Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • naštěstí jdou tyhle nesmysly vypnout (stejne jako nepřátelé na mapě ve starších dílech). Hitmana nejlépe hrát na hard bez savů a bez nápověd...
    • EuroSamurai
      Plus First Person pohled .
  • ked tento hitman nebude sa dat prejst bez jedineho vystrelu, bude to slabota
    • Co to je za nesmysl?O to preci jde...nevidel si napriklad film Leon?Paradni film kde vysvetluje jak najemny zabijak pracuje.Nejdriv odstrelovaci puska,pistole a na konec kdyz jsi uz nejlepsi,tak nuz nebo jina zbran na blizko.Myslim ze to dava smysl a pokud rad hrajes stealth tak je to jen dobre protoze nejtezsi je vzdy projit celou misi bez vystrelu a v tichosti aby tvuj cil nemel poneti ze jsi kousek od nej :-)
      • A jak to souvisí s tim, jak byly nadesignovány minulé díly? Ty odborníku.... děcka přestante mě minusovat a běžte raději honit Šeparda po vesmíru
    • a kterej hitman prosimtě šel projít bez jediného výstřelu? Nějak si nevybavuju...

codename 47 - dost akční a těžkej, zvlášt na nejvyšší obtížnost. Střílelo se v čínský restauraci a hotelu, v džungli, v hotelu v Evropě (agenti), v přístavu i v sanatoriu...

Sillent assassin - na nejvyšší obtížnost to bez střílení taky nešlo, to by člověk musem mít z paměti nabiflovaný časy a trasy strážných, i tak ale některý mise vyžadovaly použití zbraní - Petěrsburg, Japonosko, i v Arabii. Pokud ho člověk hrál na střední obtížnost, tak už se to se savemama dalo projít s minimem střelby, většinou stačil nůž a nebo struna.

A Blood money obsahoval spoustu pasáží, který se bez střílení neobešly, přezto kvalitní díl, stejně jako codename 47

tak mi řekni, kterej díl šel projít bez jedinýho výstřelu?
      • Masa-san
        Pokud si dobře pamatuji, předchozí díly šli projít snad všechny bez střelné zbraně, se zneškodněním pouze daných cílů a jen matně bych tápal, abych si vybavil misi, kde by to nebylo možné, výjimku, co se týče střelby, tvoří snad jen několik cílů zneškodněných sniperem a pohřeb 47 *5*
      • prosiiiiiim ? :DDD ty si zapni radsej serious sama :)
        • a prejdi ho bez jedineho vystrelu *1*
      • EuroSamurai
        Silent assasin Petěsburg jediný kdy sem střílel bylo sniperkou 3 generály,Japonsko zastřelil sem jen hlavní cíl v poslední misi,v arabii opět jen jeden hlavní cíl a ano musíš vypozorovat trasu nepřátel ale o tom to na těžší obtížnost je.
        V BM sem střílel jen v první a poslední (pohřeb 47 ) misi.
        Ale je fakt že bez jedinýho výstřelu to nešlo vzhledem k nutnosti použít sniperku či zabití hlavního bosse snad krom contracts tam si střílet nemusel vubec.
        • vždyt ty se mnou souhlasíš, tím co jsi napsal, tak nechápu ty svoje neustálý minusy.

Člověk musí být masochysta, jestli hrál na nejtěžší obtížnost a udělal v Sil.Ass. rating sillent assassin, protože z těch pár videí na youtube je jasný, že hráč musel mít spočítaný v jakou vteřinu za jakym rohem musí být, což už mi vůbec nepřijde zábavný, se savama to lze v klidu projít vyjma zabití bosů ALE STŘÍLÍ SE, což autor článku popřel. A k hitmenovi střelný zbraně prostě patří.
          • šullík, vy ste uplni lameri :D vobec to nemusi mat napocitane na sekundu, videa boli -speedrun-, ja som to presiel X krat na najtazsiu a vzdy som si to vypapal. prave preto je to genialna hra. a na druhej strane sa da hrat aj metodou fps co ulahodi kazdemu. podstatne je, aby neodstranili stealth mod na ukor fpsky ;)
        • deridon
          přesně jak říkáš.. Contracts šel projít jen se strunou a injekcí.. a hlavně šel dohrát za nejkratší dobu v serii, za necelé dvě hodiny.. teda u ostatních jsem tak krátce nehrál, nevim jak ostatní mistři assassíni :D
          • EuroSamurai
            + trochu jedu a projímadla :D
  • MidnighT91
    Já si vždicky myslel že Agent 47 nepotřebuje superschopnosti... Strašná lama ten kdo to bude používat... Vžiť přece to, že nevím co nepřítel udělá nebo kde je, je na tom to nejlepší... Musíte se přizpůsobit...
    • Jazz
      On ne, za to ty potřebuješ pořádnou dávku češtiny...
    • Spades
      Ale musíš to požívat na to, když procházíš kolem lidí ve stejné uniformě.
  • tak a PR se právě vybliblo....
  • montatatana
    Me spis zajima, jestli tam bude zabijeni nutne nebo pujdou nepratele i nejakym zpusobem uspat, jako v minulych dilech. V poslednim Splinter Cellu byl naprostej vrchol kretenismu, ze Fisher kazdyho na potkani zastrelil.
    • Náhodou mě se Conviction líbil dost. Chaos Theiory je Chaos Theory, ale Conviction bylo takové příjemné odreagování od "rutiny". Já osobně zbožňuju Splinter Cell a charajter Sama Fishera mi přirostrl k srdci a Conviction mě nijak neuráži. Dohrál jsem ho zatím 5x (Chaos Theory 3x) a pořád se bavím. Sam sice všechny zabijí(ale jde to i ručně "tiše", nemusíte střílet když nechcete, navíc je to dost efektní. A hlavně - jde přeci o Samovu DCERU a to je pochopitelné, že bude trošičku vytočený, když mu tvrdili, že je mrtvá... Žádný otec by se v tomhle případě nekrotil, zvlášť když má ultra výcvik a nepřítel navíc ještě ohrožuje samotnou presidentku... ne?
      • montatatana
        Musis strilet i kdyz nechces. Nejsou tam zadny dva mody jako v Chaos Theory omraceni/zabiti... proste ke kazdymu ke komu se priblizis vpalis nekam kulku, aby to vypadalo cool.

Hra samotna byla dobra, ale obzvlast tohle me iritovalo. Hitman zatim vypada na stejnej pripad, kdy to bude skvela hra, ale mizerny pokracovani.
        • Spades
          To mi pripada celkem logicke, protoze sam tady se*e na pravidla, a nebere si s nema servitky... co ale fakt nepochopim je to, ze nemas EMP pistol na svetla a ze nemuzes ukryvat tela - to je pekne dementni...
        • Vždyť říkám, že šlo o Dceru a navíc, už nebyl ve službách Third Echelonu a tak nebyl svázaný "pravidly" navíc když si nepoužíval zbraň s tlumičem ale třeba Desert Eagle, P228 atd, tak je při ručním souboji utloukl, ale nestřelil(logicky by se prozradil). Ale protože toto nebyl díl o jeho působení v tajných službách, ale díl o něm, jeho rodině tak mi to vůbec nevadí to odklonění. Uvidíéme co předvede Retribution. Ohledně Hitmana - Codename 47 mám rád stejně jako Sama a líbilo by se mi podobné zaměření jako Conviction(pro možnost akčnější hry, když se chce člověk vyřádit), ale bez možnosti to udělat bez jediného nutného zabití(krom cíle samozřejmě) to už nebude Hitman.... takže doufám, že tato možnost tam bude.
    • On ten posledni dil SC byl celkove dost na houby.Ten priklon k akcnosti tam byl znat na kazdem kroku,stejne tak se na nem podepsal trend zjednodusovani.
  • Tyhle serepeticky co posledni dobou cpou do her,to aby jeden zaplakal.Nastesti to tady aspon pujde vypnout ,na rozdil od nekterych jinych her.
  • Mechwarrior_bw
    jj vôbec to hru nezjednodušuje, ani thirdperson mód povedzme v Thiefovi hru nijak neulahčí vlastne ani cheaty hru nijak neulahčia ... a ružové slony lietajú v oblakoch, nie ? Adame, na čem jedeš ?
    • ty mas hodne velkej komplex co?
      • Mechwarrior_bw
        sa ani nepýtaj ! a nie len jeden ale rovno 1000 a zoznam sa neustále rozširuje ! :)
    • Overwatch
      Přijď zítra na Games Open a dám ti taky jednu dávku na koštovačku :)
      • Mechwarrior_bw
        po tom všetkom by ste ma tam chudáka umlátili *1*
        • Overwatch
          Ale vůbec, budeme hodní :)
    • :D:D
    • Tak zas pozor, k tomu Thiefovi. Nahodou som nedavno kupil Thief Gold z GOG. Ako prvu Thief hru som hral az 3ku, pretoze v dobe kedy vysyiel Thief I/II som tusim na to nemal zelezo a myslim ze v tom veku by ma to este nebavilo.
      Sice mozes argumentovat, ze v thief 3 mas 3rd person, cize mozes sa pozerat za roh bez toho, ze by si sa vystrcil, ale za nejake uuuzasne zlahcenie by so to nepovazoval. Priznam sa, ze v Thief Gold som mal zo zaciatku torchu problem, ale akonahle som prisiel na mechanizmy hry, tiche odstranovanie nepriatelov (ludskych) je vacsinou uplna malina. Ok, mas len pohlad z vlastnych oci, za roh sa mozes pozerat vyklananim, co je na tom sranda je to, ze pokial za rohom je tme, tak po vykloneni do casti, kde by uz akoze nemala byt stale ostavas skryty, takze mozes veselo vykukat do chodby kde ide oproti tebe straz. Takisto posobi dost vtipne ked si behas po trave (ano, je to sice makky povrch, ale proste mozes bezat okolo nepriatelov a oni si ta nevsimaju a jedneho po druhom (aj ked su od seba pol metra) mlatis Blackjackom po hlave (level s tymi mage towers). Nie ze by som tu hru zhadzoval, je to jedna z najhustejsich stealth hier ake som kedy hral, vyborny pribeh, atmosefar, zvuky, na tu dobu je to fakt klenot.
      Chcel som len povedat, ze nie vsetky modernejsie prvky (3rd person pohlad, nalepenie postavy na stenu ala solid snake) znamenaju nutne zlahcenie a ze vsetko stare je super a tazke. Btw thiefa hram na expert a najvacsi problem mi robi nie sneaking ale najdenie toho co mam, priznam sa, musel som par krat siahnut po navode, lebo sa mi nechcelo stravit tri vecery hladanim toho posraneho priechodu do dalsej casti alebo kluca padnuteho na koberci ci tajnej skrise v stene.
      • Mechwarrior_bw
        napísal si toho veľa a mohol by si kludne aj viacej keďže sa to dobre číta ale pri všetkej úcte 3rdpohlad vďaka tomu, že je možné bezobáv prehliadnuť celú bočnú chodbu alebo miestnosť a byť pri tom 100% krýty a to všetko bez akejkolvek námahy, jednoducho hru zjednodušuje a vôbec nemá zmysel o tom diskutovať.
        • michaliuz18
          skoda no ze kazda hra sa ulahcuje, vzdy ked prejdem staru hru mam chut ju po roku prejst znova a znova , teraz by som ziadnu hru viackrat po sebe nepresiel lebo sa daju prejst len raz kvoli linearnosti a vodenia za ruku ... este ze je tu risen 2 konecne oldschool hra pre rpgčkarov ako sa patri :)
    • Vole, to nemušíš zapínat! Na čem jedeš?!
      • Mechwarrior_bw
        ja som reagoval na konkrétny výrok nie na to či je instinct možné v hre vypnúť alebo nie... prosím rozlišuj.
      • dříve obtížnost EASY znamenala, že se nepřátelská AI nemohla do hráče dost přesně trefit a způsobovala menší damadge, než na vyšší obtížnosti

vzhledem k tomu, co předvádí dnešní hry už ale i easy obtížnost starých her je pro mladší hráče zřejmě HardCore, takže se vše ještě zjednodušší, ulehčí, zabijí se automaticky cut-scenéou po zmáčknutí jednoho tlačítka, nepřátelé jsou raději slepí a hlušší a tak by se dalo pokračovat....
        • offtopic
  • Masa-san
    Tahle ESPER schopnost je jednoduše pomocná ruka pro causal hráče, jinými slovy, aby byla hra více pro "všechny". Osobně bych radši viděl infrared brýle, které si bud přidáte nebo nepřidáte do výbavy, když už to musí něco být. Ale čert to vem, hlavně, když to nebude nuceně aktivované v průběhu hry a hra bude odpovídat kvalitě předchůdců. *3*
  • EuroSamurai
    Ten instinct mod mi je ukradenej páč pokud vim tak ho používat nemusim ne?
    Přes co se ale nemužu nák přenýst je novej dabér 47 a není to jen proto, že sem na Batesona zvyklej, novej hlas 47 mi např. připadá moc jemnej,mladej,rádoby temnej atd. (k hlasu mám dost jiných výtek ale to si radši počkám dokud toho neuslyšim víc)
  • O co jde... však ho nikdo používat nemusí *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit