Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obvious troll is obvious.
    Pokud to troll není, dosaďte místo slova "troll" libovolné synonymum ke slovu "vůl"
  • Aby to nedopadlo tak ze misto paradniho free runingu z jednicky, kde clovek musel reagovat a mackat ty skoky,prikrceni,chyceni... aby se nekam dostal, tam daji free running ala assasin creed drz jedno tlacitko a preskaces/prelezes i ty nejslozitejsi mista...
  • jednicka byla hrozna nuda a cekam ze tohle bude tez. jen to byl taky experiment jak z lidi delat bl.ce.
    Ale lidi to stejne kupujou ze hlavne na pc a jejich steamy kde cekaj jak socky na slevy , prijde meto jak duchodci co cekaj na svatky ve ctvrtek . se pak divte ze same kvalitni hry jsou na konzole ktere prinaseji budoucnost. nikdo nece hrat na klavesnici .
  • V originále bylo málo DLC, chyběl kvalitní multiplayer a DRM neblo dost vlezlé:D Navíc úplně chyběly QTE.

Jsem na to zvědavý, původnímu Mirror's Edge jsem měl málo co vytknout a pořád patří k mým oblíbeným hrám (to jsou ty, které mi nevadí si zahrátt znova). Přijde mi, že toho můžou víc zkazit než napravit...
  • Open world, open world, open world.... tyhle slova slyším poslední dobou moc často, jen aby ten jejich open world dával ve hře smysl a nebylo to jen popojíždění (nebo poparkourování) mezi misemi....
  • GlaDOS
    Ajé. Jestli byl Mirror's Edge obtížný, tak si nedokážu představit, co chtějí udělat s restartem. Více soubojů mi vadit nebude, pokud Faith rozšíří počet chvatů a různých druhů úderů. Taky by nebyla špatná možnost se soubojům vyhnout úplně, což v jedničce moc dobře nešlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit