Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pred par mesiacmi som to vzdal a ejhla! Je to tu zase, velmi by som si prial, aby to vyslo. ME je jedna z mala hier, ktore som si naozaj vyuzival. Uvidime...
  • GlaDOS
    ME je jedna z nejlepších her, co jsem hrál. Sice byla značně koridorová a nenabízela žádné alternativní možnosti pro hledání cesty ale ta atmosféra je neopakovatelná. Nikdy by mě nenapadlo, že může být pohyb ve hře tak zábavný.
    • Mechwarrior_bw
      "nenabízela žádné alternativní možnosti pro hledání cesty"

ale no tak, síce si nemohol obchádzať celé bloky ale všade boli rôzne skratky a často si mal na výber viacero ciest.
      • dilinja
        i dneska kdyz si to spustim najdu ruzne trasy, vzdycky me dokaze prekvapit
  • mily manazeri EA.
    vynechajte jeden rok seriu nhl ci fifu,aj tak sa tam nic nove endeje,a peniaze dajte na ME2.urobite lepsie...
    • No takto zarobia *1*
  • nemůžu se dostat přez začátek misse Žár vylezu po trubkach na 3 barak a hra se zničeho nic zpomalí děje se to někomu taky nebo jsem stahnul nějakou pičovinu *10* *16*
    • Nestahuj, kup to. Ať je 2. Je to skvělá hra.
  • mirro co? bez poradneho multiplayeru to moc sanci nema, jako vetsina dnesnich her...
    • je to tak at se vam to libi nebo ne. neuspesnejsi tituly jsou ty multiplayerove. nejuspesnejsi - myslim tim nejprodavanejsi.
      • smejki
        hurá s tebou do vedení EA/Acti/Ubi ::palec_hore::
  • EA = devastace her
  • Hmmm, ME vlastním na Steame už skoro rok a ešte som si nenašiel čas ju stiahnuť a vyskúšať *9*
    • Jazz
      Tak honem.
  • SA-reg
    http://www.vg247.com/2011/10/07/dice-mirrors-edge-2-can-reach-a-broader-audience/

>DICE producer Patrick Liu has lit the fire again on Mirror’s Edge 2, saying that any potential sequel could “reach a broader audience,” and that there’s definitely “a market” for it.

Víte přece co se skrývá za kouzelnou frází "broader audience"...
    • To nejspíš znamená, že to bude pro zhruba tříleté, americké hráče na xboxu se čtyřmi prsty na každé ruce a lehkou mozkovou dysfunkcí. *9*
    • Víme a obáváme se.
  • jindra.veliky
    DICE stoji za Mirros Edge?
    • smejki
      nevím, co ty myslíš?
    • Tak je. Zvláštne, že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit