Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Hraju hry nejakych 20 let. A uz davno mne nebavi single hry. Duvod je jediny, skriptovany protivnik se nikdy nevyrovna human Iq. A i kdyz nekdy v budoucnu nekdy jo, nebudu mit ten pocit ze jsem strelil nekoho ziveho anebo on mne, nebudu mit motivaci mu to vratit a on mne. Tzn. hraju ciste a pouze multak nebo mmo. A kdyz jsem videl multak CODu, porad se mi to zda jako predelany quake mod. A valit za mod tolik penez. To bych musel byt na hlavu. Ti lidi co si tohle koupili by se meli nad sebou zamyslet. Proc za to ty prachy dali? Nejsou nahodou jenom obeti reklamy, hloupou masou, kterou hybe marketing? Neni to jenom o hrach. Reklamy na Lidl a nejlepsiho obchodnika roku nas oblbuji vsude. V principu pak clovek otupi a necha se oblbnout anebo ziska neduveru ke vsemu co si nejdrive nevyzkousi. Popr. je na ceste k jednomu tomu extremu. Co chci ale rict a vratit se zpet k hram. Jestli tahle hra ziskava tak vysoka hodnoceni a prodavaji se ji miliony, je to stejne jako kdyz vyhravaji volby stejni politici o kterych vime ze kradou a lidl je nejlepsim obchodnikem roku. Lzou nam, delaji z nas hlupaky a nechavame si to libit.
-
-
Vidím tady jiný problém. Jsi ušmudlaný Čech s čistým příjmem 15 tisíc, že? Západní svět na hry a jejich DLC kouká trochu jinak. Znám hodně lidí ze zahraničí, kteří těch 15€ nebo 20€ za DLC dají, protože na to mají, chtějí to hrát, mají zájem o další díl. V podstatě popisuješ, že nechceš platit za remake hry. V tom případě já nebudu platit za facelift auta za desetiletí, za zboží, které je nové. Budu stále využívat CRT monitor a počítač budu natahovat velkým kolem, abych v něm utvořil el. napětí.
Hra nemá za půl roku hodnotu stovky, ani dvou. Peníze jsou uměle vyvolaná měna, která má minimální hodnotu, ve kterou svět, resp. lid věří. -
No vidíš čoveče hraješ hry dvacet let a meleš tu nesmysly. Mysliš si že většina lidí si tuhle hru a nebo jakoukoli jinou koupila jako originálku? Kde žiješ ? Dáš ty za jakoukoli hru litr ? Dyť za půl roku to má hodnotu kilo a míň prostě neprodejný stejně tak jako třeba spotřební elektronika - iPody, iPhony a podobný nesmysle. Dnes už je spotřebním zbožím i auto. Naprosté znehodnocení lidské práce. Ty bys chtěl snad vyrábět třeba foťák, kterej tě výrobně vyjde na 5000 a pak si ho musel na trhu prodávat za 3000, protože jinak bys to v konkurenci neprodal vůbec ? No zákonitě musíš zkrachovat během chvíle.
Jinak žijeme v takovým blahobytu, že se nám o něm ani nezdá, já jsem za to rád, ale ono bude kámo hůř.
A jestli na to dojde, tak sem zvědav jak většina ze zdejších PC vojáků a bojovníků bude ve skutečnosti bojovat nebo aspoň přežívat. Dyť ani polovina z vás "střelců" není schopná žít bez TV a PC. Je to dneska samej sr*č, kterej si na všechno stěžuje a nic nevydrží...
Umíš ty něco jinýho než kraviny na PC? Umíš krom mačkání kláves něco dělat rukama nebo hlavou ? Dokázal si něco jinýho než hrát hry dvacet let ? Cestuješ ? Byl jsi dál než v létě u moře ?
Dnešní obraz světa je takovej že skoro každej umí mluvit líp anglicky než česky, čumí na televizi a hraje hry jinak neumí nic pořádnýho. Ti lepší aspoň dělaj aktivně nějakej sport. Je to jinak samej paštikář a líná pr*el.
Dyť ani 3/4 ze zde diskutujících nebyla na vojně, v životě neviděla aspoň obstarožní vz.58 na živo, ale hlavně že znají americký kvéry a dokážou o tom mumlat hodiny..
