Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně jsem Hitmana dřív moc nemusel. Nějak sem na to neměl trpělivost (ne, vážně nejsem nějakej hyperaktivní cvok, co potřebuje nonstop střílet), ale tyhle věci mi začínaj připadat dost simpatický. S tím prohlášením o větší volnosti a více cestách k cíli mi to už trochu připomíná mnou velice oblíbený Deus Ex.
    Možná, že právě kvůli těmhle novinkám si Hitmana s chutí zahraju.
    • vice cest k cili neni zadna novinka tohoto dilu
    • Kazdeho takove pomalejsi hry bavit nemusi,to je normalni.
      Jen se mi nelibi,ze se tyhle hry musi prizpusobovat tem akcnejsim.
      Posledni dobou clovek porad slysi jenom kecy typu "novy dil bude vetsi,akcnejsi a vice cool".
  • Ehm, tak dá se ten instinct mod vypnout,nebo ne?
    • DusanMPupak
      Vždyť si ho hráč nemusí vůbec zapínat, ne? Nebo si myslíte, že se bude sám od sebe v určitých momentech aktivovat? V předchozích dílech Hitmana se také mapa se znázorněním cílů, tuším, sama automaticky neobjevovala.
      • Masa-san
        No mě by dnes už ani nepřekvapilo, kdyby ve hře byly sekvence, které nutí k zapnutí modu, aby si jako všichni uvědomili, že vývojáři vlastně měli pravdu, když si řekli, že orlí zrak s AC je cool a tak ho udělali Hitmanovi taky jen trochu jinak *2*
  • Jestli se dá vypnout, není proč to řešit. Já jsem každopádně minulého hitmana vyřešil tím, že jsem postřílel vždycky vše a složité to tedy nebylo. Nevím proč někomu vadí, že se hry vyvíjí ... tomu prostě nikdo nezabrání ...
  • plescher
    Modří, nebo moudří? Jsem z toho tak trochu zmatený, ale zasvěcený nejsem, takže nechci rýpat, ale... No. Však to znáte.
  • ked skoncil stalker 2, max payne vyzera ze na tom bude dost blede, tak prosim nech aspon tato hra pokracuje vo svojom vysokom standarde *2*
  • nevim proč tenhle díl takhle prezentují, to všechno bylo prece i v minulých dílech ne? možnost se prostrilet. Nebo se v hernim stylu tenhle díl neco zmení? toho se prave obavam.
  • no obavam sa ze to nebude uplne hitman ako ho pozname, uz len ten jeho vyraz v tvari... kde je ten chladny doktor smrt ?
    • nová doba, kterej novej akční hrdina se nemračí, aby nebyl víc cool?
      • deridon
        nejde o to jestli se mračí.. jde o to, že vypadá uplně jinak.. je pravda, že se díl od dílu měnil, ale jen k lepšímu.. render u článku se mi nelíbí prostě..
        • PreidaQ
          Pravda... tenhle chlapík vypadá jako někdo, s kým bych si klidně třeba zašel na pivo a ne jako bezcitný vrah. *13*
  • ha velky nedostatok v tom co hovoria vyvojari je to ze ja som do mapy necumel pretoze na najvyssie narocnosti ti mapa nezobrazovala ludi ani ciel...

jak je to mozne, stale si to hovorim, ze hraci vedia ovela viac o tom ako by mala ta a ona hra vyzerat a ty co ich robia len pi****** vymyslaju
    • ano, cíl byl na nejtěžší obtížnost vidět...co tady hateruješ?
  • ty knoflíky sou nerealistický..to hrát nebudu
  • Shitman: Abomination

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit