-
To nejspíš znamená, že to bude pro zhruba tříleté, americké hráče na xboxu se čtyřmi prsty na každé ruce a lehkou mozkovou dysfunkcí. *9*
-
"nenabízela žádné alternativní možnosti pro hledání cesty"
ale no tak, síce si nemohol obchádzať celé bloky ale všade boli rôzne skratky a často si mal na výber viacero ciest. -
nevím, co ty myslíš?
-
ME je jedna z nejlepších her, co jsem hrál. Sice byla značně koridorová a nenabízela žádné alternativní možnosti pro hledání cesty ale ta atmosféra je neopakovatelná. Nikdy by mě nenapadlo, že může být pohyb ve hře tak zábavný.
-
Tak je. Zvláštne, že?
-
DICE stoji za Mirros Edge?
-
Víme a obáváme se.
-
http://www.vg247.com/2011/10/07/dice-mirrors-edge-2-can-reach-a-broader-audience/
>DICE producer Patrick Liu has lit the fire again on Mirror’s Edge 2, saying that any potential sequel could “reach a broader audience,” and that there’s definitely “a market” for it.
Víte přece co se skrývá za kouzelnou frází "broader audience"... -
videl som hrať decká vo veku 12-16 ME na miestnej lanpárty a to že by to bola blbuvzdorná hra by som nepovedal, neviem čím to je ale jednoducho ju nevedeli hrať, nevedeli načasovať skoky ani dopady, nerozmýšlali kam bežia, nevedli využívať skratky a napokon sa na to s nechuťou vykašlali. Blbuvzdoný je možno COD ktorý im nerobil najmenšie problémy, ME nie.
Mimochodom stavim sa o čokolvek, že v závodoch na čas získa 3 hviezdičky nie viac ako 1 zo 100 a aj to možno preháňam. -
Tak honem.
-
Hmmm, ME vlastním na Steame už skoro rok a ešte som si nenašiel čas ju stiahnuť a vyskúšať *9*
-
Mirrors edge nie je mainstreamová hra a nikdy nebude mať vysoké predaje a to je dobre. Chcel by som aby sa v DICE nedali ovplyvniť dnešnými trendami a neurobili z nej napríklad kečupovú strielačku/rúbačku aby ju nejak zatraktívnili americkým deckám pod vplyvom EA.
Verím, že minimálne udržia nastavená latku ktoré je mimoriadne vysoko (ME patrí do môjho TOP 3) -
M3ám rád freeruning, tuhle hru jsem předobědnal hned jak to šlo a když my měla dojít nemohl jsem tejden usnout jak jsem se těšil. Čas my tehdy utíkal tak pomalu jako když jsem se jako malej těšil na vánoce... Moje nejlíp utracený prachy... Od prvního dohrání jsem ji ještě nesmazal a když jsem přeinstaloval windows tak to po základních věcech byla první věc co jsem instaloval...
-
EA = devastace her
-
Se vlastně docela divím, proč se ME prodávalo tak špatně, páč jakkoliv bylo originální, bylo zároveň i poměrně blbuvzdorné, nižádná hc věc, ale poměrně dobrá zábava v perfektní grafické stylizaci (popravdě řečeno, žádná jiná z vývojářských špinavých a aopakalyptických dystoptii ve mě neprobudila takové tušení prohnilosti herního světa jako naleštěné, sterilně bílé interiéry v ME - hm, docela si představuju, že centrála EA vypadá podobně .)).
Mám tu hru rád. -
Chcu, chcu, chcu!
Kvalitních Freerunning/Parkour her moc není (žádný nejsou) *13*