Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DARK HORIZON

Guilda Dark Horizon hledá do svých řad nové a aktivní hráče s převážným zájmem o PvP!
    Jsme skupina lidí, která spolu hraje od počátku bety (alphy) a jsme zaměření hlavně na PvP a PvE.
    Novým i stávajícím členům nabízíme zázemí v cz/sk guildě, PvP/PvE akce včetně spolupráce s naší ali (secure, mass pvp, doprovody atp.)
    Od svých hráčů očekáváme aktivní přístup a zájem o hru (svůj build, gear...).

Chceš-li se stát součástí komunity Dark Horizon, přidej se k nám na darkhorizon.cz
  • *11*
  • Hra je pořád beta a během této bety se mrtě věcí zkouší a bude se měnit. Pokud vás to zajímá, mrkněte se na jejich forum. Je tam Road to Release.

Spoustu věcí si uvědomují a chtějí upravit. PvP by podlě mě melo doznat značné změny a hlavně by měl vzniknout nový crime a reputation system.

Samozřejmě tímto tuto hru neobhajuji, bez větší skupiny se nedá hrát a pokud nemáte uzemí v černé zoně, tak prakticky se váš progress jako i guildy rapidně snižuje, právě přes ony velké zergy.

Každopádně mě hra svým způsobem pořád láká i když je teď na mrtvém bodě a čeká se na wipe nebo nějaké zásadní změny.
  • Ak chceš prepracovanosť a hĺbku, čo takto EVE Online? *3*
  • Nový class - Beorning. Ale nehral som za neho, takže neviem. Taktiež posledný veľký update pridal "Epic battles", čo je vlastne iný typ "inštancií", ale zaujímavých (hráč je tam len ako pomocná sila).
  • Tilwaen
    To je škoda. Já si pamatuju, že tehdy se člověk ani moc nemusel snažit, aby se mu odemkly nové oblasti, protože si na to celkem rychle body nasyslil.

Tak mě napadá, nepřidali tam nějaké nové postavy? Vím, že co přidávali tehdy s datadiskem Runekeepera a Wardena, tak obojí byla pecka. A vůbec, v LotRu mě bavilo hrát i za blbého minstrela. Za každou postavu se ve výsledku hrálo úplně jinak; nic podobného jako je Warden jsem třeba v jiném MMO neviděla. Nepřidali něco dalšího?
  • Zrzzek
    LOTRO jsem hrál bez žádného placení a musím říct, že +- do 30 levelu to bylo parádní... Tu atmosféru se jim podařilo zachytit fakt dobře a hra mě celkově hodně bavila... Je pravda, že to bylo takové pusté, ale to mi ani tak nevadilo... Po tom 30. levelu mi prostě chyběly questy... Na to, abych si mohl dokoupit další, bych musel grindit spoustu a spoustu hodin, což je celkem škoda... Kdyby mě hra nechala vylevelovat víš, nebránil bych se zaplatit si nějaký obsah, ale když mě nutí platit si další questy "už" na 30. levelu, vyprdl jsem se na to... Je to celkem škoda, potenciál tam je..
  • NE! Díky za optání.
  • Tilwaen
    Já měla koupenou základní hru s Morií a Mirkwoodem; s placenými DLC takového rozsahu, jako jsou v LotRu, nemám žádný problém. Za kvalitní obsah tak vývojáře podpořím mnohem raději než měsíčními platbami. Když přešli na F2P model, Turbine body se sbíraly celkem rychle, tak podle tvého popisu zřejmě posunuli křivku grindu, ale to se asi dalo čekat. Vím ale z jiných MMO, jak moc nenažranost některých vývojářů dokáže zmrvit nejen ekonomiku, ale i PvP a PvE - zkrátka všechny aspekty hry (speciální pozdrav posílám do Perfect World Entertainment).

Až na pár oblastí bylo LotRO celkem pusté i před přechodem na F2P, ale aspoň nikdo nevyžíral materiály *4*
  • Jak rikam cekam na patch co prinese dalsiho ale nechapu ze nejde udelat pvp ciste pro blazny kteri se honi za zabijenim hracum.Ja to resim tak ze jezdim do zon nahej na oxovi jen s tools protoze kdo ma porad kupovat nove armory a zbrane.Tak pak at neprezentuji hru jako pve ale napisou cita pvp akce s moznosti craftingu.Me proste bavi sbirat surky craftit a na odreagovani si zajit dung
  • To je otazka ... mrkni na ... train sim nebo tak nejak? Tusim to tu i nedavno bylo, kdybys chtel vsechny vydany dlc, tak te to bude stat tusim kolem 40k, a to je rec jen o tech "oficielnich" ... a dalsi hromada je tech neoficielnich. Pokud rekneme za hrani mmo das 300/mes, to mas nejakych 3k6/rok ... rekneme 3k/rok kdyz koupis ten rok, tak nevidim zadnej problem vydavat co 1/2 roku datadisk za 1k5. A mnozi to tak delaj a i castejs. Byt treba po mensich castkach. Sorry, ale na tuhle "hru" na jak se nechat okradat ja pristupovat nehodlam.

Ano, "nemusis" to platit, ale pak se proste dostanes do stavu, ze defakto nemuzes hrat. Mimochodem, ve wowku to vyresili tak, ze krome posledniho datace dali vsem gratis vsechny predchozi. Zjevne to uz bylo totiz ponekud neunosny.

Jo, mimochodem, straaasne se smeju ... http://www.statista.com/statistics/276601/number-of-world-of-warcraft-subscribers-by-quarter/ ... kdyz vysel ten posledni datac, tak sem tu psal, ze to nic nezmeni, ze hraci proste odchazej. A mistni fanboys se do me samo pustili, ze to neni pravda ...
  • Co ty tupce nechapes na tom, ze si chci zahrat s kamosem, kterej ma zaklad, a nechce si kupovat datac? A to neni zdaleka jen o D3, ale plati to prakticky vsude.
  • Jiste ... http://www.hrejihned.cz/hra/kerbal-space-program/ prvni odkaz, ani sem se nesnazil ...17,2 ojro pri aktualnim kurzu.

A druhej, pri hledani v en ... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-kerbal-space-cd-key-compare-prices/ ... 11,7 ojra...
  • Podivej, nedela mi problem poslat klidne i nejakou tu tisicovku na provoz serveru/vyvoj/... kdyz vidim, ze to nejak funguje, ze doticni nejak komunikuji a neco delaji.

Znam desitky projektu, kde klidne 20, 30 ... lidi se sklada na provoz/vyvoj neceho, co zcela gratis pouzivaji tisice lidi. A ani to mi neva, a klidne to podporim.

Ale nehodlam nikdy poslat nikomu ani korunu za to, ze neco slibuje.

Rekneme ze to vychazi z osobnich zkusenosti. A pokud se pak bavime o "realnych" nakupech (=$10k+), tak zcela bezne provozuju to, ze chci danou vec klidne na 1/2 roku do testovani, a teprve kdyz se osvedci a ukaze se, ze ten zvanil co to nabizi nekeca zas tak moc, tak se to zaplati. Velmi casto totiz narazim na to, ze zvalnil predlozi uzasny obrazky vysmatejch rodinek ... a ja za 10 minut testovani zacnu narazet na desitky chyb. A to v lepsim pripade samo.
  • Neznam uplne aktualni stav ... ale z toho co si pamatuju tak (skoro) vse muzes ziskat ingame, ale ... znamena to tisice hodin grindeni, protoze pokud nezacalujes (nebo nemas nagrindeny body), nedostanes se ani ke qstum. Navic realne ta hra je pusta a prazdna jeste vic nez jiny MMO (predevsim proto, ze je mnohem rozsahlejsi), a spolu/proti hrace najdes tak maximalne ve finalnich zonach, pripadne par tydnu po nejaky expanzi. Je to tak 1/2 roku co sem to par dnu zas hral .., ale spis sem jen probeh novy zony, abych se pokochal (vypada to proste porad uzasne).

Kamos ma lifetime ucet, tudiz ma defakto gratis i veskerej novej obsah (body se mu nacitaj per time, a prej to tak akorat vyjde) ale hraje jen obcas, protoze neni moc s kym.
  • Na tom je videt, ze po kolika? Pomalu 20? letech od Ultimy nezvladaji udelat to, co ultima pohodove resila ... Ta byla cela 100% pvp, ale ... PK rozhodne nemel snadnej zivot, a krome vylozene PK zony po nem vsude slo naprosto vse jak slepice po flusu.
  • Šlo by používat interpunkci?
  • Tilwaen
    LotRO jsem už pár let neviděla, skončila jsem chvilku před tím, než byla velká migrace serverů. Máš nějaké aktuální informace o tom, jak to tam teď vypadá? Zmiňuješ store; je to pay-to-win? Co nové expanze a dungeony? Případně cokoliv tě napadne.
  • To niky nevyjde... A pokud by se poštěstilo, nevidím to dřív jak za deset let a do té doby bude trh plnej podobných her.
  • Nechtěl bys prosím tě a opravdu na tebe apeluji naházet ty smajlíčky do kafémlejnku pěkně rozemlít na kaší a tu si pak narvat DO P****E???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit