Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
ehm ten co to sem dal je uplnej d****:) protože já sem tento koment psal na mobilu, a moc teda na tom mobilu psát neumím :) a chtěl bych sdělit ti co odpovídaly tak to v hlavě nemaj v pořádku :) ,vím že tento članek je starej 1 rok a něco ale prostě nechápu takové d**** kteří tajto dávaj na web , a sdílí svím kamarádum :) *16*
-
Chudák "SOAP" *9* *9* *9* *9* *9*
-
Kdo ma oci a mozek rozezna kvalitu MW3 a BF3 a nebu to dal komentovat *3*
-
-
No hlavně, kdo má mozek, nebude se vůbec účastnint podobných diskuzí na téme BF vs. CoD a prostě si vybere jednu z těch dvou, která mu více vyhovuje. *5*
-
-
No tak u me MW3 vitezi proti BF3 na plne care !!! *5*
-
-
V podstatě souhlas, MW3 má singleplayer o dvě třídy lepší než BF3 a zatím jsem s hraním spokojen, myslím, že kvalitou se singl přibližuje svým starším bráškům CoD2 a MW1, to podle mě jsou nejlepší díly série. Musím ale říct, že hlavně na základě toho, že celá série CoD už několik let nic nového nepřinesla, tak si dle mého názoru lepší známku jak 8/10 nezaslouží. Ale stále jsem toho názoru, že to je nejlepší arkádová fps z válečného prostředí. Toť k singleplayeru. MP jsem nikdy nehrál, takže tam nebudu dané hry porovnávat.
-
Pokud myslis SP tak to je MW3 vitez, ale v MP kraluje BF3.
-
-
dojel jsem singla na veterána ale v menu mi to ukazuje že sem dohrál jenom 90%? za co je těch zbylejch 10 za ty intely co se tam různě válej?
-
Paradoxom a pravidlom tu byva, že najviac si otvaraju hubu, ako vrata prave ty, čo si hru nekupili, myslia si o sebe že su harcore hrači a maju vysostne pravo kritizovať, poučať a appelovať. Presne pred rokom, som sa takto do krvy pohadal s kamošom kôli MW2. On si mysli, že ked vrazil prachy do železa, tak by bol riadne sprosty, keby vražal ešte do hier a velice sa mu nepačilo, že MW2 nie je podla jeho predstav, brutaaalne sa rozčuloval, je to kkt, do teraz sa nebavime. *10*
-
-
Pravo kritizovat maju samozrejeme vsetci a nieje to ziadna milna domnenka.Ja nielen ze si tuto hru nekupim mne sktutocne nestoji ani za stiahnutie.Na jej plne hodnotenenie mi staci recenzia pred pred minuleho dielu ktory sa odlisoval od tohoto sucastneho len okrasnimi zmenami.Nemienim deformovat herny priemysel kupou datadisku za plnu cenu a odmenovat tak nepoctivi hamizny pristup vidavatela ku hracskej obci.
-
-
Ne, právo kritizovat má ten, kdo si hru pořídil a bylo mu umožněno hrát. Ne ten, který viděl dva sreenshot a jedno gameplay video.
-
-
seriu cod uz vidavaju niekolko rokov a stale je to to iste len s kozmetickymi upravami tento diel na tom bude obdobne a len hlupak by si mohol nahovarat nieco ine.V podstate tiscali by mohlo ako recenziu pouzit kludne recenziu minuleho dielu a iba prepisat nazov.Keby to predavali ako datadisk tak by sa mi to nepriecilo ale to co cod predvadza dava vyvojarom velmi velmi zly priklad do buducna.
-
-
Sprava:
K tomu všetkému vyzerá, že Modern Warfare 3 predal v prvý deň 9.3 milióna kusov. Teda o 33% viac ako Black Ops, ktoré predalo 7 miliónov. Teda aspoň to odhadol server VGchartz.
Čo na tom, že je to furt rovnake, ked sa nam to pači ???
A ty môžeš apelovať na...stagnaciu konskych chvostov. *2* *1*
-
-
i takový člověk má právo na kritiku, ono spoustu věcí je vidět již z videí.
-
-
-
Mínuskujte lúzry!
Presne vás mám na mysli. *1*
-
-
Tak nové CoD zabere necelých 5 hodin. (Představu si lze udělat z toho, že po neherním prologu máte za sebou 3% hry) "Hráč" umře tentokrát asi jen jednou nebo dvakrát. (Hlavních postav trochu víc). Opět spousta neherních skriptů, které se autoři snažili dohnat klikáním na požádání, případně střelba z nějakého toho vozidla, aby se hráčův avatar moc neušlapal. Hra je v mnoha situacích recyklována z minulých dílů.
Praha je.. zajímavá. Karlův most, Lávka, pak o pár set metrů posunuté Marianské náměstí jsou docela slušné. Dějově je to ale spíš Polsko (silné protiruské hnutí a likvidace civilistů).
Moderní vojenský konflikt v podání hry probíhá zásadně nabíháním dvou vln do sebe a střelbou z bezprostřední blízkosti. (Taky asi jediná hráčová šance na průchod hrou- nekonečný respawn je opět na scéně)
K pozitivum. Taktika AI se k polovojenským Somálcům hodí perfektně (přebíhání ulice a střelba od boku) a je to jedna z mála uvěřitelných částí hry.
Za mne za SP 4/10 (Pamatuji si stále poslední díly a ty zrecyklované scény tam působily lépe a přirozeněji) -
-
6-7hod je reálnějších (na veterána aspoň teda) dle mejch statistik
-
-
Niekto tu spomenul že COD vykráda sám seba(BF3 vykráda MW1 a BlackOPS),MW je séria príbeh má čiastočnú postupnosť minimálne v postavách.BF3 ma moc nechytil a to som hral všetky predchodzie diely.
-
-
ještě sem BF3 nehrál ale jestli vykrádá Black Opsa tak potěš pánbůh *1*
-
-
Apelujem na recenzentov aby chranili herny priemysel pred stagnaciou a degeneraciou ktoru zacina tato seria do tejto oblasti vnasat.Je prosto neakceptovatelne aby sa podobny produkt na urovni datadisku podaval a predaval ako plnohodnotna hra.Ak to myslia vydavatelia vazne treba ich recenziou a hodnotenim upozornit nato ze ich projekt a praca prosto za tie penieze nestoja pretoze to iste len v inom grafickom kabate uz davno predviedol quake.
-
Předchůdce keramitové zbroje překvapil *1*