Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtipne posledni boss mi pripadal jako nejlehci boss potvora cely hry :D pravda jen s 3 postavama sem mel kapku vyssi lvl nez se 6.
  • A to jako proč? Ta poloviční SVGA verze byla hnusná už v době vydání. Prostě ty naleštěné okrasy jsou tam jako pěst na oko a portréty hrdinů jsou ošklivé a navíc šoupnuté do standardního japonského vzhledu (a na obrázkách to vypadá jako fotomontáž).
    Kdejaká pixelová "retro" ptákovina je na Games oslavovaná a klasika s původní grafikou by vypadala hnusně?

Jinak nebyl sedmý díl před časem uvolněný jako freeware, možná i v té Gold verzi?
  • Wizardry VII jsem hrál loni dvakrát (pes dosbox) - jen to chce mapy stáhnout z internetu, protože to se tam fakt nepovedlo (a kreslit si je podruhé nebudu).
    Jinak pořád hratelné až do konce (stejně jako Baldur's gate 1 & 2, Icewind dale, Homm III). Je pravda, že grafika musí být alespoň přiměřená, takže k VI už jsem se nevracel...
  • Tak teď ještě zabrat a doučit se rodný jazyk *1* Já jen tak popichuju ..
  • ales.smutny
    Původní verze roztažená pro potřeby stránky by vypadala ještě hnusněji :)
  • Asi mě ukamenujete, ale hraju už hry hodně dlouho a i věkem patřím ke starý gardě:) Ale holt prostě mi neseděj hry, kde netuším kam mám jít řív a co dřív mám dělat. Mám radší menší vodění za ručičku, nějaké scénaristocké vedení:)

W8 mě bavily jenom než jsem se dostal pryč z té první pevnosti:) např. S W7 nemám zkušenosti:)
  • Might and magic 7, pařba jak sviň! *1* Vsem doporucuju, krasne hratelny i dneska.
  • Taky ale mohl autor dat obrazek z puvodni DOS verze, protoze ta Gold je neco nechutnyho :)
  • mdkGT
    8ku mam doma orig jeste v papirove krabici a je to i s cestinou ve ktere to u nas vyslo, ale nikdy jsem se k tomu nedokopal si to zahrat, vzdy me odradila ta delka wizardry her, ktera je extremni.
  • Nedohrál jsem ani W6 ani W7, ale v obou jsem kdysi dávno strávil dost času. Obzvlášť mapování W7 znamenalo hodně čtverečkovaného papíru :-) Nevím, co všechno je jiné ve W7 Gold, ale pokud jenom grafika, tak jednoznačně doporučuju spíš původní verzi. V té "vylepšené" se stačí podívat na okolí hlavního okna a portréty postaviček a je jasné, že je to hnus a navíc to tam nepasuje.
  • Je pravda ze W7 je celkem hardcore RPG. Ale kdyz to pres 17 lety zvladlo me 15 lete Ja s temer nulovou znalosti anglictiny, jen se slovnikem a dvoustrankovym navodem z Excalibru 21 ( http://www.oldgames.sk/mag/excalibur-21/review/4098/ ) tak nevidim jedinny duvod proc by si to nemohla s chuti zahrat i omladina, zvlast kdyz je dnes tech hardcore RPG jak safranu :)
  • Jsem na to stejne. Wizardry 7 pro me nejlepsi RPG historie. A vlastne i nejlepsi hra historie.
  • S tím nesouhlasím. Já osobně si občas (jednou za rok a půl) zahraju Spellcross, KOTOR 1 nebo Ufo Enemy Unkown až dokonce. Častěji pak Might and Magic VI, VII, Heroes 3 Complete, Open Transpor Tycoon. U těchto her nehrozí stereotyp a pravděpodobně si je zahraju i za 35 let v důchodu na nějakém emulátoru :).
    P.S. Občas si dám i hru Wriggler (nezapomenutelná hudba) z roku 1985 až do konce na emulátoru zx spectra :) http://www.youtube.com/watch?v=02MfyGpCCjw
  • Nejlepsi kombo na GOGu!! (konkurovat muze jen Ultima Underworld pack) :)
  • to moc nepomuze, cesta od nekud nekam je nocni mura se souboji kazde 2 minuty co trvaji minut 15..
    Pro plno lidi, vcetne me jsou ty prave ,,Wizardry,, Wizards and Warriors kde si ymslim jsou souboje vyresene lepe.
  • pusti si to rychlejsie:D
  • to ludi dost odradza to graficke prostredie. ale tak nie vzdy je to take hrozn. Napr might and magic 6,7,8 sa daju pohodicke hrat. Aj wizardry 8 je lahoda. A vsetko ide pod linuxom cize plus pre nas
  • myslim ze tyhle hry, ac klasiky..prekonane jsou . Kolikrat jsem se za posledni leta pokousel nekterou z tehle klasik hrat..ale tak nejak to moc uz nejde. Clovek so zaslzi, zavzvpomina..a pak to vypne..
  • fizola
    To je práve to smutné, že sú to platení profesionáli. Nevravím keď upravujú realie a namiesto Rosie predabujú na Halina atď. je logické, že bez orientácie sa v Amerických a britských reáliách by to nikto nepochopil. Chápem aj použitie najvhodnejšieho ekvivalentu, ale čo ma štve je keď je proste napísané úplne niečo iné ako pôvodne povedané. To už si môžu rovno vymyslieť celý preklad a aj tak nikto nič nespozná (čo sa niekedy asi aj stáva :)
    Čo sa týka filmov, tak kedysi sa dalo v TV pustiť Duo zvuk, pôvodný, (ale kedže už 6 rokov nemám TV tak neviem či to ešte funguje) čím sa to dalo pomerne ľahko vyrovnať. Ono najlepšie ako sa naučiť skrze hry jazyk je pustiť si AJ zvuk a AJ titulky, lebo často písaný text preložiť vďaka škole vedia, len nevedia výslovnosť, takto sa to ľahko naučia, u filmov detto, lebo tam je aj slang, prizvuk a všetko *3*
  • Wizardry 8 maji jeden z nejzdlouhavejsich soubojovych systemu co jsem kde videl..nekdy to hranici az z nehratelnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit