Přejít na výpis diskuzí
Mod upravující boj v Zaklínač 2 vyšel i s češtinou
24.6.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
Co se týče stylu boje, víc se mi líbil trojfázový z jedničky. Bylo to taktičtější a variabilnější. Dvojka vsadila na rychlost a větší plynulost, ale jelikož se to též povedlo, a některá RPG mají ještě horší ztvárnění, nebylo to nic, za co bych strhával body dolů. Komunita to zase vezme za dobrý konec, věřím že někdo vytvoří megalomanský obsah s dalšími prvky. A češtinu u takto rozsáhlého RPG vítám. Ale na polský dabing nesahejte :)
-
-
klik, tá, dá, klik, tá, dá, klik, tá dá, klik, tá dá. viva la taktika!
-
-
nj zato kotoul sek, pripadne delsi kotoul a dva seky jsou vrchol taktiky... kazdy ma neco do sebe
-
-
On tady snad někdo tvrdil, že souboje ve dvojce jsou taktický? *7*
-
-
Já. Na nejtěžší obtížnost to byla celkem výzva.
-
no rozhodně chtěli víc snahy než QTE z jedničky
-
-
-
-
Boj v jedničce byl všechno jen ne taktický...
-
-
Netvrdím, že nechápu, proč to takto udělali, jen říkám, že sek, úskok, sek, úskok beru jako značně omezující na těžších obtížnostech, kdy nemá hráč prostor ani čas manévrovat v interiérech a nesourodý s tím, jak Geralt bojuje např. v knížkách. Na druhou stranu, systém krytí byl vyřešen dobře. Proto jsem i zdědavý na případný kompromis ve trojce. Pokud někdo hrál jen dvojku, chápu, že mu výběr stylů nemusel sedět.
-
-
Mě byl taky sympatičtější bojový systém z jedničky a vypadá to, že v Zaklínači 3 by to mělo být něco mezi 1 a 2, takže uvidíme *4*
-
-
S modem je to teda o poznání lepší. Ne že by na normálním bojovém systému bylo něco špatného...