzi na diablo 2 6/10, tak si budeš myslet, že recenzent byl ****.
        • Ta pět let bude tato hra stát kolem 1 ečka a pak je jedno jestli je dobrá nebo ne.Zkusím nebaví fajn 30Kč v dupě *1* .
        • Recenze jsou něco víc, než jen X/Y hodnocení na konci článku. Pokud recenzent zmíní, že je hra velmi dobrá, má dobrou kampaň, která zabaví, ale je zabugovaná, nevidím důvod, proč nedat třeba 5/10.
          Tohle není early access a Ubisoft není nějaký malý vývojář. Jen ať do hodnocení pěkně zahrnou technické nedodělky... aspoň to vývojáře naučí, že kvalitní produkt je mj. technicky dokonalý/optimalizovaný atd. atd.
          • Přesně tak. Teďka si kravaťáci v Ubisoftu spokojeně mnou ruce nad sedmičkou, protože z jejich pohledu jim vydání rozbité hry u Games.cz prošlo. A příště to udělají znova, protože proč by vynakládali další čas a peníze na řádné dokončení hry, když stejně dostanou od recenzentů nadprůměrnou známku. Takto nás hráče recenzenti poškozují. Samozřejmě, z jejich pohledu si nad vším myjou ruce, protože "recenze je subjektivní", což je zaklínadlo, které omluví každý nedostatek jejich práce. Rozpory mezi hodnocením her v herních médiích a hodnocením uživatelů na Metacriticu a nověji na Steamu přitom ukazují, že recenzenti mnohdy žijí ve slonovinových věžích, že vůbec nedrží prst na tepu doby a negativní trendy v herním průmyslu buďto neumějí, nebo nechtějí vidět. To je dlouhodobě neudržitelný stav a na tahu rozhodně nejsme my, hráči. Zvláště v situaci, kdy na jedné straně by vydavatelé korektivní působení herní žurnalistiky nejraději úplně by-passovali (skrze předobjednávky) a z druhé strany vzrůstá deziluze nad tím, za koho recenzenti vlastně kopou a spolu s tím vzrůstá poptávka po komunitním hodnocení, které herní novináře rovněž k ničemu nepotřebuje.
            • coffin corner
              nevim jak jinde ale na steamu jsou vetšinou docela vecne komenty, nekomu se hra libi nekomu ne ale kazdy to nejak rozumne zduvodni - to myslim obecne, nejen heroes 7
            • Coffin.Corner
              Upřímně, komunitní hodnocení je ještě horší trend a nemá vůbec žádnou vypovídající hodnotu. Většinou se hodnotí z extrému do extrému, stylem: "Hraju to půl hodiny a je to super, dávám nejvyšší počet bodů!" nebo: "Mám nějakej mindrák a je to sračka!"
              Jinak souhlas.
            • Virgi
              Na Ubisoftu je jasně vidět že tam nefunguje vedení. Viděla bych to tak, že pár hlavounů v ubisoftu jsou tak zahledění sami do sebe s pocitem vlastní výjimečnosti, že si nepřiznají, že jsou totálně k ničemu. Nedokáží komunikovat ani mezi sebou, natož aby vedli nějakou rozumnou debatu s vývojáři. Do očí bije hlavně obrovská reklamní kampaň, kterou kdyby udělali trochu skromnější a ty peníze dali vývojářům, aby udělali důstojné cutscény do hry a hru dodělali, ve výsledku by měli dobrou hru a spokojené zákazníky. Takhle si do budoucna jen kazí jméno a dosáhnou maximálně toho, že se jim lidi na tu hru vykašlou. Bohužel můžou mít v týmech skvělé, kreativní a pracovité lidi, ale pokud selhává komunikace hlavounů na vysokých postech, tak jeden blbeček na nesprávném místě dokáže zhatit práci stovce schopných lidí. Viděla bych to asi takto.
            • nevim jestli si "kravataci" budou mnout ruce že jim neco prošlo, imo budou ze hry menší zisky takže spokojeni asi nebudou.
              asi ma ubisoft finanční problemy a nemohli si dovolit odklad vydani, nebo si spočítali že tahle hra neni tolik vydelečna aby se jim oplatilo do toho ješte investovat čas, lidi a penize nebo ja nevim... nechápu v čem je v ubisfoftu posledni dobou problem.
              když už se rozhodli udelat tuhle hru tak museli spočítat kolik je to bude +- stát penez a času a lidí a obyvkle by se melo pri podobnych projektech počítat že se mužou zvyšit i naklady a čas a to započítat do celkoveho finančního plánu firmy nebo ne? mne to vycházi tak že ma ubisoft nekompetentni vedení nejspíš nebo finanční problemy
        • diablo 2 zabugovanej ??? od kdy hrál sem ho od vydání a jedinej bug co si pamatuju byl Leap u barbara tě sem tam zasekl na místě *1*
          • RedEagle
            Asi myslel ten paskvil Diablo III
  • Nejlepší díl od HoMaM 3? To teda ani omylem! Pětka je z těch novějších dílů nejlepší a legendární trojce herníma principama nejpodobnější...
    • Souhlasim!! Od čtvrtého dílu po sedmičku je nejlepší a nejpodobnější trojce pátý díl. Trojka je sice nepřekonatelná přesto jsem si oblíbil pátý díl a do dneška ho s přáteli paříme.
  • Já Homam 7 koupil, docela sem se i těšil, ale pro mě ta mapa světa je totálně nepřehledná. Asi to je jen o zvyku, ale dvě hodiny a stejně jsem přejel dřevo které se tvářilo jako statický objekt.. Prostě děje se na té mapě toho hodně a není to ku prospěchu věci.

Takže ani po několika hodinách sem tohle nepřekonal a šlo to z disku.. bohužel.. *9* *9*
    • Zkus ALT - vysvítí ti to "interaktivní objekty" a v tom 3d nepřehledném paskvilu to dost pomáhá... :)
  • Ty tragédi, co mi dali mínus si měli hru koupit a zahrát, jak vyšla.. Takové stvoření mám rád.. To, že hned první den a druhý den vydali patche nic nemění; patche vydavají dodnes. A škemraj o pomoc. Ty warezáci, co to stáhli se můžou jen smát, tedy spíše brečet. Kdyt to vidím na těch forech. Lidi si myslí, že je to warezem, ale je to hrou.

Ubisoft prostě vydává nedodělané hry.
  • Jak tohle nehorazne ostudny rejzovani na znackach konci ? ... presne takovym odpadem, kdy uz je snaha na co nejmensi naklady s vyhlidkou vysokeho vydelku takova, ze uz se hru ani nepodari dodelat a zkompletovat do hratelneho celku.
    Takze vlastne budme radi, ze uz to snad brzo skonci a dostane sanci nekdo jiny.
  • Když už i Hnisavec napíše víceméně rozumnej koment, musí s tou hrou bejt něco vážně špatně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit