Přejít na výpis diskuzí
Minimální HW požadavky Black Ops 2 - na WinXP si nezahrajete
3.9.2012 | Petr Poláček
105 příspěvků
-
Doufám, že tentokrát půjde SP dohrát už ža dvě hodiny ....
-
-
Zapneš to a napíše se dohráno a zbylou hodinu tu budou vyskakovat ocenění za to,že si zapnul atd.
-
-
Nezapomeň minimálně půl hodiny titulků.
-
-
Plus upoutávka na další inovativní díl... *15*
-
-
-
Jak si člověk stihne odskočit na malou tak to není ono. *1*
-
Presne tak, ten minuly dil byl tak hrozne dlouhy ze sem ho radsi ani nezacal hrat. *1*
-
-
To je prostě hra u které si sedneš a pak tě nikdo dlouhé měsíce nevidí
-
-
-
Kdo proboha ještě doma používá XPčka. Aha ti samí co na diskuzi remcaj jak stojej dnešní hry za prd, aby ne když je ani nemůžou nainstalovat. hahahaha (ďabelský smích)
-
Nerad to říkám ale tohle cod se mi líbí. *3*
-
Nechápu, jak můžou být větší HW požadavky na hru, která vypadá už 6 (7?) let stejně, zase o něco vyšší *12*
-
-
chceš říct že že cod 2 vypadá stejně jako bo 2 v dx11???
-
Já se takhle divím při každé nové verzi autocadu jak se jim to daří. *1*
-
-
Já si nezahraju ani na Win7 *4*
-
-
nejde ani tak o nároky jako spíš, že nemám zájem hrát hry tohoto typu. *1*
-
Presne tak! Jinak nechapu kde vzaly tak vysoke min. naroky na 10let stare vypadajici hru *1*
-
Já si nezahraju ani na Xboxu (kvůli takovým pitchovinám jsem ho nekupoval).
-
-
Tam je copak něco jinýho ? *8*
-
-
Spoustu neco jineho je tam.
-
-
Včetně tebe že? *15*
-
-
-
-
-
"že se vám hra zpustí," Opravte si tu chybu pane Poláček.
Jinak co se týče mě, tuhle hru si opravdu nekoupím a opravdu hrát nebudu. -
V CoD se bojuje na vzdálenosti, že už by bylo zajímavější řezat se nožema, mečema, kopíma.... než rádoby futuristickejch bambitek, který ale postrádaj všechny charakteristiky střelnejch zbraní a chovaj se jako lasery, či tak. Stejně tak, když se tu včera řešila Black Messa, v Half-life mi nijak nevadilo, že za vyšší obtížnost vydržel voják i dvě rány z brokovnice do hlavy. Souboje byly o to těžší a dramatičtější. Kdy už CoD konečně přijde od kvantity protivníků ke kvalitě? Vzhledem k tomu, že už je tu nějakej rok by mohl začít dělat alespon drobné krůčky vpřed a ne vzad. CoD 1,2,MW1 a MW2 mě velice bavily, ostatní ani nestály za to, aby je člověk stáhnul z warezu
-
-
na vyšší obtížnost si pust mp *7*
-