Přejít na výpis diskuzí
Mirror's Edge 2 je dle EA open world akční adventura
13.6.2013 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
Petře vím že jsi zmiňoval že ti Mirrors Edge moc nešlo, ale koridor vypadá trošku jinak:). V prvním díle bylo vždy hned několik cest jak se dostat dál, některý i dost daleko od "hlavní" cesty. Jen je najít a se hrou si trošku pohrát:)
-
-
Mě to přišl spíše vyjímečné.
-
-
mrkni na youtube, těch cest je neskutečně, legendární Atrium v misi Kate má cca 20 možností jak se dostat nahoru. Jako jasně, není to tak, že by jsi objevil úplně jinou část levelu, ale ME byla v podstatě závodní hra po svých, takže asi nikdo nečekal sandbox.
Mno, ten bude až teď, po úspěchu FC3.
-
-
-
moc vysoka obtiznost... moc vysoka obtiznost... napoprvy jsem to hral na normal a pak 2x na hard a nemuzu souhlasit. pokud snizi obtiznost normal, tak proc ne, ale na hard bych nesahal, a mozna bych ji i trochu zvysil. zvyseni ale jen za predpokladu, ze nektery spiky obtiznosti pro nenasilny prubeh budou trochu uhlazenejsi.
-
Jednička je inspirující a zábavná hra a důvod, který shazuje všechny nářky na EA ze stolu (a to jsem fanoušek SimCity).
Faith chudinka ještě víc zhubla a má ostřeji řezané rysy - což se mi nelíbí, ale uvědomuji si, že je to jenom trapný sentiment a jsem si jist, že bude skvělá i v novém díle! -
v jedničce mi open world dost chyběl. Myslím, že to bude tak, člověk poběží, ukáže mu to tři různé cesty, tak si jednu vybere a budou se křížit. To by se mi líbilo a ani by to neztratilo nic ze své výtečné lineární jedničky *4*
-
-
Jen dodám, snad ať si to udrží audiovizuální stránku a kvalitu. Ta hudba mi hraje dodnes a vizuál města též
-
-
Solar Fields si pouštím jako background skoro ke všemu *3*
Prostě souhlas, audiovizuál nechť zůstane zachován.
Jestli to teda bude fungovat na frostbitu, tak ať to, prosím, nevypadá jako battlefield *13*
-
-
-
Tato herni "znacka" Mirrors Edge je jako cela EA, radoby cool, radoby zajimava a naprosto nudna a vsemi opovrhovana.
-
-
Ty seš telepat že můžeš mluvit za všechny ? Mě Mirrors Edge hodně bavilo a líbí se mi pořád a sám rozhodně nejsem.
-
Názor na hru můžeš mít jakej chceš, ale s dvěma miliony prodanejch kusů a nářky kam se podíváš, proč tu ještě nemáme pokračování, jsi s tím posledním bodem hodně mimo mísu...
-
-
jednicka byla hrozna nuda a cekam ze tohle bude tez. jen to byl taky experiment jak z lidi delat bl.ce.
Ale lidi to stejne kupujou ze hlavne na pc a jejich steamy kde cekaj jak socky na slevy , prijde meto jak duchodci co cekaj na svatky ve ctvrtek . se pak divte ze same kvalitni hry jsou na konzole ktere prinaseji budoucnost. nikdo nece hrat na klavesnici . -
-
Tvůj názor ti brát nebudu, ale že na PC nejsou kvalitní hry? Mohu ti vyjmenovat desítky her, co vyšly nebo vyjdou. Že nikdo nechce hrát na klávesnici? A co např. indie scéna, která chrlí další a další hry, protože lidi je prostě chtějí. Nezapomeň, že PC naportovalo na konzole mnohem více her, ne naopak.Takže nechápu tu kritiku. A jen tak mimochodem, proč bych měl kupovat hry jen za plnou cenu? Mě nejsou peníze lhostejné, dobře si rozmyslím předem, co mám za kolik koupit. Citím z tebe mírné rozhorčení, snad z toho, že konzolové hry jsou dražší a slev je málo... Potom se všichni diví, že si obě komunity i po více než dekádě nemůžou přijít na jméno kvůli malicherným detailům, jak kdo hraje.
PS: o tom, co jsi napsal o ME...se radši ani nevyjadřuju :) -
Obvious troll is obvious.
Pokud to troll není, dosaďte místo slova "troll" libovolné synonymum ke slovu "vůl"
-
-
První díl by hodně dobrý, jen hlavní hrdinka zbytečně moc hekala. Jestli to bylo kvůli nadrženým Nerdům nevím, ale normální člověk pomalu ani nemohl hrát.
-
-
Tak to asi nejsi normální, ale to není novinka.
-
Podívej se někdy na ženský tennis ... ono už se dneska sice heká i v tom mužském, ale ....
-
-
Heká tak akorát Sharapovka, Azarenka a Nadal :D
-
-
V tom pripade jsi nevidel sestry Williamsovy :)
-
-
Venus ani nemukne a Serena občas, ale nic hrozného na to jaké do toho dává rány
-
-
-
-
všechny ženy hekají, je videt ze neznas zeny a nesportujes... *7*
-
Tak v tom případě nehraj nový Tomb Raider :D :D
-
-
tohle je jedna z tech kde se divim proč to radsi neskusit nazivo, kdyz chci delat parkour jdu ven ne?
-
-
Hm kdybys měl kolena a páteř v takovým stavu jako já tak držíš papulu a paříš assasins creed a mirrors edge jako o život, protože pro mě je to jediný způsob jak provozovat parkour
-
Jen doufám že stejnou "logiku" neuplatňuješ taky třeba na Postal...
-
-
"Dokážu si však představit, že byl, stejně jako my všichni, omámený & zmatený..."
Omámený & zmatený? Tady někdo při psaní poslouchal Led Zeppelin? *4*
Jinak mám trochu obavy. Hra bude mít otevřený svět a mnohem víc akce a přitom se mluví o rebootu hned po prvním (!) dílu... Tak snad nebude mít i stejný příběh... -
Mě je jedno jestli bude Open World nebo ne sice bych radši Open World ,ale hlavně ať to vyjde moc se těším protože miluji Parkour *4* *1*