Je to k smíchu kam ten svět došel a je jedno jestli se bavíme o USA nebo Evropě nebo třeba Číně.
Zachvíli tě kvůli tomu že nebudou peníze na nic ani neošetří ani neochrání a ani ti neuhasí požár na baráku (teda pokud nejsi borec z paneláku). -
-
T vieš NOVA GENERACIA sa ozyva *1*
Ale by sa chlapcom zišla ta vojna...to nie je behať s hračkarskym plastovym sapikom po lese *1* -
U moře jsem žil asi pět let... sice to bylo ve Skotsku, ale teplota tam byla příjemná, 10°C. A opravdu nepotřebuji jezdit někam do Chorvatska nebo Egypta, když mohu procestovat stovky ne-li tisíce nádherných věcí v Česku a na Slovensku, dozvědět se něco nového o MÉ rodné zemi a na lidi, co se plahočí na plážích nebo hotelích, kde jsou tisíce lidí, se mohu jen smát, protože já viděl mnohem více, dozvěděl jsem se mnohem více než oni.
-
nadává do nerdů a jeho je COD...
-
-
*a jeho nick je COD
-
-
Nick nenick, ty jsi sr*č.
-
-
sry kamo ale sr@c si ty... protoze soudis cloveka dle jednoho postu a ani ho neznas. pokud nekdo hraje hry 20 let (ja taky) tak je mu ted kolem 35 let a hry si kupuje + chodi do prace, ma deti a nejspis taky uz nekde byl (ja v indii, mexiku, thajsku + evropa) tak radsi uz nic nepis, blbe!
-
-
-
-
-
a jaká hra není o oblbování.Vývoj her je Obchod jako každej jinej jen to pár jedinců(čteme COD/WOW/kdo ví co dalšího haterů ) nedokáže pochopit
BTW:viděly ste tady poslední dobou Zrzavou držku (Jindru nebo jak se jmenuje)
-
-
Píšete tady, že jste MW3 už dohráli ? Může mi někdo říct, kde tu hru takhle rychle sehnal ?
-
-
Ona vyšla včera, viš? S hraci dobou 5-6 hodin SP... si to spočitej...
-
-
Ty chytráku, mě jde o to, jestli to lidi tahají přes torrenty nebo jestli si to kupujou přes e-shopy, pochybuju, že každý může být celý den doma a čekat, až mu pošta přinese zásilku a hned začít hrát... Když si to spočteš TY, tak když bys přišel domů ze školy nebo práce cca. v 15.00, nainstaloval hru a začal non-stop hrát a jak říkáš, že za pět hodin je hotovo, tak jestli umíš počítat, tak by to bylo až ve 20:00 (a teď je kolik?). Nechceš mi snad říct, že každej tady je š*lin z Prahy, kterej si to hned včera běžel koupit ? "Nenormální" lidi z menších měst nebo vesnic tu hru podle mě mohli mít nejdřív doma až dneska.
-
-
TO Petr:
Petre nejsem zadnej hlupak jak ty rikas a nikam jsem hned nebezel jak vocas..
Proste jsem si hru na Steamu koupil cca pred mesicem kdy k tomu davali zadarmo COD4 a 7.11 jsem si ji dal predbezne stahnout, druhy den 8.11 jsem si vzal dovolenou kterou jsem naplanovanou a tak jsem to rano zapnul a hral skoro cely den..
Proste normalni clovek.. *5* ale tobe se ted budu zdat asi divnej a stejne to nepochopis...;) -
Prvně ta hra vyšla už VČERA, ne dneska. Jinak řikaji ti něco slova internet? Steam? Direct download? Resp. víš o tom že spousta hráčů jsou taky studenti kteří nemají pravidelnou výuku, ne všichni pracují pčesně od 8 do 15 a někteří si kvuli tomu třeba klidně vemou volno? Podivovat se že v roce 2011 má někdo dohraný SP, ktery se da na easy zmaknout do 4 hodin čisteho času je celkem divne.
