Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrkni na youtube, těch cest je neskutečně, legendární Atrium v misi Kate má cca 20 možností jak se dostat nahoru. Jako jasně, není to tak, že by jsi objevil úplně jinou část levelu, ale ME byla v podstatě závodní hra po svých, takže asi nikdo nečekal sandbox.

Mno, ten bude až teď, po úspěchu FC3.
  • walltar
    Já sem měl problémy snad jen ve dvou pasážích, ale když jsem byl mladší tak takové pasáže ve hrách byli na denním pořádku, takže mě přišlo ME spíš normálně obtížné, než přehnaně lehké jako hry z poslední doby.
  • všechny ženy hekají, je videt ze neznas zeny a nesportujes... *7*
  • JazzJackrabbit
    Tak v tom případě nehraj nový Tomb Raider :D :D
  • JazzJackrabbit
    Taky nechápu proč tolik lidí tvrdí, že to bylo obtížné. Je pravda, že zkrátka některé části člověk nedal na první pokus, ale to spíš beru jako plus. Nesetkal jsem se ale s tím, že bych se zasekl na půl dne. Pro mě vynikající hra. Těším se na "dvojku" ale trochu se i bojím. Nechme se překvapit.
  • cumpi3
    Jen dodám, snad ať si to udrží audiovizuální stránku a kvalitu. Ta hudba mi hraje dodnes a vizuál města též
  • cumpi3
    Mě to přišl spíše vyjímečné.
  • Kr.Pa
    open world akční adventuru - tohle dokaze vymyslet jen EA
  • cumpi3
    v jedničce mi open world dost chyběl. Myslím, že to bude tak, člověk poběží, ukáže mu to tři různé cesty, tak si jednu vybere a budou se křížit. To by se mi líbilo a ani by to neztratilo nic ze své výtečné lineární jedničky *4*
  • Jsem tu jediný komu nepřišlo Mirrors Edge nijak přehnaně obtížné? Jasně, některé části byla výzva ale spíš do rychlosti a plynulosti běhu, než že by se to nedalo v pohodě dohrát. Btw... koupil jsem si Mirros Edge pro PC a PS3. Na obou platformách je perfektně hratelné.
  • Black_Hand
    moc vysoka obtiznost... moc vysoka obtiznost... napoprvy jsem to hral na normal a pak 2x na hard a nemuzu souhlasit. pokud snizi obtiznost normal, tak proc ne, ale na hard bych nesahal, a mozna bych ji i trochu zvysil. zvyseni ale jen za predpokladu, ze nektery spiky obtiznosti pro nenasilny prubeh budou trochu uhlazenejsi.
  • Hm kdybys měl kolena a páteř v takovým stavu jako já tak držíš papulu a paříš assasins creed a mirrors edge jako o život, protože pro mě je to jediný způsob jak provozovat parkour
  • The_Nameless_One
    Jen doufám že stejnou "logiku" neuplatňuješ taky třeba na Postal...
  • The_Nameless_One
    "Dokážu si však představit, že byl, stejně jako my všichni, omámený & zmatený..."

Omámený & zmatený? Tady někdo při psaní poslouchal Led Zeppelin? *4*
    Jinak mám trochu obavy. Hra bude mít otevřený svět a mnohem víc akce a přitom se mluví o rebootu hned po prvním (!) dílu... Tak snad nebude mít i stejný příběh...
  • tohle je jedna z tech kde se divim proč to radsi neskusit nazivo, kdyz chci delat parkour jdu ven ne?
  • rancor1223
    + zřejmě značně proložené bojovými sekvencemi. *13*
  • Mart9
    V téhle hře jsem spíš pro koridor a jasně červeně vyznačenou cestu, po které se mám vydat. Pak to má spád, člověk ani v běhu nebloudí a hru si v tom tempu maximálně užije. Open world se mi do tohodle moc nehodí.
  • Petře vím že jsi zmiňoval že ti Mirrors Edge moc nešlo, ale koridor vypadá trošku jinak:). V prvním díle bylo vždy hned několik cest jak se dostat dál, některý i dost daleko od "hlavní" cesty. Jen je najít a se hrou si trošku pohrát:)
  • TheGGG
    První díl by hodně dobrý, jen hlavní hrdinka zbytečně moc hekala. Jestli to bylo kvůli nadrženým Nerdům nevím, ale normální člověk pomalu ani nemohl hrát.
  • Tvůj názor ti brát nebudu, ale že na PC nejsou kvalitní hry? Mohu ti vyjmenovat desítky her, co vyšly nebo vyjdou. Že nikdo nechce hrát na klávesnici? A co např. indie scéna, která chrlí další a další hry, protože lidi je prostě chtějí. Nezapomeň, že PC naportovalo na konzole mnohem více her, ne naopak.Takže nechápu tu kritiku. A jen tak mimochodem, proč bych měl kupovat hry jen za plnou cenu? Mě nejsou peníze lhostejné, dobře si rozmyslím předem, co mám za kolik koupit. Citím z tebe mírné rozhorčení, snad z toho, že konzolové hry jsou dražší a slev je málo... Potom se všichni diví, že si obě komunity i po více než dekádě nemůžou přijít na jméno kvůli malicherným detailům, jak kdo hraje.

PS: o tom, co jsi napsal o ME...se radši ani nevyjadřuju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit