Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HoMaM 3 je jedna z mých nejhranějších her vůbec. Pak ještě Diablo 1 a Might and Magic 7 (mě bavila víc jak 6tka). Co se HoMaM 3 týče, mám u ní rekord 58 hodin v kuse. Tak jsem si vzpomněl - a pamětníci jistě potvrdí....: v roce 1999, trval tah AIčka (při hře dvou a více hráčů na jednom průměrném PC) i 5 minut, takže si prosím uvědomte, že toto opravdu JE NÁVRAT ke kořenům. Dále si prosím uvědomte, že sice vyšla VII, ale naštěstí ne HoMaM série, protože tento paskvil se jmenuje might and magic HEROES, to znamená zkratku MaMH VII což bude pravděpodobně sousloví v zapomenutém indiánském nářečí a znamená to bůhví co, nejspíš něco ve smyslu: jelikož jste idioti, stejně koupíte......
  • Tento rumunsky nehratelny bugfest nedorobok a bazmek 7/10? Wtf? Kedy bol v homam dolezity pribeh? Tah AI trva kludne 10-15 sekund...ked je na mape 6 nepriatelov musi hrac minuty civiet tupo na monitor. Ta hra je nehratelna, hnusna, kopiruje predosle, nudna skareda a zbytocna. A to tvrdim ako clovek co hral vsetky HoMaM od jednotky...stovky hodin a na jeden diel som pisal i kompletny navod
    • 7/10 si to ani nahodou nezasluzi, v terajsom stave tak 4/10... ale ked opravia bugy, memory leaks, vylepsia AI tak vklude 8/10, jadro je dobre...
  • Kdyby to vyšlo jako early acces z Kickstarteru, to by jste si to ješte pochvalovali. Tohle je od Ubisoftu ješte fér že to vydaji rovnou a pak to zadarmo dolaďují. Ne jako napr. Star Citizen kde je 1% hry a ješte si to hráči vychvalují...
    • Asharak
      Jenže u tebou vyjmenovaných her je nálepka: Pozor, hra není dodělaná. *7*
  • lol na tohle sem cekal, ta hra je bugfest, mizi sejvy, kamos to ani nemuze dohrát protože mu to v jednom miste crashuje atd., no samo to dostane 7/10 a je to, tenhle web je vetsi zumpa nez diskuse tady, FUJ!
  • myslím že počas souboju hraje stejna hudba jako v šestce, lol. recyklovali co se dalo
    • tak mě je vývojářů až líto, Ubisoft je finančně asi hodně přiškrtil...
      • Virgi
        Kdyby raději Ubisoft místo té obří reklamní kampaně dal ty prachy vývojářům a poskytl jim víc času na dodělání, udělali by líp.
      • mne jich líto není, nemeli se šklebit na kameru pred vydanim
  • prostě bez konzolí nemůžete očekvat AAA hry na PC platformu. To je prostě vyloučené hošánci. Buďte rádi, že jste se dostali aspoň něco a nebrečte.
    • V podstatě souhlas až na Blizzard a StaCraft 2. Poslední velký tituly byly Crysis a Witcher 2. Nakonec obě se dostali na konzole, ale Crytek Crysis pořád finančně nerozchodil a Witcher 3 vlastně pláchl na konzole a nakonec prodalí daleko více kopíí na konzole, což je smutné.
      • Virgi
        Zaklínače 3 prodali víc na konzole? To jsi někde četl? To mě celkem překvapuje. Ale pokud si některé studio zaslouží vysoké zisky, pak je to CD projekt RED. Moc jim fandím. A věřím, že Cyberpunk bude další jejich pecka. Pro mě je ale zaklínač srdcovka, žánrově mě víc sedí než cyberpunk. Už mám koupené Srdce z kamene. Bohužel se tento týden musím učit na zkoušku, takže žádné hraní teď.
        • http://www.eurogamer.cz/articles/2015-09-24-digitalka-zaklina-3-zaridila-polovinu-treb