-
-
Vždyť to říkám, holt po lopatě: hra vyšla včera, když ji měl někdo předobjednanou nebo ji včera koupil (myslím e-shop), tak mu musela zákonitě dorazit nejdřív DNESKA. Ty neznáš: dnes podáte, zítra dodáme... :)
Jasně, pokud je tady většina studující na VŠ, tak je to jasný, ale pochybuju o tom, že je to každý.
Ad podivovat se: Ničemu se nepodivuju, jde mi o to, že mě zajímá, kolik lidí si takovou hru oficiálně koupí, nic víc nic míň.
Já po tobě taky nechci, aby ses podivoval, že se jmenuju Karel Abrahám, ale se závodníkem nemám nic společného... -
-
1. skupina asi čekala až jim to přijde dnes (středa, odeslano utery)
2. skupina to dostala v utery rano (některé obchody rozesílaly už v pondělí)
3. skupina to mohla koupit přímo, taky v utery rano
4. skupina si zaplatila ze steamu, direct2drive a podobných cdkey-shopech a mohla stahovat už o půlnoci v úterý
5. skupina stáhla PC cracklou verzi (kolem 6 v pondělí vypustil skidrow crack, 3DM ještě o něco dřív release
6. skupina vlastnících xbox mohla už stáhnout hru 4.11. kdy vyšla verze STRANGE
7. skupina se mohla dostat ke hře ještě dřív z distribuce nekalou cestou
takže jak si to představuješ ty je případ 1 *1*
2-7 jsou ti co to dohráli tak brzo *2*
-
-
-
-
-
-
Na co si stěžujete, MW3 je prostě větší prd*l než BF3. Hra by měla být především o zábavě a o hratelnosti, v čem jak vidno vítězí MW3.
-
-
Presne tak
-
jedno slovo Multaku
-
to se takhle neda rict ..
MW3: vystrilej mistnost, popobehni, vystrilej mistnost, wow scena ... k tomu hodne spatny pocit ze strelby, spatne zvukova stranka, dost spatne udelane skripty a spawn nepratel, a prakticky jen vykrada sam sebe, snad nebyla ani jedna mise, ktera by nebyla v MW1 nebo 2, na druhou stranu to ma spad ale po chvili ma clovek pocit, ze se vlastne zacyklil na miste a hraje furt to same jen se mu do toho nacitaji jine textury prostredi .. jako strelnice na odreagovani je to dobre treba i na opetovne zahrani ..
BF3: napln misi trochu rozmanitejsi, ale ne zas tak moc, pozvolnejsi tempo, skripty na prvni zahrani a za predpokladu, ze clovek dela to co se od nej ceka, nejsou zas tak udesne, ale druhy krat uz jsem to hrat nevydrzel. Jakmile si clovek nepohlida aby nepremyslel, tak na nej rvou vechny ty nelogicnosti. Vyborne nazvuceni, pocit ze strelby dobry, na poprve jsem se temer az do konce nenudil.
Kdybych si musel vybrat jen jednu z nich na zaklade SP tak BF3 ..
-
-
Black Ops mi vždy na začiatku v tom bare spadol, tuším so to vyskúšal aj po druhom patchi a nič, tak som sa na to vykašlal. Takže ak je vyladenosť a náročnosť na HW ako Black ops tak z hrania nič nebude.
-
Tak mě se teda MW3 líbí moc. Absolutní spokojenost
-
-
absolutní souhlas, kdo si chce užít hru, která JE dobrá, nesrovnává nesmyslně s BF3 (taky super hra), ale hraje a užívá si to :)
-
-
Ámen *1*
-
-
-
Ja si idem zahrat Pokemona lebo mi je z vas zle naco to hrate ked potom len nadavate chodte si kupit Maria
-
Toto "DLC" nepodarené, predražené nemám ani chuť hodnotiť
-
Veľká časť z vás tu píše, že je grafika v hre ako v starších MW. Tak sakra prečo sú vyššie HW nároky? Mám Athlon X2 3600, Ati HD 4600, 2GB RAM. Pôjde mi to? Okrem Black ops mi šli. *16*
-
-
mohu potvrdit, endine je výbornej a šlape jako hodinky *8*
-
jak uz jsem psal .. MW3 se vsim na max mi jede o 20FPS pomaleji nez BF3 na ultra detaily (50-80fps, prumerne 65). .. tj. zrejme spatna optimalizace, pac lip nez MW2 to nevypada (mozna spis naopak) ... Podotykam ze nemam nejaky mega high end PC ... jinak prave dohrano pomalym relaxacnim tempem za 5h 38m 42s .. kolik z toho zabralo rozhlizeni se, zkouseni blbosti a videosekvence nevim .. tipuji to tak na 4 a pul hodky akcnejsiho hrani ..
-
-
takže si hrál cracklou verzi od 3DM somozřejmě
-
delaj to schvalne aby dohodily kseft vyrobcum pc komponentu
-
-
napsal sem to v jednom komentari a sklidi sem minusy. napsal sem : ze v dnesni dobe nejake hry maji stejnou grafiku jak pred 3 roky ale hw je vyssi.
-
ten engine je stale updatovany, ja nevim co všechno ale samozřejmě jsou tam lepší polygony, textury a efekty... zaleži jak ti šlo black ops... pokud to nebylo uplně na hranici hratelnosti s low nastavením, tak ti pojede i tohle... a rozdíl, no on tam rozdíl je, né velký ale je... jen ho tady určití fanboyové nechtějí za nic na světě vidět...
-
-
dle me, MW3 = 3/10 (grafika z roku 2000, zadna fyzika, zadna technika, zadny realistcky pojeti zbrani - zpetny raz atd, je to takovej pretexturovanej quake3). BF3 = 9/10 (grafika odpovida 2011, nova technologie fyziky, technika - tanky letadla, spickovy pojeti zbrani - zpetny raz, naprosto nevidane zvukove stranky hry). to ze se proda vic kopii MW3 je logicke, nejvice povlu se proda lidem taky v lidlu/penny. kvalitu ma malo lidi. a zda se ze ji taky malo lidi pozna. recenze jsou dneska podle toho kdo jak recenzentum zaplati, ne podle kvality hry, ale to uz vsichni davno vime. staci si precist tu recenzi toho 10letyho decka na eurogameru, jak si tam stezuje na to ze zbrane, tak nejak divne poskakuji, oproti MW3, kde jsou stabilni i pri strelbe. LOL, to pako nevi o realite nic. takhle se zbrane chovaji. Driv jsem hraval vsechno, tak kolem roku 1990-2000. Dneska si setsakra vybiram a MW3 bych nehral ani kdyby ho davali zadarmo k rohlikum, vzhledem k tomu co je to za s**t. Naopak BF3 jsem si koupil, protoze inovativnich her (grafika, zvuj, fyzika) je dneska uz malo. Vic radeji no comment. a ted minuskujte decka.
-
-
mas ume + konecne nekdo kdo chape XD
-
někdo na realitu někdo na akci.... někoho dřív bavil víc quake někoho counter strike.... vy tu teď jenom furt nechápete že ačkoliv ty dvě hry si sou podobný stylem hry se lišej....
-
Fascinuje mě člověk, kterej nadává na podplacené recenze a přitom tu "sračku, co by nehrál ani kdyby jí dávali zadarmo k rohlíkům" ohodnotí.
-
-
videl jsem videorecenzi na gametrailers + 10ky videi. To na usudek bohate staci.
-
-
ja uz decko nejsom dal som ti plus a dal by som ti naraz aj 10 lebo konecne po case aj vidim dospely nazor na tuto hru , a nielen na nu ale na to ako na prdy sa dnes tie hry robia, vychadza kazdy druhy den hra a naco? ludia to ani nestihaju hrat a prechadzat , pozitivne veci na mw 3 tak jedine niektore misie co vyzeraju zaujimavo osobne som presiel len 2 misie a je mi zle , mod spec ops kde sa hrame na snipera alebo strielame v arene na bodiky ma trosku zabavil, skusim si to ptm este zahrat a uvidim, ale to fakt v case nudy
-
-
portal 1 a left for dead mozna jsou, ale jejich pokracovani je jen kopie prvniho dilu
-
-
chapu, ze jsi se pojmenoval ... protoze pod takovejhle trapnej a ubohej pokus by se podepsal jen imbecil... *12*
-