Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spousta veci je na tehle hre dobrych! system q ktere tvori sami hraci je proste perfektni a podle me budoucnost takovych her.Vyborne jsou i akcni souboje s malymi skupinkami..co me vsak vubec nebere jsou dungeony (koreni takovych her) a souboje s bossy kdy vpodstate jako dps spamujete 1-2 skilly po dobu 10 min a vic co ho skupina reze..
  • Zozačiatku som sa na toto MMO veľmi tešil. Keď sa spustila open beta, hneď som si to skúsil, vybral som si nejaku warrior classu a bol zvláštne zarazený, že pri takmer každom útoku to postavu uzamkne na mieste, čo často spôsobí aj to, že sa nestihnete uhnúť nepriateľskému útoku. Ďalšia vec, čo ma zarazila bola tuneloidnosť, aspoň zo začiatku hry. Mrzí ma to, lebo inak sa mi to aj napriek old school Quest systému páčilo.
    Teraz keď som si pozrel trailer na túto end-game lokáciu tak som sa na to znovu namotal a asi tomu dám ešte jednu šancu.
    • to by me zajimalo, ja jsem na 14 lvlu a je to naprostej koridor, snad vetsi nez SWTOR... jsou tam pak casem nejake otevrene plane jako ma napr lotro?
      • ani bych nerekl..mam lvl 30
        • na 30lvl jsem skoncil byl to jeden velkej koridor a prestalo me bavit chodit v tunelu tam a zpet. instance dung moc nezaujal imho skoda tesil jsem se.
  • walltar
    Hmm tak tohle je první MMO, které mě přestalo bavit ještě v open betě ... *9*
    • Napodobne. Nudnejsi dungeony, questovani, craftovani a pvp jsem jeste v zadnym mmorpg nevidel.
      • I v blbym wowu se muselo v dungach aspon sheepovat nebo sapovat, ale tady to je strasna nuda.
        • Vsadim se, ze kazdej kdo mi tu dava minus nema jeste ani 40 lvl.
          • Mám 47 a říkám, že blbě kecáš nebo prostě si měl skupiny blbců;)
            • Alespon jsem si ty ruzovy brejle sundal vcas.
  • mdkGT
    Asi tyden jsem to hral, vubec jsem nepochopil proc to ma licenci AD&D (v menu je logo!) a proc se to jmenuje Neverwinter. Ze sveta AD&D jak ho znam z Neverwinter her a Baldurs Gate tam neni absolutne nic, ani ty classy co si vybirate na zacatku.

Nevim jestli se AD&D svet za ty leta tak zmenil nebo jsem se zmenil ja, nebo by se ta hra mohla jmenovat nejak jinak a bylo by to vsem jedno. Celkem me to dost zklamalo, dalsi tuctove MMO *13*
    • Forgotten Realms i Dungeons & Dragons (pravidla) se s příchodem 4.edice pravidel VÝRAZNĚ změnilo, tak proto tam toho asi moc nepoznáváš (jestli se to změnilo k lepšímu nebo horšímu nedokážu posoudit, protože už jsem D&D od 3.edice nehrál).
    • No prave mezi tuctove bych toto rozhodne nezaradil...spis takovy lepsi prumer...jinak ja jsem ve hre nasel odkazy na Forgotten Realms (napr drowove nebo bohove Moradin a Tempus)
    • Kozy
      Snad vychází ze čtyřkovejch pravidel mám pocit, tak proto.
  • Mám strach z toho zveličování, že tento expansion bude "free"...kdyby jen řekli, že to vyjde, tak cajk, ale ještě upozorňují, může tam být možnost příštího zaplaťte
  • zajímavý nápad, zkombinovat raid dungeon s pvp arenou. Skoda ze je Neverwinter na mě příliš Pay or Grind jak ja rikam :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit