Přejít na výpis diskuzí
Modern Warfare 3 je venku, ale kde je naše recenze?!
8.11.2011 | Petr Poláček
338 příspěvků
-
Myslím, že se bohatě stačí podívat na uživatelské recenze na metacritic. *7*
-
-
Jo no tak nejak souhlasim *1*
-
-
Myslím, že dlouho očekávaný souboj BF3 vs. MW3 skončil jednoznačně remízou. Zatímco BF3 je technicky vyspělejší (ty zvuky!), MW3 sází na plynulost, jednoduchost ale i kontinuitu vzhledu s předchozími díly (i když jistý posun ve kvalitě tam je). BF3 má jednoznačně zábavněji a uvěřitelněji vyprávěný příběh, i když v zásadě jsou jádra obou příběhů totožná (bad guy co se snaží uvrhnout svět do zkázy a good guys co se mu v tom snaží zabránit). Hratelnost je ale už spíš na straně mw3. prodeje jistě taky vyhraje COD, a multiplayery vzhledem k tomu že oba uznávají naprosto odlišné přístupy, nelze srovnávat. MW3 je přesně takový jaký jsme ho očekávali, možná i trochu vykrádá sám sebe, ale já osobně jsem ani nic jiného nečekal. V bf3 je zase patrná snaha dohnat svého soupeře což se mu daří. pro mě jednoznačně plichta .
-
-
jo a Praha je teda ztvárněná úděsně, a ten americký přízvuk českých odbojářů:D!
-
-
Za to se na vývojáře zlobit nemužeš :D myslim že nemaj tucha kde ležíme :D
-
-
Já myslim že se na ně nemužeš zlobit vubec protože ona všechna města pokud je porovnáš s originalem jsou ve hře uděsné ne jen Praha. Ale je to hra!! A myslim že pravé sochy na Karlově Mostě a nebo lepší přízvuk by ničemu nepomohl....
Není to vubec technicky zazrak. Je tam přidano par časticovych efektu jinak je to stejné jako předchudce ale je to jízda....tohle dokaže vtahnout i člověka ktery třeba cely rok hry nehraje a tomu se říka uspěch !!! :) -
-
Každej se na to s těma detailama v městech dívá jinak. Když udělali ,,wow trailer" kde představovali všechny města jako úža věc, tak by se dalo čekat, že to aspoň trochu doladí nebo tak. Ale pro někoho to je důležitý a pro někoho ne *3*
-
-
-
-
-
Je zaujímavé sledovať hodnotenia na metacritic, kde má hra od užívateľov len 21%. Táto hra má naozaj najväčšiu základňu haterov.
-
-
Protože se lidi bojí, že když dají vyšší hodnocení , tak se o nich bude vykládat, že jsou děti nebo ovce. *7*
-
Taky poctive pracovala, aby si ji vytvorila
-
-
Aleš podle Battlefield 3 pc multiplayer střílečkám rozumí a průběžné hodnocení se jeví jako dobrý nápad... no jen si to vezměte průběžné hodnocení multipayeru, tento nápad se mi hodně zamlouvá. Sakra, jakýže je to ten účet na který se dá přispět? A jestli se neozve Pán včelstvech... jako by můj příspěvek nestál za nekvalitní med.
-
Mám odehrano 5 misí a je to staré "dobre" CoD. A musím řict že za těch 5 misí jsem se bavil daleko lepe než u BF3. Jinak ale se vším za BF3 zaostavá ale ono se tak něak tady ukazuje že technické pozlatko ještě nic neznamená.
Destrukci sice CoD nemá vůbec ale BF3 ji ma taky hodně trapnou....
PS: v praze jsou grafity v češtině :D "nezničíš naši vůli" :D -
doufám, že sem hned napíše nějakej BF3 chytrák o tom, že CoD je sračka, jakou má slaboučkou grafiku pro jeho supr nadupanej komp a jak je to hra pro blbce s iq tykve:)) p.s. bf3 sem měl předobjednaný 2 měsíce předem a pařím ho každej den, aby si někdo nemyslel, že masturbuju nad jeho hate postojem k arkádovým střílečkám:D Jen mě sere omezenost některejch lidí:)) těším se na recenzi:)
-
-
počkej a Cod nemá slaboučkou grafiku? Aha.... *1*
-
-
nerekl bych ze ma...taky je tam extra nastaveni a jeho grafika ma svoje prednosti....BF3 zase takova spicka neni xD a hratelnost pro mne nulova v BF3 zadna plynulost. Myslim ze hodne lidi preferuje Aim,reflexy v malich koridorech nez strileni o nahode v BF3 na mapach 500x500km.. ja chci hrat hru s vybornym MP a ne interaktivni film s realistickou grafikou, mozna to mnohym bude znit jako tmarstvi, ale pripada me ze lidi trosku zapominaji na podstatu her...
-
-
říká člověk, který očivině BF3 nehrál :)
-
-
no, tak co se hitovani v BF3 tyka, tak o tom by moh bejt dalsi dil Akta X, protoze zatim jeste nikdo poradne nevi, jak to funguje, jediny, co se vi je, ze to funguje blbe.
-
-
-
-
takze ty patris k druhej skupine ktora sa vychvaluje aka je nad a dokaze nehatovat? super :-D
-
-
to je určitě nějaká speciální edice se speciálními bonusy :)
-
Nechapu, jak nekdo takovy jako ABC data muze ziskat distribuci takove hry jako MW3 nebo dokonce Activisionu... To mi hlava nebere tohle :( Na druhou stranu ale chapu, proc se tu BF3 tolik dari :-D EA tu ma pekny rybnicek bez konkurence. Nebejt hernich medii, tak tu snad ani nikdo nevi ze MW3 existuje.
-
-
coz by nakonec bylo jenom dobre, ze
-
Jestli ono to není spíš naopak. Nějaký ten pátek zpátky proběhla zpráva, že Activision si prý diktuje nehorázné podmínky při domlouvání lokálních distributorů. Z toho článku to vyznělo tak, že můžeme být rádi, že tady Activision vůbec někdo distribuuje.
-
-
JJ Jen tak dal, treba budou casem delat rohliky a housky, upecou je a rozeslou na recenzi az kdyz budou gumovy :-) Myslel jsem samozrejme strategii ACTIVISIONU. Ktera tu lokalne dela ostudu a "pro me za me" by to bylo jedno, jesli ABC distribuci ma, nebo ne. Vyslo by to pri soucasnem otevrenem trhu nastejno, mozna lip pro hry jako MW3...
-
-
-
Starbucks hrnek a cigaretky Petra - zajímavá kombinace *1*
-
-
Bylo to neúmyslné a propagaci komerčních značek jsem si uvědomil až posléze, kdy nebylo možné pořídit foto znovu. Nicméně, co byste po mě chtěli...Petr...Petra...to prostě jináč nejde... ;)
-
to je jasne nepovoleny product placement! :) doufam ze zasahne nejaky zodpovedny regulator :)
-
-
Uvidíme. Ale u podplacených herních žurnalistů, kteří se válí v penězích od velkých distribučních společností bych očekával nějakou jinou značku než sparty chudejch *1*
-
-
Přesně tak jsem chtěl reagovat taky. *1* Je to to nejzajímavější, co na obrázku je.
-