-
Mirrors edge nie je mainstreamová hra a nikdy nebude mať vysoké predaje a to je dobre. Chcel by som aby sa v DICE nedali ovplyvniť dnešnými trendami a neurobili z nej napríklad kečupovú strielačku/rúbačku aby ju nejak zatraktívnili americkým deckám pod vplyvom EA.
Verím, že minimálne udržia nastavená latku ktoré je mimoriadne vysoko (ME patrí do môjho TOP 3) -
-
Zase netreba robiť z ME nejakú náročnú avangardu. Svojím sposobom to bol Prince z Perzie z pohľadu vlastných očí, samozrejme bez rúbanice.
Čo sa týka predajov, tak boli slušne - počet 2 miliónov predaných kusov hovorí za seba.
Druhá vec je že hramala pomerne dlhý vývoj a jednoducho prerobila. I to stáva, viď L.A. Noire. -
-
nerobím z nej nejakú náročnú avangardu ale takisto sa nejedné o hru typu COD kde sa človek nemá kde zaseknúť. Stačí si spomenúť na recenzie, kde si aj mnohí skúsení recenzenti sťažujú na frustráciu z neustále padania a neschopnosti dostať sa na určené miesto alebo nájdenia správnej cesty, vďaka čomu aj sťahovali hodnotenie (a pritom sa jednalo iba o ich neschopnosť).
-
-
-
M3ám rád freeruning, tuhle hru jsem předobědnal hned jak to šlo a když my měla dojít nemohl jsem tejden usnout jak jsem se těšil. Čas my tehdy utíkal tak pomalu jako když jsem se jako malej těšil na vánoce... Moje nejlíp utracený prachy... Od prvního dohrání jsem ji ještě nesmazal a když jsem přeinstaloval windows tak to po základních věcech byla první věc co jsem instaloval...
-
Chcu, chcu, chcu!
Kvalitních Freerunning/Parkour her moc není (žádný nejsou) *13* -
-
A čo Assassins Creed?
-
-
Se vlastně docela divím, proč se ME prodávalo tak špatně, páč jakkoliv bylo originální, bylo zároveň i poměrně blbuvzdorné, nižádná hc věc, ale poměrně dobrá zábava v perfektní grafické stylizaci (popravdě řečeno, žádná jiná z vývojářských špinavých a aopakalyptických dystoptii ve mě neprobudila takové tušení prohnilosti herního světa jako naleštěné, sterilně bílé interiéry v ME - hm, docela si představuju, že centrála EA vypadá podobně .)).
Mám tu hru rád. -
-
videl som hrať decká vo veku 12-16 ME na miestnej lanpárty a to že by to bola blbuvzdorná hra by som nepovedal, neviem čím to je ale jednoducho ju nevedeli hrať, nevedeli načasovať skoky ani dopady, nerozmýšlali kam bežia, nevedli využívať skratky a napokon sa na to s nechuťou vykašlali. Blbuvzdoný je možno COD ktorý im nerobil najmenšie problémy, ME nie.
Mimochodom stavim sa o čokolvek, že v závodoch na čas získa 3 hviezdičky nie viac ako 1 zo 100 a aj to možno preháňam. -
-
Prostě je to nevedlo až tak úplně za ručičku a museli tam, i když jen trochu, přemýšlet. Když máš checkpointy každých 100 metrů pak je stále dokola ta samá naskriptované nějaké to střílení, tak je hodně těžké se v tom ztratit, prostě ideální hra pro současnou generaci.
-
-
-
Ac jsem si prvni dil zamiloval a povazuju to za jednu z mala Ackovych inovativnich her za posledni roky ,tak z dvojky mam trochu obavy.
Jednak zname EA a jejich zpusob delani pokracovani a jednak veta o zpristupneni sirsi verejnosti je vetsinou cesta do pekel.
Ale snad se pletu a udelaji dustojneho nastupce. -
Mirrors edge, bozi hudba, perfektni level design, zabavny pribeh, inovativni ovladani proste bozi hra.
-
Nejlepší hra co jsem kdy hrál. Prošel jsem ji snad 80x a pořád baví :)
-
Mirrors Edge moje srdcovka. Každý den čekam nějake novinky o teto hře a dočkal jsem se alespon něco. Na žádnou hru se netěším víc jako na Mirrors Edge 2. Prosím DICE pustte se do toho at už to tu máme.
-
Diky za pripomenuti, co ze jsem si to chtel znova zahrat *1*
-
ME je skvela hra ale podla mna vnej prepadol potencial. Mne napr. strasne liezlo na nervy ze len co som sa trocha rozbehol ani som si nestacil vychutnat poriadne beh a uz tu bol otravny suboj s policajtmi alebo anime pripadne ta zastavila logicka hadanka....nie ze by to bolo zle ale to nacasovanie bolo hrozne, tie "trate" mohli byt dlhsie tak som si nikdy poriadny Parkour neuzil....Na pokracovanie sa tesim.
-
-
s policajtami si vôbec nemusel zápasiť, vždy ich bolo možné obísť. Iba na pár miestach ich bolo lepšie uzemniť ako sa im vyhýbať ale takých nebolo vela.
A ak chceš čistý parkour tak skús závody a snaž sa získať čo najviac hviezd ...ale k tomu už treba riadny skill.
-