tady máš článek, kdybys mě nevěřila...
          • no ono je potřeba z toho článku vypíchnout hlavně fakt, že digitální distribuce - i když jí je v součtu jen 25% dělá dohromady 50% zisku. V kombinaci s holým faktem, že nejvíc Zaklínače 3 - co se PC týče - prodali Steam a GOG.com, což jsou digitální distribuce a jsou cílené na PC, tak je nasnadě otázka, jestli by se na PC prodávalo víc her, kdyby byly levnější.....jenže to je otázka typu: co bylo první, vajíčko nebo slepice? Začneme zabředávat do témat typu: Kdyby byly hry kvalitnější a delší, kupovalo by je víc lidí, atd. atd.....
            • Virgi
              1000 Kč za hru jejíž vývoj stál 80 milionů dolarů rozhodně není moc. I kdyby hru prodávali za polovinu socky si ji stejně nekoupí, protože už mají takovou povahu.
          • Jack1947
            Eurogejmr to jako vážně? *7*
            • Asharak
              To je jedno, pokud to převzali od CD projektu. při 4M kopiich měli 700k z GOGu, na steamu co je ted, v te dobe mohlo byt 800k (843k atm) coz uz je 1,5M. 37,5% je fakt hodně na to jak se chvástali. A jestli se do toho nepočítají fyzické verze pak jich bude jeste vic takže prostě fakt, že 40-50% zaistil PC. + jestli bude na vánoce ve slevě tak teprve začnou ještě čísla stoupat.
          • Virgi
            tak to je masakr
        • ano. Prodeje dle platformy jsou následují PS4, PC, XO. Je to poměrně smutné na bývalou exluzivitu navíc je herních PC dvakrát tolik, co obou konzolí dohromady.
      • zajimavy... a proto mam na steamu 90% pc exkluzivnich titulu...
        • tak pokud hraješ indie tvorbu a nízkorozpočtové tituly tak proč ne? na tom není nic špatného...
          • no nerekl bych že napr. serie Total war je tak uplne indie a další tituly taky, pak tady mame uspešne projekty z KS atd.
            • dyť assasin a far cry jsou reskiny s více bugama *15*
            • to bych taky mohl rict že far cry a assassins je reskin s bugama, ale maš pravdu moc toho není. naposledy jsem hral treba legends of eisenwald, endless legend nebo endless space, pak nejakou civilizaci
            • tak ukaž Steam, tohle je mlácení prázdné slámy... Total War je každoroční reskin s více bugami. To je takové NHL pro PC...
  • Prophet
    Asi vím, jak se recenzent dostal k číslu 7. *1*
    https://www.youtube.com/watch?v=Es0ys9OY_JM
    • Jack1947
      Co VII= 7 ?
      • Tilwaen
        VII
        V = 5, II = 2
        5 - 2 = 3

Half Life 3 confirmed!
      • Vtipnej a vtipnejsi...
        • Jack1947
          Nechceš taky trochu přispět svou vtipností ? co... *7*
  • Nechápu proč do nás pořád cpu jaká je tahle hra pocta legendární trojce. Neviděl jsem ani jeden screen nebo video, kde by se COKOLI podobalo trojce víc než nějakému pozdějšímu dílu, většinou šestce. Prosím, vysvětlete mi to někdo.
    • Asharak
      Je tam 2D verze vylepšování pevností *5*
    • Dekker.Dave
      To už i ty hry na mobily vypadaj líp. Kek.
  • Kamil.Zatlouikal
    Proboha, co je to za grafiku? To jste hráli na nejnižší kvalitu textur, nebo co??? *8*

http://foto.games.tiscali.cz/might-magic-heroes-vii-16705/558054
    • Jack1947
      Zdá se že to hráli přee tím než dostali nové pc... ted už to budou mít vše naplné a ok. *4*
    • To je len screen, ked sa akurat docitavali textury :D Niekedy sa to stava na okamih.
      • to jede na id Tech 5 enginu? *15*
      • Kamil.Zatlouikal
        Takže to rychle vyfotili a šup s tím do galerie? Aha... *1*
    • Keyz
      *15*

3D grafika V1
  • 7/10? To je svatokrádež a urážka série Heroes! Vydání toho polotovaru je čisté kacířství nenasytného Ubisoftu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit