Přejít na výpis diskuzí
Mód instinct Hitman: Absolution nezjednodušuje
4.5.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
nová doba, kterej novej akční hrdina se nemračí, aby nebyl víc cool?
-
ano, cíl byl na nejtěžší obtížnost vidět...co tady hateruješ?
-
a kterej hitman prosimtě šel projít bez jediného výstřelu? Nějak si nevybavuju...
codename 47 - dost akční a těžkej, zvlášt na nejvyšší obtížnost. Střílelo se v čínský restauraci a hotelu, v džungli, v hotelu v Evropě (agenti), v přístavu i v sanatoriu...
Sillent assassin - na nejvyšší obtížnost to bez střílení taky nešlo, to by člověk musem mít z paměti nabiflovaný časy a trasy strážných, i tak ale některý mise vyžadovaly použití zbraní - Petěrsburg, Japonosko, i v Arabii. Pokud ho člověk hrál na střední obtížnost, tak už se to se savemama dalo projít s minimem střelby, většinou stačil nůž a nebo struna.
A Blood money obsahoval spoustu pasáží, který se bez střílení neobešly, přezto kvalitní díl, stejně jako codename 47
tak mi řekni, kterej díl šel projít bez jedinýho výstřelu? -
Tahle ESPER schopnost je jednoduše pomocná ruka pro causal hráče, jinými slovy, aby byla hra více pro "všechny". Osobně bych radši viděl infrared brýle, které si bud přidáte nebo nepřidáte do výbavy, když už to musí něco být. Ale čert to vem, hlavně, když to nebude nuceně aktivované v průběhu hry a hra bude odpovídat kvalitě předchůdců. *3*
-
No mě by dnes už ani nepřekvapilo, kdyby ve hře byly sekvence, které nutí k zapnutí modu, aby si jako všichni uvědomili, že vývojáři vlastně měli pravdu, když si řekli, že orlí zrak s AC je cool a tak ho udělali Hitmanovi taky jen trochu jinak *2*
-
ked tento hitman nebude sa dat prejst bez jedineho vystrelu, bude to slabota
-
ha velky nedostatok v tom co hovoria vyvojari je to ze ja som do mapy necumel pretoze na najvyssie narocnosti ti mapa nezobrazovala ludi ani ciel...
jak je to mozne, stale si to hovorim, ze hraci vedia ovela viac o tom ako by mala ta a ona hra vyzerat a ty co ich robia len pi****** vymyslaju -
Ale musíš to požívat na to, když procházíš kolem lidí ve stejné uniformě.
-
To mi pripada celkem logicke, protoze sam tady se*e na pravidla, a nebere si s nema servitky... co ale fakt nepochopim je to, ze nemas EMP pistol na svetla a ze nemuzes ukryvat tela - to je pekne dementni...
-
no obavam sa ze to nebude uplne hitman ako ho pozname, uz len ten jeho vyraz v tvari... kde je ten chladny doktor smrt ?
-
vice cest k cili neni zadna novinka tohoto dilu
-
nevim proč tenhle díl takhle prezentují, to všechno bylo prece i v minulých dílech ne? možnost se prostrilet. Nebo se v hernim stylu tenhle díl neco zmení? toho se prave obavam.
-
Ale vůbec, budeme hodní :)
-
po tom všetkom by ste ma tam chudáka umlátili *1*
-
Jestli se dá vypnout, není proč to řešit. Já jsem každopádně minulého hitmana vyřešil tím, že jsem postřílel vždycky vše a složité to tedy nebylo. Nevím proč někomu vadí, že se hry vyvíjí ... tomu prostě nikdo nezabrání ...
-
sa ani nepýtaj ! a nie len jeden ale rovno 1000 a zoznam sa neustále rozširuje ! :)
-
Vždyť si ho hráč nemusí vůbec zapínat, ne? Nebo si myslíte, že se bude sám od sebe v určitých momentech aktivovat? V předchozích dílech Hitmana se také mapa se znázorněním cílů, tuším, sama automaticky neobjevovala.
-
Já si vždicky myslel že Agent 47 nepotřebuje superschopnosti... Strašná lama ten kdo to bude používat... Vžiť přece to, že nevím co nepřítel udělá nebo kde je, je na tom to nejlepší... Musíte se přizpůsobit...
-
Ehm, tak dá se ten instinct mod vypnout,nebo ne?
-
ty mas hodne velkej komplex co?