Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby to nedopadlo tak ze misto paradniho free runingu z jednicky, kde clovek musel reagovat a mackat ty skoky,prikrceni,chyceni... aby se nekam dostal, tam daji free running ala assasin creed drz jedno tlacitko a preskaces/prelezes i ty nejslozitejsi mista...
    • rancor1223
      + zřejmě značně proložené bojovými sekvencemi. *13*
  • V originále bylo málo DLC, chyběl kvalitní multiplayer a DRM neblo dost vlezlé:D Navíc úplně chyběly QTE.

Jsem na to zvědavý, původnímu Mirror's Edge jsem měl málo co vytknout a pořád patří k mým oblíbeným hrám (to jsou ty, které mi nevadí si zahrátt znova). Přijde mi, že toho můžou víc zkazit než napravit...
  • Khanemis
    Hmm, to se mi moc nezdá. Open world akční adventura? Aby to neskončilo tak, že místo úžasného drivu, kdy se hráč snažil co nejrychleji doběhnout do cíle (a hra tak představovala jakýsi logický rébus, jak co nejlépe projít prostředím), se hra změní na to, že budete stát někde na vrcholku budovy a říkat si "Hmm, mám jít splnit tenhle sidequest, jít hledat další baťohy, nebo jít na hlavní příběh...hmm". Což se tam dle mého názoru vůbec ale vůbec nehodí.
    A zmínka o přílišně obtížném prvním dílu mě děsí snad ještě víc. V tom to právě bylo, že člověk řešil environmentální hádanku a zkoušel a zkoušel to dokud se mu to nepovedlo (checkpointy byly přitom skvěle rozvržené, žádné zdlouhavé opakování, vždy před zásekovým bodem). Takhle se bojím, aby z toho fakt nebyl další Assassin, kde to zdolávání prostředí probíhá vpodstatě automaticky...

Ale třeba se to povede...třeba.
    • MrSanta
      Zrovna v tomhle bych open world jako problém neviděl. Časový limit se prostě spustí přijmutím mise. Mezi misema volný pohyb. Vezmeš misi a hupky dupky časový limit buď na splnění celé mise, nebo na doběhnutí k checkpointu. Jako rozvoz lékařských zásob ve Far Cry 3.
  • GlaDOS
    Ajé. Jestli byl Mirror's Edge obtížný, tak si nedokážu představit, co chtějí udělat s restartem. Více soubojů mi vadit nebude, pokud Faith rozšíří počet chvatů a různých druhů úderů. Taky by nebyla špatná možnost se soubojům vyhnout úplně, což v jedničce moc dobře nešlo.
  • Jsem tu jediný komu nepřišlo Mirrors Edge nijak přehnaně obtížné? Jasně, některé části byla výzva ale spíš do rychlosti a plynulosti běhu, než že by se to nedalo v pohodě dohrát. Btw... koupil jsem si Mirros Edge pro PC a PS3. Na obou platformách je perfektně hratelné.
    • walltar
      Já sem měl problémy snad jen ve dvou pasážích, ale když jsem byl mladší tak takové pasáže ve hrách byli na denním pořádku, takže mě přišlo ME spíš normálně obtížné, než přehnaně lehké jako hry z poslední doby.
    • JazzJackrabbit
      Taky nechápu proč tolik lidí tvrdí, že to bylo obtížné. Je pravda, že zkrátka některé části člověk nedal na první pokus, ale to spíš beru jako plus. Nesetkal jsem se ale s tím, že bych se zasekl na půl dne. Pro mě vynikající hra. Těším se na "dvojku" ale trochu se i bojím. Nechme se překvapit.
  • Mart9
    V téhle hře jsem spíš pro koridor a jasně červeně vyznačenou cestu, po které se mám vydat. Pak to má spád, člověk ani v běhu nebloudí a hru si v tom tempu maximálně užije. Open world se mi do tohodle moc nehodí.
  • kubi-wan
    Proč si vývojáři čim dál víc myslej, že "lineární" je sprostý slovo? Když se to udělá s citem (jako třeba u prvního Mirror's Edge) a ne stylem "hele, tady je ten tunel, běž skrz něj a jestli náhodou uhneš, něco tě zastřelí", neni to přece problém.
    • Black_Hand
      tak ja bych radsi vic moznosti jak se dostat z A do B, s pripadnou moznosti hodne riskatnich cest pro speed runy atd. aby tam bylo pekne spektrum moznosti. neco jako uplne prvni a druhy prince (to jeste pred sands of time trilogy a 3D)
  • Kr.Pa
    open world akční adventuru - tohle dokaze vymyslet jen EA
    • Už chybí jen mikroplatby :D
      • Tilwaen
        A DLC *4*
  • "...hra je teprve v počátcích svého vývoje pro PC, PS3 a Xbox One."

PS3 a Xbox One je poněkud zvláštní kombinace.
    • proč? vždyt výkonově je to na stejný úrovni
  • Open world, open world, open world.... tyhle slova slyším poslední dobou moc často, jen aby ten jejich open world dával ve hře smysl a nebylo to jen popojíždění (nebo poparkourování) mezi misemi....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit