Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NO právě, že pro něho je to PaytoBuy :D teď si tu hru bude muset i koupit :D....jinak ja se taky těšil na F2P, takto do toho investovat nic nebudu
  • alea206
    PreOrder není vysloveně špatná věc, třeba Kerbal Space Program, který se aktuálně prodává za cca 40Euro, já jsem kupoval kdysi za 8. Stejně tak s Vector Thrust, který teda trochu zklamání je, protože Dřívější verze byly lepší než je ta aktuální.
  • alea206
    Nějak nechápu tak ostrá slova. Podle mě model Free2Play není to nejlepší co pro hry může být, protože hra se pak velice často zvrhne v Pay2Win. Osobně se mi nejvíc líbí model PayToBuy, kterej můžeme vidět třeba u StarCraftů, nebo v případě MMORPG u Elders Scrols. + Placené věci, které přímo neovlivňují hratelnost (skiny, věci na parádu, ...)
    Ve své době jsem hodně hrál StarTrek online. Tam když se člověk dostal na určitej level, tak nový lodě se reálně daly pořídit jenom za peníze.
  • preorder *1* *1* *1* snad ses teda poucil.
  • Stejne 20 let stara UO vypada o tridy lip. Na tohle bych se fakt denne divat nevydrzel.
  • jeste bych chtel reagovat na slova o tom, jak ve hre muzete delat cokoliv se vam chce.. neni to uplne pravda, kazdej tam musi farmit material na zbrane/zbroj [hra je silne zalozena na craftu, nejlepsi veci se craftej] closed beta nebyla hratelna cca 14 dni, vsichni kempili stromy a rudu [a co teprv az to pustej, mozna proto nechtej f2p, uz takhle to bylo nehratelny] cz/sk komunita ale kvalitni, grafika akorat... ale hodne hru predelavaj, vedi ze v tom dnesnim stavu je to porad jeste malo, postavit hru na pvp/craftu a na pve se vicemene vyprdnout je cesta do pekel
  • kre**ni z******y, tohle bylo NAPOSLED co sem investoval do nejakyho preorderu jeste ke vsemu do bety, proc me nekdo neprofackoval ? hra to neni spatna, ale tohle vazne po*rali... enrage velkej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit