Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shitman: Abomination
  • EuroSamurai
    *1*
  • DusanMPupak
    Nehrajte.
  • ty knoflíky sou nerealistický..to hrát nebudu
  • a prejdi ho bez jedineho vystrelu *1*
  • plescher
    Modří, nebo moudří? Jsem z toho tak trochu zmatený, ale zasvěcený nejsem, takže nechci rýpat, ale... No. Však to znáte.
  • O co jde... však ho nikdo používat nemusí *5*
  • PreidaQ
    Pravda... tenhle chlapík vypadá jako někdo, s kým bych si klidně třeba zašel na pivo a ne jako bezcitný vrah. *13*
  • Masa-san
    Pokud si dobře pamatuji, předchozí díly šli projít snad všechny bez střelné zbraně, se zneškodněním pouze daných cílů a jen matně bych tápal, abych si vybavil misi, kde by to nebylo možné, výjimku, co se týče střelby, tvoří snad jen několik cílů zneškodněných sniperem a pohřeb 47 *5*
  • šullík, vy ste uplni lameri :D vobec to nemusi mat napocitane na sekundu, videa boli -speedrun-, ja som to presiel X krat na najtazsiu a vzdy som si to vypapal. prave preto je to genialna hra. a na druhej strane sa da hrat aj metodou fps co ulahodi kazdemu. podstatne je, aby neodstranili stealth mod na ukor fpsky ;)
  • prosiiiiiim ? :DDD ty si zapni radsej serious sama :)
  • ked skoncil stalker 2, max payne vyzera ze na tom bude dost blede, tak prosim nech aspon tato hra pokracuje vo svojom vysokom standarde *2*
  • Jazz
    On ne, za to ty potřebuješ pořádnou dávku češtiny...
  • vždyt ty se mnou souhlasíš, tím co jsi napsal, tak nechápu ty svoje neustálý minusy.

Člověk musí být masochysta, jestli hrál na nejtěžší obtížnost a udělal v Sil.Ass. rating sillent assassin, protože z těch pár videí na youtube je jasný, že hráč musel mít spočítaný v jakou vteřinu za jakym rohem musí být, což už mi vůbec nepřijde zábavný, se savama to lze v klidu projít vyjma zabití bosů ALE STŘÍLÍ SE, což autor článku popřel. A k hitmenovi střelný zbraně prostě patří.
  • EuroSamurai
    + trochu jedu a projímadla :D
  • deridon
    přesně jak říkáš.. Contracts šel projít jen se strunou a injekcí.. a hlavně šel dohrát za nejkratší dobu v serii, za necelé dvě hodiny.. teda u ostatních jsem tak krátce nehrál, nevim jak ostatní mistři assassíni :D
  • deridon
    nejde o to jestli se mračí.. jde o to, že vypadá uplně jinak.. je pravda, že se díl od dílu měnil, ale jen k lepšímu.. render u článku se mi nelíbí prostě..
  • EuroSamurai
    Silent assasin Petěsburg jediný kdy sem střílel bylo sniperkou 3 generály,Japonsko zastřelil sem jen hlavní cíl v poslední misi,v arabii opět jen jeden hlavní cíl a ano musíš vypozorovat trasu nepřátel ale o tom to na těžší obtížnost je.
    V BM sem střílel jen v první a poslední (pohřeb 47 ) misi.
    Ale je fakt že bez jedinýho výstřelu to nešlo vzhledem k nutnosti použít sniperku či zabití hlavního bosse snad krom contracts tam si střílet nemusel vubec.
  • A jak to souvisí s tim, jak byly nadesignovány minulé díly? Ty odborníku.... děcka přestante mě minusovat a běžte raději honit Šeparda po vesmíru
  • Co to je za nesmysl?O to preci jde...nevidel si napriklad film Leon?Paradni film kde vysvetluje jak najemny zabijak pracuje.Nejdriv odstrelovaci puska,pistole a na konec kdyz jsi uz nejlepsi,tak nuz nebo jina zbran na blizko.Myslim ze to dava smysl a pokud rad hrajes stealth tak je to jen dobre protoze nejtezsi je vzdy projit celou misi bez vystrelu a v tichosti aby tvuj cil nemel poneti ze jsi kousek od nej :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit