Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíš žaludek, když na to tak koukám... *15*
  • Fratus_Sinister
    Minecrap je zlo.
  • Koukám se, že se mi tam stratilo "L"
  • To by se nemělo jmenovat "A Portal to Mystery" ale "A Porta to Misery" s tím jak celá hra dopadla.
  • Ja som davno varoval ze tento epizodicky styl adventur pojde dolu vodou a hraci to zacnu postupne nenavidiet - podobne ako CoD. CoD bolo v uvodnych dieloch tiez skvele. V tychto hrach nie len ze sa developeri nemusia starat o hratelnost - pretoze to takmer ziadnu nema, ale ani to jedine co ma, aby hra pohltila a mala skvely pribeh, este aj na to uz s$ru. Som strasne zvedavy ci sa este vobec niekedy odvazia v pokracovani Wolfa a v rovnakej kvalite.
  • jen bych rad upozornil ze na PC vysla Megadimension Neptunia VII, samozrejme je to hra pro mensi publikum, ale recenze by byla mozna uzitecnejsi nez recenzovat 6 dil toho sameho a dat tomu 4/10. A vlastne sorry, ja zapomel ze na tyhle hry z japonska nemate kapacity:)
  • Jack1947
    Batman v Superman zbytečnej film souhlas prostě jenom o to aby Aflik měl taky nějakého batmana a nějak začla Justice league... Do kina bych nešel stejně tak na pokračování Dne nezávislosti.

Tak není to tak hrozný jsou i ijné horší epizodní odpady ( ty hry si tu epizodnost nezalouží např Hitman).

To ti nevadí že tu někdo často zneužívá tvůj nick ? nezvážil bys registraci co budeš dělat až sem nebudeš někdy moc psát.
  • pro me je vrahem tenhle epizodni prodejni brecka model

ale kdyz nekdo potrebuje 150krat zfilmovany zrozeni Supermana a jeho kamaradu, tak asi kupuje i tohle
  • Jack1947
    Náhodou premisa atp byla zajímavá - klasické téma že jeden z nich je vrah nicméně už by to mohli tak nějak zakončit noo.
  • milos.bohonek
    Kupodivu se to právě jako rohlíky neprodává, viz třeba prodeje PC verze na SteamSpy. Ostatně z nějakého duvodu druhou řadu zrušili a udělali tenhle datadisk.
  • Tohle už ani hrát nebudu. Po zkušenostech z předchozími TT hrami (spokojenost) jsem u tohodle automaticky koupil season pass (1-5). Obrovské zklamání. Nejslabší TT hra co zatím vydali. Úplně bez nápadu, Prostě narychlo spíchnuté cosi v grafice minecraftu, co fanoušci koupí protože proto. Ale něco tak nudného jsem neviděl. Ale podle existence dalších epizod usuzuji, že to prodává jak rohlíky. Já už na to kašlu a nedoporučuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit