Přejít na výpis diskuzí
MMORPG Albion Online nakonec nebude free-to-play
4.1.2016 | Honza Konfršt
47 příspěvků
-
Jinak goldy (měna za peníze) se daji získavat určitým přepočtem za silver (interní měna).
Za goldy je tuším možné kupovat premium učet a momentálně tuším rachejtle nebo bannery, když chcete třeba označit nějakou oblast. Banner jde tuším, ale zničit bouracím kladivem.
Goldy proto zatím spíš vnímám opravdu jen jako kosmetický prvek. Samozřejmě můžete si za goldy pořídit silvery, za které si můžete něco koupit od lidí v aukci. Ano usnadní vám to cestu, ale rapidně vás to nezvýhodní a to z toho důvodu, že o ty předměty můžete snadno přijít. -
Zrychleni tam je a bude a to vcetne zrychleneho tezeni. Kdyz jsi premium hrac, tak ziskavas 50% na expy vice a 50% více penez. Máš určitou šanci taky, že se ti zdvojnásobí zisk z vytežené suroviny.
Ale jen pro priklad, pokud to pak jeste neupravi, tak je mozne si koupit ten premium za silver, coz je normalni mena. Za necely mesic jsem byl schopen si zaplatit za pul rok a to jsem si jeste kupoval plnej ostrov a nejake dalsi veci. -
a to je prave ten problem v UO nebyly zergy pvp hracu ktere te prejely.. jen par PK a pvp melo uroven.. takovehle zergy maji byt odedeleny jinak je z klasickeho ziti ve hre peklo.. bohuzel nastupce UO se nekona uvidime co ta druha hra.. co si ted nevzpomenu na jmeno :D
-
Ja jsem hru poridil a jsem viceme spokojen stim :) jak se to vyviji :) ostrej start je zatim hlasen na 1 Augusta :) s tim ze Free to play system bude urcite implementovat pozdeji jako u kazde hry :) navic to poedle me zabrani tolika spamum a i gold selerum :) , jako pve hrac hlavne :) se vyskytuji hlavne i v cernych zonach :) je pravda ze jsou zde zergi :) ale to se tyce jen nekolika guild :) ktere si na to hold zakladaji :) ale neni zadnej problem vymlatit 36 lidi jen s 15 clenou skupinou :) pokud sou lidi dobre sehrani :) a vi se co se ma delat neni problem :) . ale je pravda ze lidi kteri vyrostli na wowku a podobnych lehkych hrach tu budou mit peklo :D jelikoz je hra spise ve stylu Ultima Online :) coz je jen plus pro me :) jelikoz jsem tu hru zboznoval, takze jsen doufam ze predstavene novinky co oznamili v prosinci budou v uzavrene bete co nejdrive :) . a zatim jsou ohlaseny 3 Wipy , jeden pri spusteni hry :) teda pred spustenim dale jeden pred otevrenou betou jesli stale bude platit :) ale to nikdo nevi jelikoz zrusili free to play model pri startu :) a dalsi nekdy v uzavrene bete :) ale jak sou znamy tak to reknou tak par dni max dopredu kdy to vlastne bude :)....
Ya me vinikajici hra :) *14* *14* -
tak zrovinka KSP ne, sleva zatim nikdy nebyla pod 40%, cca 25ecek
-
Proc by jsi proboha hral zakladni D3...a zrovna D3 se tim datadiskem neuveritelne zlepsilo.
-
Jak kdybys to neznal. Já si vzpomenu např. na LOTRO, jejich LOTRO store začínal také kosmetickými věcmi a co myslíš, že tam je teď...
-
Nateseny hru koupil.Ted po mesici je hra u ledu protoze zmenili system ziskavani zkusenosti a proste me ta hra ted tolik nesedi.Za dalsi je to pvp hra i kdyz prezentuji i pve system.Do tier 4 staci behat zelene max zlute zony na suroviny a na fame a pak nastane peklo protoze cervene a cerne zony sou obsazeny pvp zerg skupinama ktere zabiji jakekoliv hrace.Pro me pvp styl nutne zlo tak nemam sanci ziskavat t6 suroviny a skilovat zbrane a armor t5.Ma prijit dalsi patch tak sem zvedavy jak se stim poperou.Takze za me zajimavy projekt momentalne u ledu kvuli levelovani postavy.
-
Tak jestli to bude fungovat tak že si hru koupim a budou tam max kosmeticky veci dal na prodej a ne nic jinyho tak je to jen dobře ale jestli do toho primichaj i dalsi placeny veci jako zrychlexi expu,skillu cokoliv jinyho tak at jdou nekam.
-
Jo, být PK, to mě strašně bavilo :-) Nejlepší bylo zabíjení těch afk zmetků, včetně mountů v guard zóně na ice mustangu atd. To byly časy :-) Nicméně UO se vrátí v podobě http://esqgame.com/cs/. Za to můžu ručit, že to bude daleko propracovanější, než ten trapný fail Albion kde, ten combat stojí o ho*ně.
-
teso, gw2, secret world jsou perfektni b2p mmorpg [gw2 je vlastne uz f2p - plati se jenom datadisk] od tehlech her by se mohlo hodne firem poucit, ze mesicni placeni uz nikomu nevyjde [viz ten secret world, teso nebo treba wildstar, aion atd] protoze aby se hra vyplatila platit mesicne, tak musi byt opravdu velice kvalitni - WoWko[nehejtujte, vite ze je to pravda...nekde vevnitr to vite :D], nebo uzasny Final Fantasy [az na ten 2,5sec gcd, to je desny..ale je to o zvyku]
Zatimco dobrejch f2p moc neni a tim mam namysli hry, ktere jsou kvalitni a ZAROVEN maji dobry f2p system [tim padem odpada vetsina vcetne jako treba SWTOR - tam jedine jako sub,ARCHEAGE atd]
Ale napadaji me vyjimky jako RIFT, Wildstar, Tera a skyforge/neverwinter [ikdyz to nejsou moc mmorpg v pravym slova smyslu] -
moje první vzpomínka na UO, kdy jsem na levelu 1 vylezl asi 50 metrů za město, načež se přihnalo 5 hráčů v brnění na koních, během pikosekundy mě rozsekali a obrali mě o ty 3 zlaťáky a plátěný kalhoty co jsem měl tou dobou u sebe, takový ze života *1*
-
V tom případě jsi Lukáši fanoušek. alea206 to bere spíš z pohledu diváka, kterej za svý peníze chce pěknou hru a co nejvíc výher...
-
Co to je za kec, svuj tym miluju a ikdyz hraje pravidelne o zachranu vzdycky natribune budu s ocekavanim lepsich zitrku.
-
Jó, taky jsem měl před 12 lety období, kdy jsem 6 hodin koukal na makro panáčka v dolu. Starý dobrý časy. Btw nejenom crafting byl skvělej. PVP na UO bylo a je bezkonkurenční. Škoda jen, že cz komunita tak opadla.
-
Já tenhle projekt sleduji s napětím, protože od dob Ultimy online jsem u žádný jiný hry nezažil tak dokonalej craft. V UO jsem stovky hodin strávil kopáním v dole a jako malej se radoval nad každou hromádkou mitrilu. Pak vynikající sytém kování a pokud mně to náhodou omrzelo, kdykoli jsem mohl někam na monstra nebo na PvP. UO je dávno za námi a nic, co jsem zatím potkal se její propracovanosti nejen nevyrovnalo, ale ani nepřiblížilo. Doufám, že Albion by mohl. Pokud o nějaké hře s dobrým craft sytémem,kde by se navíc dalo třeba hrát za hamižného trpaslíka, víte, rád vyzkouším.
-
Tak pořád Tě to vyjde levnějc než monthly fee u WoWka ;-)
Přijde mi to jako rozumnej kompromis mezi F2P a MF -
Jasně beru Tvoje argumenty a rozhodně Ti je nebudu vymlouvat, protože na nich taky něco je. Ale za sebe to beru tak, že v případě Indie her, za kterejma nesedí velký studio a ani se nejedná o mainstreamovej titul, ale o titul pro malej okruh hráčů, tak dát vývojářům najevo že o titul stojíš tím že jim dáš 2-3 stovky v Early Accessu není tak hrozný.
Přijde mi to podobný riziko jako kdybych si koupil pernamentku na fotbal. Taky dopředu nevíš jestli Tvuj oblíbenej tým bude tuhle sezonu hrát dobře, nebo jako ponocný. -
Jasne, uzasnej model ... calnes hru, ale abys ji moh hrat, tak si musis koupit dlc1, 2, 3 ... k tomu jeste datadisk a,b,c ... trebas ... at neprehrabujem ... D3 ... kdo ma zakladni hru, tak muze hrat, ale ne spolu s tim, kdo ma datac (jako by to neslo velmi snadno omezit prave na ten zakladni obsah). A kdyz mas koupenej datac, tak si proste zaklad bez nej nenainstalujes ... moooc fajn pristup.
-
Je to spatna vec vzdy, protoze tim davas cela jasne najevo, ze ses vemeno, ktery zaplati i za nikoli houno, ale za slib, ze az se vydelam, prijdu ti ho na hlavu namazat.
Vazne nevim, proc by nekdo za KSP davat 40ecek ... kdyz se zcela bezne da koupit kolem petikila => cca 18-19ecek. A v akcich samo bezne za pulku.